ESCOLA MESTRAL - Sant Feliu de Llobregat

English Summer Fun By Kids&Us 23-24

Casal d'estiu en anglès a l'Escola Mestral

Benvinguts tots i totes, un any més al nostre casal! No us perdeu les increïbles activitats que realitzarem durant el pròxim estiu.

T'imagines fer una immersió en anglès i al costat de casa?! Millora el teu nivell d'anglès d'una manera divertida i engrescadora i passant-t'ho d'allò més bé al nostre "English Summer Fun by Kids&Us". Cançons i coreografies inèdites, històries divertides, activitats refrescants, manualitats temàtiques, taller de teatre, tallers multiesports, excursions per la comarca, jocs temàtics a la piscina exterior... i tot en anglès!

PERÍODE D'INSCRIPCIONS

A partir del divendres 12 d'abril a la tarda es podran fer les reserves i inscripcions.

 

LLOC: Escola Mestral (Sant Feliu de Llobregat)

EDAT: Per a nens i nenes de 3 a 10 anys (P3 a 4rt)

RATI: Un màxim d'11 infants per a cada monitor (+ directora i coordinadora de lleure titulada permanent).

IDIOMA VEHICULAR: 100% en anglès

 

Molt important:

1) Com podeu veure, l'excursió és obligatòria i entra dins del preu setmanal. En cas de no voler portar als vostres fills a l'excursió, l'escola romandrà tancada. Les excursions del SUMMER són una de les activitats més divertides i on els nens en gaudeixen més! Així doncs, esperem a tots els nens i nenes.

2) Per raons organitzatives i legislatives (compliment de ràtios i monitors), una vegada escollida l'opció setmanal que més s'ajusti a les vostres necessitats familiars i personals, no es podrà realitzar cap mena de canvi durant la setmana que s'estigui cursant.

3) El servei de cuineres és obligatori i està inclòs en el preu del casal.

 

SETMANES TEMÀTIQUES:

Cada setmana tindrà una temàtica diferent. El fet de treballar per setmanes permet triar lliurement les dates sense que això perjudiqui de cap manera l'adaptació al grup i a les activitats programades.

Safari (del 25 de juny al 28 de juny)

Benvinguts a la Sabana, on podeu veure als animals més grans, més alts i més ràpids del món. Els nostres guies i ràngers del parc no poden esperar a explicar-vos tot el que saben sobre els elefants, els hipopòtams, els rinoceronts, les girafes, les zebres i els lleons famolencs. Aprèn el que pot passar quan els animals interactuen amb els turistes. Algú aconsegueix un tour privat i els guepards fan de les seves.

Japan (de l'1 al 5 de juliol)

Volem tots junts al Japó i descobrim les tradicions d'aquest meravellós país asiàtic. A la terra del sol naixent tot és possible. Vine amb nosaltres i viu una setmana plena de sorpreses.

Secret Agents (del 8 al 12 de juliol)

Durant aquesta setmana l'escola es convertirà en la central secreta del K7. Allà ajudarem als espies amb les seves missions secretes. Serem capaços de parar als malvats i salvar el món? Uneix-te i descobreix-lo.

Egypt (del 15 al 19 de juliol)

Has somiat algun cop en ser explorador i descobrir tresors? Si és el cas, aquesta és la setmana perfecta per tu! Descobrirem coses fascinants sobre l'antic Egipte, les mòmies, les piràmides i molt més. A què esperes?

 

ACTIVITATS DEL SUMMER FUN:

• STORYTIME: Els monitors explicaran un conte per setmana que ajudarà els nens a contextualitzar el vocabulari i expressions que van aprenent.

• SONG AND DANCE TIME: Amb l'ajuda de cançons, moviments i balls inspirats i creats a partir de la temàtica de la setmana farem representacions adaptades a cada grup d'edat.

• CRAFTS: Es fan activitats plàstiques relacionades amb la temàtica de la setmana per treballar les diferents capacitats artístiques i creatives dels petits.

• MONITORED GAMES: Els jocs i les activitats de psicomotricitat estan pensats per a cohesionar el grup, aprendre a compartir, esperar el torn...

• LUNCH TIME: Aprofitarem el temps previ al menjar per introduir els nens el vocabulari i les expressions pròpies d'aquesta estona.

• STAFF PERFORMANCE: Cada setmana, l'equip de monitors prepara una petita representació relacionada amb la temàtica que estem treballant.

• MOVE YOUR BODY: Sessions dirigides en grup. Pots fer el circuit al so de la música?

• I ELS DIVENDRES... PARTY TIME! En acabar la setmana temàtica, obrirem les portes del casal a les famílies per tal que tots junts puguem gaudir de tot allò que els petits han après. Els nens interpretaran els balls i les cançons ... En anglès!

 

EXCURSIONS

Cada setmana anirem a un lloc diferent en el qual els nens i nenes podran dur a terme activitats esportives, lúdiques i plenes d'emoció (sempre amb monitors extra).

- PLATJA DE GAVÀ (dimecres 26 de juny): com sempre delimitarem un espai i, per torns ens capbussarem en un espai delimitat també a l'aigua (depenent de les edats). També jugarem amb la sorra i esmorzarem i menjarem a l'ombra d'un pinar, al costat d'un parc on jugarem abans de tornar.

- MINES DE GAVÀ (dimecres 3 de juliol): Ens endinsarem a la cova per descobrir com vivien i què feien els nostres avantpassats. Després farem un taller d'argila.

- PLATJA DE GAVÀ (dimecres 10 de juliol).

- CALAFELL AVENTURA: els més petits faran un circuit amb sis activitats diferents: llits elàstics, tren safari, cadires voladores, cinema 5D, inflables i escalèxtric. Els més grans faran llits elàstics, cinema 5D, tren i minigolf i alguna sorpresa més.

 

PREUS

Socis Mestral:

De dilluns a divendres de 8:30h a 16:30h: 165€

De dilluns a divendres de 8:30h a 16:30h: 155€

*Servei d'acollida de 7:30h a 8:30h: 10€/setmana o 2,5€ el dia

Alumnes externs:

De dilluns a divendres de 8:30h a 16:30h: 175 €

*Servei d'acollida de 7:30h a 8:30h: 10 €/setmana o 2,5 €/dia

 

PER TAL DE FER UNA RESERVA DE PLAÇA S'HA DE FER UN PAGAMENT DE 50 €

.

.

Kids&Us Sant Feliu de Llobregat / C/Margarida Xirgu / Sant Feliu de Llobregat (08980)

Tel 93 666 40 88 / 689427656/ www.englishsummerfun.es

CONSULTA TAMBÉ LA INFORMACIÓ DE LES NOSTRES FUN WEEKS D'ESTIU!!! Casals d'estiu de 8.30 a 15.00 al centre Kids&Us Sant Feliu de Llobregat.