ESCUELA MARE DE DÉU DELS ÀNGELS

 

ARA MATEIX NO ES POT AGAFAR L'OPCIÓ D'ACOLLIDA. ESTEM TREBALLANT PER SOLUCIONAR-HO.

DISCULPEU LES MOLÈSTIES.

PODEU FER LA INSCRIPCIÓ PER ASSEGURAR-VOS LA PLAÇA IGUALMENT I DURANT LA TARDA D'AVUI, NOSALTRES CONTACTAREM AMB TOTES LES FAMÍLIES INSCRITES PER PREGUNTAR-VOS SI VOLEU AFEGIR ACOLLIDA O NO A LA VOSTRA INSCRIPCIÓ.

 

¿YA SABES QUÉ HARÁS ESTE VERANO?

Ven al English Summer Fun by Kids&Us 2019!

Campamento urbano de verano en la escuela Mare de Déu dels Àngels 

El Summer Fun se realizará en el edificio de infantil y la cocina será la de la propia escuela. 

¡Este verano volverá a ser inolvidable! Ven a vivir aventuras nuevas y originales especialmente pensadas para gozar a lo grande! Nos lo pasaremos muy bien jugando, cantando, bailando, haciendo manualidades y muchas cosas más... y todo 100% en inglés.

Cada semana el equipo de Kids&Us acompañará a vuestros hijos e hijas en diferentes aventuras que les propondremos. Nuestra misión es conseguir que se interesen por las actividades que realizan y que vivan el inglés de manera natural, sin ser conscientes de estar aprendiendo. ¿Verdad que parece que es por arte de magia?

EDAD: De 1 a 12 años

TURNOS Y FRANJAS HORARIAS:

INFANTIL Y PRIMARIA

Opción A: de 9:00h a 17:00h.

Opción B : de 9 h a 15:30 h (3 días) i de 9 h a 17 h (2 días: el día de la excursión y viernes)

Opción C: de 9 h a 13 h, excepto 1 día de 9 h a 17 h (el día de la excursión). Esta opción no incluye alimentos y los alumnos que la escojan deberán traer su propia comida el día de excursión.

P1 y P2 (Para poder hacer los grupos de P1 o P2, debe haber un mínimo de 10 alumnos por grupo).

Opción A: Horario de 9h a 17h.Con esta opción se incluye el precio de la única salida que los infantes de P2 realizarán.

Los infantes de P1 no realizarán excursiones.

 

SEMANAS TEMÁTICAS:

Cada semana tendrá una temática diferente. El hecho de trabajar por semanas os permite escoger libremente las fechas sin perjudicar la adaptación al grupo y a las actividades programadas.

TREASURE HUNTERS (del 25 al 28 de junio)
Els exploradors es troben a la cerca del tresor i només tenen una setmana per aconseguir-lo. Aconseguireu unir-vos a ells i trobar els tresors que s'amaguen al Summer Fun?

MONSTERS (de l'1 al 5 de juliol)
Prepara't per viure la setmana més monstruosa amb MONSTERS! Descobrirem els monstres que s'amaguen al Summer Fun i els caçarem a tots per viure un munt d'aventures inoblidables amb tots ells. Vigila no et converteixes en un monstre també!

MOUNTAIN ADVENTURES (del 8 al 12 de juliol)
Al cim de la muntanya s'hi amaguen moltes sorpreses que desvetllarem en aquesta setmana de Summer Fun! Una aventura de 5 dies descobrint els misteris de la muntanya i rutes insospitades. No et pots perdre aquesta aventura d'estiu amb nosaltres!

FARMYARD (del 15 al 19 de juliol)
Aquesta setmana ens convertirem ens grangeres i grangers i viurem mil aventures amb els animals de la granja. No us ho podeu perdre, serà tota una animalada!

 

ACTIVITATS DEL SUMMER FUN

STORYTIME: Els monitors explicaran un conte per setmana que ajudarà als nens a contextualitzar el vocabulari i expressions que van aprenent.

SONG&DANCE TIME
Amb l'ajuda de cançons. moviments i balls inspirats i creats a partir de la temàtica de la setmana farem representacions adaptades a cada grup d'edat.

CRAFTS
Es realitzen activitats plàstiques relacionades amb la temàtica de la setmana per treballar les diferents capacitats artístiques i creatives dels petits.

MONITORED GAMES
Els jocs i les activitats de psicomotricitat estan pensades per a cohesionar el grup,apendre a compartir,esperar el torn...En aquest context,els nens aprendran de manera senzilla i vivencial ordres i estructures gramaticals bàsiques en anglès.

LUNCH TIME
Aprofitarem els temps previ al menjar per introduir els nens al vocabulari i les expressions pròpies d'aquesta estona.

EXCURSIONS: Cada setmana tota l'escola marxarà d'excursió i els més grans faran una sortida matinal.

I EL DIVENDRES, Friday's Party!

Per acabar la setmana temàtica, obrirem les portes del casal a les famílies per tal de que tots i totes junts poguem gaudir de tot allò que els petits han après.


PROCÉS D'INSCRIPCIÓ:

Les inscripcions es faran online a través d'aquesta pàgina web www.englishsummerfun.com.

A l'hora de fer la inscripció, feu servir els navegadors Mozilla Firefox o Google Chrome. (no optimitzat Explorer).
http://www.mozilla.org/es-ES/firefox/new/

Al fer la inscripció online, tingueu preparada la targeta sanitària de l'infant, ja que us demanaran incloure el número, i també un arxiu amb una foto de la cara de l'infant, que caldrà pujar a l'aplicació.

 

PRÒXIMAMENT...

Més informació sobre les reunions informatives, les excursions...

Us hi esperem!

 

MÁS INFORMACIÓN:

Kids&Us Sant Andreu

C/ Ignasi Iglesias 85. Barcelona (08030)

Tel 933 11 87 50 / santandreu@kidsandus.cat/ www.kidsandussummerfun.com