ESCOLA DAINA-ISARD

Kids&Us Summer Fun Estiu 2023
Casal d'estiu en Anglès a l'Escola Daina-Isard

Reunions informatives al maig, el dijous 4 i el dimarts 23, a les 18:30 a T&T Olesa, c/Colon 95.

Inscripció reunions: https://forms.office.com/r/8eN4pEsYtz

Durant tot el casal farem immersió lingüística en anglès, d'una manera fàcil i divertida, mitjançant una sèrie d'activitats pensades pel nostre equip pedagògic, per a què els nens i nenes participin activament i així potenciar l'ús de l'idioma. Ens ho passarem molt bé jugant, cantant, ballant, fent manualitats i moltes més coses... en anglès!

LLOC: Escola Daina-Isard (c/ Cerdanya 15, Olesa de Montserrat)

EDATS: de 3 a 10 anys

DATES INSCRIPCIONS: del 29 d'abril al 16 de juny

TORNS: Cada setmana tindrà una temàtica diferent. El fet de treballar per setmanes permet triar lliurement les dates sense que això perjudiqui de cap manera a l´adaptació al grup i a les activitats programades.

SETMANES TEMÀTIQUES:

UNDER THE SEA (27/6 a 30/6): El fons del mar amaga un munt de misteris i tresors inimaginables! Durant aquests dies ens vestirem de submarinistes i ens capbussarem a l'oceà, on un munt de personatges i criatures marines ens estaran esperant per fer-nos viure moments inoblidables. Us hi apunteu?

GREAT INVENTIONS (3/7 a 7/7): Només les ments més brillants de la història podrien haver inventat el munt de màquines i artefactes que fem servir avui dia. Però, us imagineu tot el que encara podríem fer si féssim servir tot el nostre enginy? Durant aquests dies de casal inventarem un munt de coses meravelloses! L'únic límit és la vostra imaginació, mans a l'obra!

AUSTRALIA (10/7 a 14/7): Marxem als antípodes! Cangurs, uombats i tota mena d'animals desconeguts seran els nostres companys en aquesta setmana tan exòtica. Què ens espera a l'altra punta del món? No deixeu que us ho expliquin, veniu a descobrir-ho!

MADNESS AT THE MUSEUM (17/7 a 21/7): Creieu que els museus són llocs tranquils on no passa mai res? Doncs us equivoqueu! Aquesta setmana veurem que un museu pot ser un lloc on, a més d'aprendre un munt de coses, s'hi poden viure també aventures inimaginables. Ens acompanyeu en un divertit viatge ple d'art i història?

ACTIVITATS DEL SUMMER FUN:


STORYTIME: Els monitors explicaran un conte per setmana que ajudarà als nens a contextualitzar el vocabulari i expressions que van aprenent.
SONG AND DANCE TIME: Amb l'ajuda de cançons, moviments i balls inspirats i creats a partir de la temàtica de la setmana farem representacions adaptades a cada grup d'edat.
CRAFTS: Es realitzen activitats plàstiques relacionades amb la temàtica de la setmana per treballar les diferents capacitats artístiques i creatives dels petits.
MONITORED GAMES: Els jocs i les activitats de psicomotricitat estan pensats per a cohesionar el grup, aprendre a compartir, esperar el torn...
WATER GAMES: És estiu, i el que més ens agrada és remullar-nos. Al casal, ho podrem fer diàriament amb els jocs d´aigua que ens preparen els monitors.

 PISCINA: que millor que un bany per refrescar-nos un parell de dies a la setmana a la piscina del Club de Tenis Olesa

LUNCH TIME: Aprofitarem el temps previ al menjar per introduir els nens el vocabulari i les expressions pròpies d'aquesta estona.
STAFF PERFORMANCE: Cada setmana, l'equip de monitors prepara una petita representació relacionada amb la temàtica que estem treballant.
MOVE YOUR BODY: Sessions dirigides en grup. Pots fer el circuit al so de la música?

FRANGES HORARIES: Oferim el casal en 3 opcions horàries:
OPCIÓ A: de 9:00h a 17:00h
OPCIÓ B: de 9:00h a 15:00h
OPCIÓ C: de 9:00h a 13:30h

PROCÉS D'INSCRIPCIÓ:
Les inscripcions es faran online a través d'aquesta pàgina web https://www.kidsandussummerfun.com/inscripcions

Les places s´assignaran per rigorós ordre d'inscripció. El mínim de nens per setmana per dur a terme l'activitat és de 20. En cas de no assolir aquesta xifra, l'organitzadora es reserva el dret d'anul·lar el casal, tornant-se el 100% de qualsevol quantitat lliurada.

Al fer la inscripció online, tingueu preparada la targeta sanitaria de l'infant, ja que us demanaran incloure el número i també un arxiu amb una foto de la cara de l'infant, que caldrà pujar a l'aplicació.
S'ha d'utilitzar els navegadors Google Chrome o Firefox: http://www.mozilla.org/es-ES/firefox/new/

 

Kids&Us Olesa de Montserrat, Passeig del Progres 31
93 117 44 32 - 672 270 402 - 672 670 048 / olesa.montserrat@kidsandus.es