CEM (Centre Esportiu Cervera)

WELCOME TO SUMMER FUN 2023!


Aquest estiu no et quedis a casa i vine al nostre Summer, t'esperen unes instal•lacions esportives super xules, sortida matinal, piscina, gimcanes i moltes sorpreses més! I saps què...? Tot 100% en anglès!


English Summer Fun és un casal d'estiu per nens i nenes de 3 a 12 anys. L'objectiu principal és aconseguir que cada dia surtin feliços i contents, amb la sensació d'haver viscut unes experiències divertides i diferents, sense adonar-se que tot això ho han estat fent en anglès!


Cada setmana l'equip de Kids&Us acompanyarà els vostres fills/es arreu de diferents aventures, jugarem, anirem a la piscina, farem esport, sortides matinals, nit de vivac, olimpíades i moltes més coses, us esperem a tots!


REUNIÓ INFORMATIVA 

Summer Fun al CEM Cervera: Dimecres 3 de Maig a les 19h45 de manera ONLINE.

Us facilitem l'enllaç per seguir la reunió de forma virtual.

https://us02web.zoom.us/j/84315934518

 

LLOC DE L'ACTIVITAT:

CEM Cervera. AVN. DE L'ESPORT S/N, 25200, Lleida

 

SETMANES:

Setmana del 3 al 7 de juliol - Mountain adventures

Setmana del 10 al 14 de juliol - Madness at the museum

 

DATES I PROCÉS D'INSCRIPCIÓ

Període d'inscripcions obert a tothom: a partir del 28 d'Abril.
Les inscripcions es faran de forma on-line a través d'aquesta web en la pestanya "Inscripcions".

Recordeu les inscripcions són limitades.


Link inscripcions: https://www.kidsandussummerfun.com/inscripcions
A l'hora de fer la inscripció, feu servir el navegador Mozilla Firefox o Google Chorme:
http://www.mozilla.org/es-ES/

 

EDATS: Per nens i nenes de 3 fins a 12 anys.

 

HORARI i PREU DEL SUMMER FUN:

Horari de l'activitat: de 9h00 a 13h00*

Al CEM: Servei d'acollida a partir de les 8h30 i servei de recollida fins les 14h00 gratuït.

A Guissona, amb servei autobus: Servei d'acollida de les 8h30 a 8h45. Recollida a les 13h30.

 

PREU:

95€/setmana

Servei autobus Guissona: 40€/Setmana

 

Descomptes:

5% de dte per germans (a partir del segon) .

5% de dte si assiteixes a les 2 setmanes.

DCT ACUMULABLES

Caldrà un mínim de 25 alumnes/setmana per poder realitzar l'activitat.

 

PLACES OFERTADES

50 alumnes/setmana.

 

LA MILLOR INVERSIÓ DE FUTUR

T'imagines fent una immersió lingüística en anglès i ben a prop de casa? Aprèn anglès d'una manera divertida i engrescadora i passant-ho d'allò més bé al nostre Summer Fun by Kids&Us.

Al Summer Fun oferim activitats d'oci vivencials i enriquidores on la llengua vehicular és l'anglès. La nostra missió és aconseguir que els nens i nenes s'interessin per les activitats que desenvolupen i s'arribin a identificar plenament amb els personatges i històries que expliquem.

 

COM HO FEM?

El nostre equip està format per gent jove, dinàmica, alegre i motivada per la seva feina, amb experiència en la metodologia Kids&Us i amb una clara vocació per la docència. Aquests trets diferencials ens permeten garantir que tots els nens i nenes que venen als nostres casals rebin un tracte personalitzat i familiar que fa que hi participin activament i puguin millorar el seu nivell d'anglès d'una manera divertida i innovadora.


STAFF

Professors/es qualificats amb gran domini de la llengua anglesa, formats per Kids&Us i amb títol de monitor/a de Lleure.
1 director de lleure.
1 responsable d'higiene.

GRUPS

Els grups es realitzaran per franges d'edat, 3-4, 5-6, 7-10 i 10-12 anys amb un màxim de 10 alumnes per grup. La ràtio marcada per la Generalitat és de 10 alumnes per grup. En cas d'haver d'aplicar altres mesures segons situació Covid-19, el centre garanteix adaptar-se segons normativa vigent.

 

TEMÀTIQUES I ACTIVITATS ESPECIALS

Cada setmana ens submergirem en un món diferent a través de noves i originals històries creades específicament per millorar i agilitzar l'adquisició de l'idioma dels vostres fills i filles. D'aquesta manera, ells podran unir-se a l'aventura tantes setmanes com vulguin.

• Mountain adventures (del 3 al 7 de juliol) - Activitat especial: sortida sobre rodes i Olimpíades

Aquesta setmana només és apta per a esperits aventurers: ens endinsarem al bosc fins a arribar al cor de la muntanya. Ens espera un món ple de natura, éssers fascinants i algun possible perill... Però no patiu, cap cim és prou alt per parar-nos!

• Madness at the museum(del 10 al 14 de juliol) - Activitat especial: Acampada.

Creieu que els museus són llocs tranquils on no passa mai res? Doncs us equivoqueu! Aquesta setmana veurem que un museu pot ser un lloc on, a més d'aprendre un munt de coses, s'hi poden viure també aventures inimaginables. Ens acompanyeu en un divertit viatge ple d'art i història?


ACTIVITATS DIÀRIES

STORY TIME: els monitors explicaran un conte per setmana que ajudarà els nens a contextualitzar el vocabulari i expressions que van aprenent. Per altra banda, els nens tindran l'oportunitat de posar-se a la pell dels personatges fantàstics i viure les aventures en primera persona.

SONG&DANCE TIME: amb l'ajuda de cançons, moviments i balls inspirats i creats a partir de la temàtica de la setmana farem representacions adaptades a cada grup d'edat.

CRAFTS: es realitzen activitats plàstiques relacionades amb la temàtica de la setmana per treballar les diferents capacitats artístiques i creatives dels petits.

MONITORED GAMES: els jocs i les activitats de psicomotricitat estan pensades per a cohesionar el grup, aprendre a compartir, esperar el torn... Els nens aprendran de manera senzilla i vivencial ordres i estructures gramaticals bàsiques en anglès.

 

PER A MÉS INFORMACIÓ: Per més informació podeu contactar directament amb Kids&Us Igualada o Kids&Us Tàrrega, estarem encantats de resoldre tots els vostres dubtes.

 


Kids&Us Tàrrega
tarrega@kidsandus.es
618.129.838 / 973.302.707
www.kidsandussummerfun.com