VALLS - Col•legi Claret

WELCOME SUMMER 2024!

T'imagines fent una immersió en anglès i al costat de casa?

Els casals d'estiu Summer Fun by Kids&Us tornen aquest estiu a l'escola El Claret amb noves aventures carregades de diversió i moltes sorpreses! Are you ready?

La nostra missió és aconseguir que els nens i nenes s'interessin per les activitats que desenvolupen i s'arribin a identificar plenament amb els personatges i històries que expliquem.


Com ho fem?

El nostre equip està format per gent jove, dinàmica, alegre i motivada per la seva feina, amb experiència en la metodologia Kids&Us i amb una clara vocació per la docència. Aquests trets diferencials ens permeten garantir que tots els nens i nenes que vénen als nostres casals rebin un tracte personalitzat i familiar que fa que hi participin activament i puguin millorar el seu nivell d'anglès d'una manera divertida i innovadora.

 

EDATS: Per nens i nenes de 3-12 anys

 

FRANGES HORÀRIES:

OPCIÓ A: De dilluns a divendres de 9h a 13h: 105€

OPCIÓ B: De dilluns a divendres de 9h a 15h: 135€ 

OPCIÓ C: De dilluns a divendres de 9h a 17h: 158€

A més, oferim el servei d'acollida cada dia en horari de 8h a 8:45.

 

 

ACTIVITATS:

STORY TIME: Els monitors explicaran un conte per setmana que ajuradà els nens a contextualitzar el vocabulari i expressions que van aprenent.Per altra banda,els nens tindran l'oportunitat de posar-se a la pell dels personatges fantàstics i viure les aventures en primera persona.

SONG&DANCE TIME: Amb l'ajuda de cançons. moviments i balls inspirats i creats a partir de la temàtica de la setmana farem representacions adaptades a cada grup d'edat.

CRAFTS: Es realitzen activitats plàstiques relacionades amb la temàtica de la setmana per treballar les diferents capacitats artístiques i creatives dels petits.

MONITORED GAMES: Els jocs i les activitats de psicomotricitat estan pensades per a cohesionar el grup,apendre a compartir,esperar el torn...En aquest context,els nens aprendran de manera senzilla i vivencial ordres i estructures gramaticals bàsiques en anglès.

LUNCH TIME: Aprofitarem els temps previ al menjar per introduir els nens al vocabulari i les expressions pròpies d'aquesta estona.

EXCURSIONS: Cada setmana tota l'escola marxarà d'excursió i els més grans faran una sortida matinal.

I el divendres, FRIDAY'S PARTY! Per acabar la setmana temàtica, obrirem les portes del casal a les famílies per tal de que tots i totes junts poguem gaudir de tot allò que els petits han après.

TEMÀTIQUES I TORNS:

Cada setmana ens submergirem en una temàtica diferent a través d'originals històries creades específicament per millorar i agilitzar l'adquisició de l'idioma dels vostres fills i filles. D'aquesta manera, ells podran unir-se a l'aventura tantes setmanes com vulguin.

JAPAN (de l'1 al 5 de juliol)

SECRET AGENTS (del 8 al 12 de juliol)

ANCIENT EGYPT (del 15 al 19 de juliol)

AROUND THE WORLD (del 22 al 26 de juliol)

 

No ho dubtis i vine a divertir-te amb nosaltres!

PER A MÉS INFORMACIÓ:

Kids&Us Valls (Plaça de la Vil.la Romana, 4, Local 2, Valls)

Valls@kidsandus.es

647 228 897