ESCOLA DAINA-ISARD

Kids&Us Summer Fun Estiu 2021
Casal d'estiu en Anglès a l'Escola Daina-Isard

Durant tot el casal farem immersió lingüística en anglès, d'una manera fàcil i divertida, mitjançant una sèrie d'activitats pensades pel nostre equip pedagògic, per a què els nens i nenes participin activament i així potenciar l'ús de l'idioma. Ens ho passarem molt bé jugant, cantant, ballant, fent manualitats i moltes més coses... en anglès!

LLOC: Escola Daina-Isard (c/ Cerdanya 15, Olesa de Montserrat)

EDATS: de 3 a 12 anys

DATES INSCRIPCIONS: del 26 d'abril al 20 de juny

TORNS: Cada setmana tindrà una temàtica diferent. El fet de treballar per setmanes permet triar lliurement les dates sense que això perjudiqui de cap manera a l´adaptació al grup i a les activitats programades.

SETMANES TEMÀTIQUES:

Secret Agents (28/6 al 2/7): Durant aquesta setmana, el nostre centre Kids&Us es transformarà en la seu del servei secret KI7 i acompanyarem els nostres alumnes espies en unes missions molt emocionants. Seran capaços de parar els peus als malvats i salvar el món? Apunta't i descobreix-ho.

Arabian Nights (5/7 al 9/7): Imagina't tornar a l'època de l'Imperi persa i poder viure les llegendàries Arabian Nights. Prepara't per viatjar al món màgic d'Orient, on les aventures amb catifes voladores, llànties màgiques i un geni amb superpoders et deixaran amb la boca oberta! A què esperes? Apunta't a aquesta Fun Week.

Around the World (12/7 al 16/7): Tenim moltes ganes de poder fer la volta al món amb tu! Hi ha països increïbles que podrem visitar i molts reptes per superar. No et perdis l'oportunitat de viure aquesta experiència extraordinària amb Kids&Us. Apunta't i descobrim junts el nostre meravellós món en anglès.

Circus (19/7 al 23/7): El circ ja és aquí! Ja tens entrada? A l'Anmera Circus viuràs aventures emocionants i faràs nous amics! Els més petits coneixeran en Cookie, el pallasso, però... compte, és una mica descarat! Els més grans coneixeran malabaristes, trapezistes i fins i tot un home fort, que no és tan fort! Apunta't i gaudeix d'aquesta Fun Week 100% en anglès.

ACTIVITATS DEL SUMMER FUN:


STORYTIME: Els monitors explicaran un conte per setmana que ajudarà als nens a contextualitzar el vocabulari i expressions que van aprenent.
SONG AND DANCE TIME: Amb l'ajuda de cançons, moviments i balls inspirats i creats a partir de la temàtica de la setmana farem representacions adaptades a cada grup d'edat.
CRAFTS: Es realitzen activitats plàstiques relacionades amb la temàtica de la setmana per treballar les diferents capacitats artístiques i creatives dels petits.
MONITORED GAMES: Els jocs i les activitats de psicomotricitat estan pensats per a cohesionar el grup, aprendre a compartir, esperar el torn...
WATER GAMES: És estiu, i el que més ens agrada és remullar-nos. Al casal, ho podrem fer diàriament amb els jocs d´aigua que ens preparen els monitors

PISCINA: que millor que un bany per refrescar-nos un parell de dies a la setmana a la piscina del Club de Tenis Olesa

LUNCH TIME: Aprofitarem el temps previ al menjar per introduir els nens el vocabulari i les expressions pròpies d'aquesta estona.
STAFF PERFORMANCE: Cada setmana, l'equip de monitors prepara una petita representació relacionada amb la temàtica que estem treballant.
MOVE YOUR BODY: Sessions dirigides en grup. Pots fer el circuit al so de la música?

FRANGES HORARIES: Oferim el casal en 3 opcions horàries:
OPCIÓ A: de 9:00h a 17:00h
OPCIÓ B: de 9:00h a 15:00h
OPCIÓ C: de 9:00h a 13:30h

PROCÉS D'INSCRIPCIÓ:
Les inscripcions es faran online a través d'aquesta pàgina web https://www.kidsandussummerfun.com/inscripcions

Les places s´assignaran per rigorós ordre d'inscripció.

Es requereix un minim de 30 alumnes per setmana per poder realitzar el casal.

Al fer la inscripció online, tingueu preparada la targeta sanitaria de l'infant, ja que us demanaran incloure el número i també un arxiu amb una foto de la cara de l'infant, que caldrà pujar a l'aplicació.
S'ha d'utilitzar els navegadors Google Chrome o Firefox: http://www.mozilla.org/es-ES/firefox/new/

INFORMACIÓ ESPECÍFICA COVID-19

* Totes les activitats que a data d'avui tenim planificades poden estar subjectes a canvis o cancel·lacions en funció de les directrius que marquin les autoritats competents.

* En el supòsit que finalment el casal no es pugui realitzar per que les autoritats competents no ho permetin, es tornarà l'import íntegre abonat fins a la data.

Kids&Us Olesa de Montserrat, Passeig del Progres 31
93 117 44 32 - 672 270 402 - 672 670 048 / olesa.montserrat@kidsandus.es