ESCOLA MESTRAL

English Summer Fun By Kids&Us 2019

Casal d'estiu en anglès a l'Escola Mestral

Benvinguts a tots i totes un any més al nostre casal! No us perdeu les increïbles activitats que realitzarem durant el pròxim estiu.

T'imagines fer una immersió en anglès i al costat de casa?! Millora el teu nivell d'anglès d'una manera divertida i engrescadora i passant-t'ho d'allò més bé al nostre "English Summer Fun by Kids&Us". Cançons i coreografies inèdites, històries divertides, activitats refrescants, manualitats temàtiques, taller de teatre, tallers multiesports, excursions per la comarca, jocs temàtics a la piscina exterior... i tot en anglès!

PERÍODE D'INSCRIPCIONS

A partir del 11 d'abril es podran fer les reserves i inscripcions. 

--> Farem una reunió informativa a les nostres instal·lacions Kids&Us Mas LLui (C/Margarida Xirgu 18-24, 08980 Sant Feliu de Llobregat) el dimecres 10 d'abril a les 19:15. 

--> També es farà una reunió a la mateixa escola, el dijous 25 d'abril per a poder veure les instal·lacions. 

Per tal de formalitzar les inscripcions, podeu o bé demanar un full d'inscripció a Secretaria o podeu enviar un e-mail a la següent adreça si no sou de l'escola en qüestió:

administracio.santfeliu@kidsandus.es

A l'assumpte s'ha d'indicar el següent : SUMMER FUN i el nom del vostre fill o filla.

Una vegada enviat l'email conforme esteu interessats en inscriure als vostres fills i filles, rebreu un e-mail amb el full d'inscripció que s'ha de signar i complimentar amb tota la informació pertinent als vostres fills i filles. Aquest document es pot entregar directament a l'escola fins el 11 de maig. A partir d'aleshores s'haurà d'enviar directament al centre Kids&Us de Sant Feliu ja sigui via e-mail o presencial.

LLOC : Col·legi Madre Sacramento (Sant Feliu de Llobregat)

EDAT : Per a nens i nenes de 3 a 12 anys ( P3 a 6è)

RATI: Un màxim de 10 infants per a cada monitor (+ Directora de lleure titulada permanent).

IDIOMA VEHICULAR: 100% en anglès

 

FRANGES HORARIES

Oferim el casal en dues opcions horàries:

Opció A : de 9:00h a 17:00h (amb excursió i dinar inclòs)
Opció B: de 9:00h a 13:00h tots els dies excepte el dia de l'excursió que serà de 9 a 17h

Molt important:

1) Com podeu veure, l'excursió és obligatòria i entra dins del preu setmanal. En cas de no voler portar als vostres fills a l'excursió, l'escola romandrà tancada. Les excursions del SUMMER són una de les activitats més divertides i on els nens en gaudeixen més! Així doncs esperem a tots els nens i nenes.

2) Per raons organitzatives i legislatives (compliment de ràtios i monitors), una vegada escollida la opció setmanal que més s'ajusti a les vostres necessitats familiars i personals, no es podra realitzar cap tipus de canvi durant la setmana que s'estigui cursant.

SETMANES TEMÀTIQUES:

Cada setmana tindrà una temàtica diferent. El fet de treballar per setmanes permet triar lliurement les dates sense que això perjudiqui de cap manera a l´adaptació al grup i a les activitats programades.

TREASURE HUNTERS (del 25 al 28 de juny)  --> es durà a terme al Centre KIDS&US Pi i Margall per motius organitzatius de l'escola (per a més informació consulteu via email o per correu electrònic)

Els exploradors es troben a la cerca del tresor i només tenen una setmana per aconseguir-lo. Aconseguireu unir-vos a ells i trobar els tresors que s'amaguen a L'English Summer Fun?

MONSTERS (de l'1 al 5 de juliol)

Prepara't per viure la setmana més monstruosa amb MONSTERS! Descobrirem els monstres que s'amaguen a l'English Summer Fun i els caçarem a tots per viure un munt d'aventures inoblidables amb tots ells. Vigila no et converteixes en un monstre també!

MOUNTAIN ADVENTURES (del 8 al 12 de juliol)

Al cim de la muntanya s'hi amaguen moltes sorpreses que desvetllarem en aquesta setmana! Una aventura de 5 dies descobrint els misteris de la muntanya i rutes insospitades. No et pots perdre aquesta aventura d'estiu amb nosaltres!

FARMYARD (del 15 al 19 de juliol)
Aquesta setmana ens convertirem ens grangeres i grangers i viurem mil aventures amb els animals de la granja. No us ho podeu perdre, serà tota una animalada!

UNDER THE SEA (del 22 al 26 de juliol)
Les activitats més refrescants arriben al nostre casal! Amb Under the sea descobrirem tots els secrets i personatges que s'amaguen al fons del mar i que ens faran remullar-nos sense parar.

ACTIVITATS DEL SUMMER FUN:

• STORYTIME: Els monitors explicaran un conte per setmana que ajudarà als nens a contextualitzar el vocabulari i expressions que van aprenent.

• SONG AND DANCE TIME: Amb l'ajuda de cançons, moviments i balls inspirats i creats a partir de la temàtica de la setmana farem representacions adaptades a cada grup d'edat.

• CRAFTS: Es realitzen activitats plàstiques relacionades amb la temàtica de la setmana per treballar les diferents capacitats artístiques i creatives dels petits.

• MONITORED GAMES: Els jocs i les activitats de psicomotricitat estan pensats per a cohesionar el grup, aprendre a compartir, esperar el torn...

• WATER GAMES: És estiu, i el que més ens agrada és remullar-nos. Al casal, ho podrem fer diàriament a les piscinetes i amb els jocs d´aigua que ens preparen els monitors. A més a més els de primária aniran a la piscina de la Sagrera cada dimecres pel matí.

• LUNCH TIME: Aprofitarem el temps previ al menjar per introduir els nens el vocabulari i les expressions pròpies d'aquesta estona.

• STAFF PERFORMANCE: Cada setmana, l'equip de monitors prepara una petita representació relacionada amb la temàtica que estem treballant.

• MOVE YOUR BODY: Sessions dirigides en grup. Pots fer el circuit al so de la música?

• I ELS DIVENDRES... PARTY TIME! Al acabar la setmana temàtica, obrirem les portes del casal a les famílies per tal que tots junts puguem gaudir de tot allò que els petits han après. Els nens interpretaran els balls i les cançons ... en anglès!

EXCURSIONS

Cada setmana anirem a un lloc diferent en el que els nens i nenes podran realitzar activitats esportives, lúdiques i plenes d'emoció. Pròximament us donarem més informació sobre les sortides i on seran exactament.

PREUS

Alumnes Mestral:

De dilluns a divendres de 8:45h a 16:30h: 148€

De dilluns a divendres de 8:45h a 12:45h: 110€

*Servei d'acollida de 7:45h a 8:45h: 12,50€/setmana o 3€ el dia

Alumnes externs:

De dilluns a divendres de 8:45h a 16:30h: 165€

De dilluns a divendres de 8:45h a 12:45h: 120€

*Servei d'acollida de 7:45h a 8:45h: GRATUÏTA (en cas de fer l'horari complert de 8:45h a 16:30h)

PLACES OFERTADES : 80€ / setmana

.

.

Kids&Us Sant Feliu de Llobregat / C/Margarida Xirgu / Sant Feliu de Llobregat(08980)

Tel 93 666 40 88 / 647742416 / www.englishsummerfun.es

CONSULTA TAMBÉ LA INFORMACIÓ DE LES NOSTRES FUN WEEKS D´ESTIU !!! Casals d´estiu de 8.30 a 15.00 al centre Kids&Us Sant Feliu de Llobregat