ESCOLA DAINA-ISARD

English Summer Fun by Kids&Us Estiu 2019
Casals d'estiu en Anglès a l'Escola Daina-Isard

T'imagines fent una immersió en anglès i al costat de casa!!! Aprèn anglès d'una manera divertida i engrescadora i passa-t'ho molt bé als nostres casals.

Durant tot el casal farem immersió lingüística en anglès, d'una manera fàcil i divertida, mitjançant una sèrie d'activitats pensades pel nostre equip pedagògic, per a què els nens i nenes participin activament i així potenciar l'ús de l'idioma. Ens ho passarem molt bé jugant, cantant, ballant, fent manualitats i moltes més coses... en anglès!

LLOC: Escola Daina-Isard (c/ Cerdanya 15, Olesa de Montserrat)

EDATS: de 3 a 12 anys

DATES INSCRIPCIONS: del 29 d'abril al 20 de juny

TORNS: Cada setmana tindrà una temàtica diferent. El fet de treballar per setmanes permet triar lliurement les dates sense que això perjudiqui de cap manera a l´adaptació al grup i a les activitats programades.

SETMANES TEMÀTIQUES:

Treasure Hunters (del 26 al 28 de juny). Els exploradors es troben a la cerca del tresor i només tenen una setmana per aconseguir-lo. Aconseguireu unir-vos a ells i trobar els tresors que s'amaguen a L'English Summer Fun?

Monsters (del 1 al 5 de juliol). Prepara't per viure la setmana més monstruosa amb MONSTERS! Descobrirem els monstres que s'amaguen a l'English Summer Fun i els caçarem a tots per viure un munt d'aventures inoblidables amb tots ells. Vigila no et converteixes en un monstre també!

Mountain adventures (del 8 al 12 de juliol). Al cim de la muntanya s'hi amaguen moltes sorpreses que desvetllarem en aquesta setmana! Una aventura de 5 dies descobrint els misteris de la muntanya i rutes insospitades. No et pots perdre aquesta aventura d'estiu amb nosaltres!

Farmyard (del 15 al 19 de juliol). Aquesta setmana ens convertirem ens grangeres i grangers i viurem mil aventures amb els animals de la granja. No us ho podeu perdre, serà tota una animalada!

Under the sea (del 22 al 26 de juliol). Les activitats més refrescants arriben al nostre casal! Amb Under the sea descobrirem tots els secrets i personatges que s'amaguen al fons del mar i que ens faran remullar-nos sense parar.

Cada setmana (excepte setmana 26-28 juny) es durà a terme una EXCURSIÓ que ens permetrà sortir de l'entorn urbà i entrar en contacte amb la natura. Per aquest estiu hem buscat espais verds, frescos, amplis i segurs on podrem gaudir de l'aire lliure.

ACTIVITATS DEL SUMMER FUN:
STORYTIME: Els monitors explicaran un conte per setmana que ajudarà als nens a contextualitzar el vocabulari i expressions que van aprenent.
SONG AND DANCE TIME: Amb l'ajuda de cançons, moviments i balls inspirats i creats a partir de la temàtica de la setmana farem representacions adaptades a cada grup d'edat.
CRAFTS: Es realitzen activitats plàstiques relacionades amb la temàtica de la setmana per treballar les diferents capacitats artístiques i creatives dels petits.
MONITORED GAMES: Els jocs i les activitats de psicomotricitat estan pensats per a cohesionar el grup, aprendre a compartir, esperar el torn...
PISCINA I WATER GAMES: És estiu, i el que més ens agrada és remullar-nos. Al casal, ho podrem fer diàriament amb els jocs d´aigua que ens preparen els monitors
LUNCH TIME: Aprofitarem el temps previ al menjar per introduir els nens el vocabulari i les expressions pròpies d'aquesta estona.
STAFF PERFORMANCE: Cada setmana, l'equip de monitors prepara una petita representació relacionada amb la temàtica que estem treballant.
MOVE YOUR BODY: Sessions dirigides en grup. Pots fer el circuit al so de la música?
I ELS DIVENDRES... PARTY TIME! Al acabar la setmana temàtica, obrirem les portes del casal a les famílies per tal que tots junts puguem gaudir de tot allò que els petits han après. Els nens interpretaran els balls i les cançons ... en anglès!

RATI: 1 monitor cada 10 nens + 1 director de lleure.

FRANGES HORARIES: Oferim el casal en 3 opcions horàries:
OPCIÓ A: de 9:00h a 17:00h
OPCIÓ B: de 9:00h a 15:00h (tots els dies excepte el dia de l'excursió i divendres que l'horari serà de 9:00h a 17:00h)
OPCIÓ C: de 9:00h a 13:30h (tots els dies excepte el dia de l'excursió i divendres que l'horari serà de 9:00h a 17:00h)

PROCÉS D'INSCRIPCIÓ:
Les inscripcions es faran online a través d'aquesta pàgina web https://www.kidsandussummerfun.com/inscripcions

Les places s´assignaran per rigorós ordre d'inscripció

Al fer la inscripció online, tingueu preparada la targeta sanitaria de l'infant, ja que us demanaran incloure el número i també un arxiu amb una foto de la cara de l'infant, que caldrà pujar a l'aplicació.
S'ha d'utilitzar els navegadors Google Chrome o Firefox: http://www.mozilla.org/es-ES/firefox/new/

Kids&Us Olesa de Montserrat, Passeig del Progres 31
93 117 44 32 - 672 270 402 - 672 670 048 / olesa.montserrat@kidsandus.es