CAMPING EL PASQUALET (Caldes de Montbui)

English Summer Fun by Kids&Us al Càmping EL PASQUALET


WELCOME TO SUMMER FUN 2023!

T'imagines fent una immersió en anglès i envoltat de natura? Millora el teu nivell d'anglès d'una manera divertida, engrescadora i passant-t'ho d'allò més bé al nostre "English summer fun by Kids&Us". Oferim activitats d'oci vivencials i enriquidores on la llengua vehicular és l'anglès. Aprofitem l'espai del Càmping el Pasqualet i hi fem activitats com Pàdel i piscina!
La nostra missió és aconseguir que els nens i nenes s'interessin per les activitats que desenvolupem i s'arribin a identificar plenament amb els personatges i històries que expliquem.

COM HO FEM?
El nostre equip està format per gent jove, dinàmica, alegre i motivada per la seva feina, amb experiència en la metodologia Kids&Us i amb una clara vocació per la docència. Aquests trets diferencials ens permeten garantir que tots els nens i nenes que venen als nostres casals rebin un tracte personalitzat i familiar que fa que hi participin activament i puguin millorar el seu nivell d'anglès d'una manera divertida i innovadora.

EDATS: Per a nens i nenes de P3 fins a 12 anys.

FRANGES HORÀRIES
• OPCIÓ A: de 9h a 13h (115€/setmana)
• OPCIÓ B: de 9h a 15h (135€/setmana)
• OPCIÓ C: de 9h a 17h (155€/setmana)

Serveis adicionals:

• Acollida de 8h a 9h (17€/setmana)

• Acolllida de 13h a 14h (17€/setmana)

• Menú càmping (45€/setmana)

Descompte del 5% en inscripcions de 3 ó més setmanes.

TEMÀTIQUES

Under the sea (26 al 30 de juny): Has vist mai coralls, taurons, estrelles de mar, anemones o altres criatures marines? La vida al mar és senzillament sorprenent. Bussegem plegats i gaudim d'aquesta Fun Week submarina. Prepara el tub i les aletes per gaudir d'una meravellosa aventura submarina amb Kids&Us. Tenim moltes ganes de veure't!

• Great Inventions (del 3 al 7 de juliol): Com serien les nostres vides si no s'haguessin inventat les bombetes, els cotxes, els telèfons, la televisió, els microones...? T'ho imagines? En aquesta Fun Week, descobrirem tots els detalls sobre els descobriments més importants de la història i dels seus inventors mentre vivim aventures molt emocionants amb els personatges de la setmana! Tot això al ritme de noves cançons i activitats per estimular els nostres cervells i inspirar-nos amb noves idees. Quines ganes de veure't!

• Australia (del 10 al 14 de juliol): Austràlia és única. Des de l'Outback fins a la Gran Barrera de Corall, hi ha paisatges impressionants i animals que no existeixen a enlloc més del planeta. A punt per a aquest emocionant viatge? Vine amb nosaltres i descobreix un lloc com cap altre!

• Madness at the Museum (del 17 al 21 de juliol): Qui diu que els museus són llocs avorrits? El Messum Museum és un lloc amb molt per oferir-nos. Obres d'art? Oi tant! Mòmies? És clar! Descobriments científics? Òbviament! Tot i això, el Messum Museum no és un museu convencional. Visita'l per descobrir què el fa especial i fes nous amics; t'estan esperant amb moltes ganes i volen assegurar-se que t'ho passes molt bé! No et perdis una visita al museu que mai oblidaràs!

• Space and Aliens (del 24 al 28 de juliol): Si mires el cel de nit, veuràs la lluna i les estrelles. Però, sabem què més hi ha allà dalt? Hi ha extraterrestres vivint en altres planetes? Com deuen ser? Ens deuen voler visitar? Prepara't per enlairar-te i pujar a bord d'una experiència d'un altre planeta!

 

INSCRIPCIONS: A PARTIR DEL 1 D'ABRIL

A partir de l'1 d'abril, obrirem inscripcions online, en format reserva de plaça. Per formalitzar aquesta inscripció, demanem el pagament d'una bestreta de 50€ per nen/a.

Per abonar la resta de l'import hi haurà dues opcions:

• OPCIÓ 1 (pagament fraccionat): primera quota del 15 al 21 de maig i segona quota del 12 al 18 de juny.
• OPCIÓ 2 (pagament total): 1 únic pagament del 15 al 21 de maig.

Inscripcions online a https://www.kidsandussummerfun.com/inscripcions 

IMPORTANT!
A l'hora de fer la inscripció, feu servir els navegadors Mozilla Firefox o Google Chrome.
Tingueu preparada la targeta sanitària de l'infant, ja que us demanaran incloure el número, i també un arxiu amb una foto de la cara de l'infant, que caldrà pujar a l'aplicació.

Per a més informació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres via email a caldes.fun@kidsandus.es
o per telèfon trucant a 93 865 33 50 / 682 34 61 24.

Kids&Us Caldes de Montbui • Avda. de Josep Fontcuberta 115 • 08140 Caldes de Montbui