VALLS - Escola El Claret

WELCOME SUMMER 2023!

T'imagines fent una immersió en anglès i al costat de casa?

Els casals d'estiu Summer Fun by Kids&Us tornen aquest estiu a l'escola El Claret amb noves aventures carregades de diversió i moltes sorpreses! Are you ready?

La nostra missió és aconseguir que els nens i nenes s'interessin per les activitats que desenvolupen i s'arribin a identificar plenament amb els personatges i històries que expliquem.


Com ho fem?

El nostre equip està format per gent jove, dinàmica, alegre i motivada per la seva feina, amb experiència en la metodologia Kids&Us i amb una clara vocació per la docència. Aquests trets diferencials ens permeten garantir que tots els nens i nenes que vénen als nostres casals rebin un tracte personalitzat i familiar que fa que hi participin activament i puguin millorar el seu nivell d'anglès d'una manera divertida i innovadora.

 

EDATS: Per nens i nenes de 3-12 anys

 

FRANGES HORÀRIES:

OPCIÓ A: De dilluns a divendres de 9h a 13h: 95€

OPCIÓ B: De dilluns a divendres de 9h a 15h: 130€

OPCIÓ C: De dilluns a divendres de 9h a 17h: 150€

A més, oferim el servei d'acollida cada dia en horari de 8h a 8:45.

ACTIVITATS:

STORY TIME: Els monitors explicaran un conte per setmana que ajuradà els nens a contextualitzar el vocabulari i expressions que van aprenent.Per altra banda,els nens tindran l'oportunitat de posar-se a la pell dels personatges fantàstics i viure les aventures en primera persona.

SONG&DANCE TIME: Amb l'ajuda de cançons. moviments i balls inspirats i creats a partir de la temàtica de la setmana farem representacions adaptades a cada grup d'edat.

CRAFTS: Es realitzen activitats plàstiques relacionades amb la temàtica de la setmana per treballar les diferents capacitats artístiques i creatives dels petits.

MONITORED GAMES: Els jocs i les activitats de psicomotricitat estan pensades per a cohesionar el grup,apendre a compartir,esperar el torn...En aquest context,els nens aprendran de manera senzilla i vivencial ordres i estructures gramaticals bàsiques en anglès.

LUNCH TIME: Aprofitarem els temps previ al menjar per introduir els nens al vocabulari i les expressions pròpies d'aquesta estona.

EXCURSIONS: Cada setmana tota l'escola marxarà d'excursió i els més grans faran una sortida matinal.

I el divendres, FRIDAY'S PARTY! Per acabar la setmana temàtica, obrirem les portes del casal a les famílies per tal de que tots i totes junts poguem gaudir de tot allò que els petits han après.

 

TEMÀTIQUES I TORNS:

Cada setmana ens submergirem en una temàtica diferent a través d'originals històries creades específicament per millorar i agilitzar l'adquisició de l'idioma dels vostres fills i filles. D'aquesta manera, ells podran unir-se a l'aventura tantes setmanes com vulguin.

 

UNDER THE SEA (del 26 al 30 de juny)

Heu vist mai un escull de corall, taurons, estrelles de mar, anemones de mar o altres criatures marines precioses? La vida sota el mar és increïble. Submergem-nos junts i gaudim de la nostra Fun Week submarina. Posa't el tub i les aletes i prepara't per a una aventura humida i meravellosa. No podem esperar a veure't!

GREAT INVENTIONS (del 3 al 7 de juliol)

Com seria la nostra vida quotidiana si no s'haguessin inventat bombetes, cotxes, telèfons, televisors, microones, etc.? T'ho pots imaginar? Aquesta setmana coneixerem més informació sobre alguns dels invents i inventors més importants de la història mentre acompanyem als nostres protagonistes en les seves emocionants aventures! Tot això amb cançons i activitats noves entretingudes per estimular la nostra ment i inspirar noves idees.

AUSTRALIA (del 10 al 14 de juliol)

Austràlia és realment única. Des de l'interior desèrtic fins a la Gran Barrera de Corall, podem gaudir d'impressionants paisatges i d'animals que no existeixen en cap altra part del planeta. Estàs a punt per a aquest emocionant viatge? Acompanya'ns en aquesta setmana i descobreix un lloc com cap altre. No t'ho perdis!

MADNESS IN THE MUSEUM (del 17 al 21 de juliol)

Qui diu que els museus són avorrits? El Museu Messum és un lloc que té alguna cosa per a tothom. Obres d'art? Si. Mòmies? Si. Descobriments científics? Doble si! Tanmateix, el Museu Messum no és un museu normal. Visiteu el museu per descobrir què el fa tan especial i fer nous amics interessants que tinguin ganes de donar-vos la benvinguda i assegurar-vos que us ho passeu molt bé. No et perdis una visita al museu que mai oblidaràs!

 

 

No ho dubtis i vine a divertir-te amb nosaltres!

PER A MÉS INFORMACIÓ:

Kids&Us Valls (Plaça de la Vil.la Romana, 4, Local 2, Valls)

Valls@kidsandus.es

647 228 897