ESCOLA MESTRAL

English Summer Fun By Kids&Us 2022

Casal d'estiu en anglès a l'Escola Mestral

Benvinguts a tots i totes un any més al nostre casal! No us perdeu les increïbles activitats que realitzarem durant el pròxim estiu.

T'imagines fer una immersió en anglès i al costat de casa?! Millora el teu nivell d'anglès d'una manera divertida i engrescadora i passant-t'ho d'allò més bé al nostre "English Summer Fun by Kids&Us". Cançons i coreografies inèdites, històries divertides, activitats refrescants, manualitats temàtiques, taller de teatre, tallers multiesports, excursions per la comarca, jocs temàtics a la piscina exterior... i tot en anglès!

PERÍODE D'INSCRIPCIONS

A partir del 28 d'abril es podran fer les reserves i inscripcions.

 

LLOC: Escola Mestral (Sant Feliu de Llobregat)

EDAT: Per a nens i nenes de 3 a 10 anys (P3 a 4rt)

RATI: Un màxim de 11 infants per a cada monitor (+ Directora i coordinadora de lleure titulada permanent).

IDIOMA VEHICULAR: 100% en anglès

 

Molt important:

1) Com podeu veure, l'excursió és obligatòria i entra dins del preu setmanal. En cas de no voler portar als vostres fills a l'excursió, l'escola romandrà tancada. Les excursions del SUMMER són una de les activitats més divertides i on els nens en gaudeixen més! Així doncs esperem a tots els nens i nenes.

2) Per raons organitzatives i legislatives (compliment de ràtios i monitors), una vegada escollida la opció setmanal que més s'ajusti a les vostres necessitats familiars i personals, no es podra realitzar cap tipus de canvi durant la setmana que s'estigui cursant.

3) El servei de cuineres és obligatori i està inclòs en el preu del casal (excepte per als socis de l'Escola Mestral que triin la opció de 8:30h a 12:45h).

SETMANES TEMÀTIQUES:

Cada setmana tindrà una temàtica diferent. El fet de treballar per setmanes permet triar lliurement les dates sense que això perjudiqui de cap manera a l´adaptació al grup i a les activitats programades.

BEACH (del 27 de juny al 1 de juliol)

Posa't les ulleres de sol, agafa la tovallola i no et perdis la nostra Fun Week d'estiu a Kids&Us. Fem castells a la sorra, busquem crancs i saltem entre les onades. És un tauró? No, no ho és. Són en Jeremy i els seus amics que riuen entre bromes i s'ho passen d'allò més bé a la platja. Què és aquest enrenou? Són en Jack i el seu equip de vòlei. Animem-los mentre juguen el partit més dur de la temporada!

FARMYARD (del 4 al 8 de juliol)

Aquesta setmana ens convertirem ens grangeres i grangers i viurem mil aventures amb els animals de la granja. No us ho podeu perdre, serà tota una animalada!

FAR WEST (de l'11 al 15 de juliol)

En pel·lícules antigues, veiem que els americans i els cowboys tenien estils de vida molt diferents, vestien diferent i també feien servir armes diferents. Però, en realitat són tan diferents? Descobrim-ho!

MONSTERS (del 18 al 22 de juliol)

Prepara't per viure la setmana més monstruosa amb MONSTERS! Descobrirem els monstres que s'amaguen a l'English Summer Fun i els caçarem a tots per viure un munt d'aventures inoblidables amb tots ells. Vigila no et converteixes en un monstre també!

MEDIEVAL (del 25 al 29 de juliol)

Descobrim plegats el màgic món medieval on coneixerem princeses i prínceps que viuen en majestuosos castells. Però compte amb els malvats trols, que apareixen de sota els ponts, i els dracs gegants, que escupen foc! T'estem esperant! No et deixis la corona i l'escut!

 

ACTIVITATS DEL SUMMER FUN:

• STORYTIME: Els monitors explicaran un conte per setmana que ajudarà als nens a contextualitzar el vocabulari i expressions que van aprenent.

• SONG AND DANCE TIME: Amb l'ajuda de cançons, moviments i balls inspirats i creats a partir de la temàtica de la setmana farem representacions adaptades a cada grup d'edat.

• CRAFTS: Es realitzen activitats plàstiques relacionades amb la temàtica de la setmana per treballar les diferents capacitats artístiques i creatives dels petits.

• MONITORED GAMES: Els jocs i les activitats de psicomotricitat estan pensats per a cohesionar el grup, aprendre a compartir, esperar el torn...

• WATER GAMES: És estiu, i el que més ens agrada és remullar-nos. Al casal, ho podrem fer diàriament a les piscinetes i amb els jocs d´aigua que ens preparen els monitors. A més a més els de primária aniran a la piscina de la Sagrera cada dimecres pel matí.

• LUNCH TIME: Aprofitarem el temps previ al menjar per introduir els nens el vocabulari i les expressions pròpies d'aquesta estona.

• STAFF PERFORMANCE: Cada setmana, l'equip de monitors prepara una petita representació relacionada amb la temàtica que estem treballant.

• MOVE YOUR BODY: Sessions dirigides en grup. Pots fer el circuit al so de la música?

• I ELS DIVENDRES... PARTY TIME! Al acabar la setmana temàtica, obrirem les portes del casal a les famílies per tal que tots junts puguem gaudir de tot allò que els petits han après. Els nens interpretaran els balls i les cançons ... en anglès!

EXCURSIONS

Cada setmana anirem a un lloc diferent en el que els nens i nenes podran realitzar activitats esportives, lúdiques i plenes d'emoció. Pròximament us donarem més informació sobre les sortides i on seran exactament.

PREUS

Socis Mestral:

De dilluns a divendres de 8:30h a 16:30h: 160€

De dilluns a divendres de 8:30h a 12:30h: 125€

De dilluns a divendres de 8:30h a 14:30h: 145€

*Servei d'acollida de 7:30h a 8:30h: 10€/setmana o 2,5€ el dia

*Servei d'acollida de 8:00h a 8:30h: 5€/setmana o 1,5€ el dia

 

Alumnes externs:

De dilluns a divendres de 8:30h a 16:30h: 170€

*Servei d'acollida de 7:30h a 8:30h: 10€/setmana o 2,5€/dia

 

PER TAL DE FER UNA RESERVA DE PLAÇA S'HA DE FER UN PAGAMENT DE 50€

.

.

Kids&Us Sant Feliu de Llobregat / C/Margarida Xirgu / Sant Feliu de Llobregat (08980)

Tel 93 666 40 88 / 647742416 / www.englishsummerfun.es

CONSULTA TAMBÉ LA INFORMACIÓ DE LES NOSTRES FUN WEEKS D´ESTIU !!! Casals d´estiu de 8.30 a 15.00 al centre Kids&Us Sant Feliu de Llobregat