IGUALADA

WELCOME TO SUMMER FUN 2023!

Aquest estiu no et quedis a casa i vine al nostre Summer!
Cada dia es farà servir un espai diferent a excepció dels més petitions que tindran grups molt reduïts i personalitzats per adaptar-nos a la seva rutina.

Farem sortides matinals, anirem dos dies a la setmana a la piscina, farem tallers de Little Chef, Mad Scientist, manualitats, hora del conte, gimkanes i moltes sorpreses més! I saps què...? Tot 100% en anglès! I els divendres.... Friday Party!!!! Cada divendres els alumnes que realitzin el curs de tardes ens mostraran a través d'un teatre tot el que han après d'aquella temàtica.

English Summer Fun és un casal d'estiu per nens i nenes de 3 a 12 anys. L'objectiu principal és aconseguir que cada dia surtin feliços i contents, amb la sensació d'haver viscut unes experiències divertides i diferents, sense adonar-se que tot això ho han estat fent en anglès!

Jugarem, farem esport, sortides matinals, nit de vivac, olimpíades i moltes més coses, us esperem a tots! També farem sortides setmanals molt divertides; com visita a Les Deus, visita a una granja d'apicultura, sortida a Cervera...

REUNIÓ INFORMATIVA PRESENCIAL I ONLINE

2 de Maig a les 19:45 al centre Kids&Us.

Plaça Cal Font, Igualada


Enllaç: https://us02web.zoom.us/j/89849370206

LLOC DE L'ACTIVITAT:

Kids&Us Igualada. Ens anirem movent per diferents espais durant tota la setmana. No t'ho perdis!

DATES I PROCÉS D'INSCRIPCIÓ

Període d'inscripcions obert a tothom: a partir del divendres 28 d'abril a les 10 h.
Les inscripcions es faran de forma online a través d'aquesta web en la pestanya "Inscripcions". Recordeu que les inscripcions són limitades.

Link inscripcions: https://www.kidsandussummerfun.com/inscripcions

A l'hora de fer la inscripció, feu servir el navegador Mozilla Firefox o Google Chrome:
http://www.mozilla.org/es-ES/

LA MILLOR INVERSIÓ DE FUTUR

T'imagines fent una immersió lingüística en anglès i ben a prop de casa? Aprèn anglès d'una manera divertida i engrescadora i passant-ho d'allò més bé al nostre Summer Fun by Kids&Us.
Al Summer Fun oferim activitats d'oci vivencials i enriquidores on la llengua vehicular és l'anglès. La nostra missió és aconseguir que els nens i nenes s'interessin per les activitats que desenvolupen i s'arribin a identificar plenament amb els personatges i històries que expliquem.

COM HO FEM?

El nostre equip està format per gent jove, dinàmica, alegra i motivada per la seva feina, amb experiència en la metodologia Kids&Us i amb una clara vocació per la docència. Aquests trets diferencials ens permeten garantir que tots els nens i nenes que venen als nostres casals rebin un tracte personalitzat i familiar que fa que hi participin activament i puguin millorar el seu nivell d'anglès d'una manera divertida i innovadora.

EDATS: Per nens i nenes de P3 fins a 12 anys.

HORARI i PREU DEL SUMMER FUN:

OPCIÓ A: De 9h00 a 13h00 PREU: 98€/5 dies (85€/4 dies la setmana del 29 d'Agost)

Servei d'acollida a partir de les 8h30 (inclòs en el preu). Els dimarts i dijous s'inclou horari de 9h00 a 17h00 amb servei pícnic.

OPCIÓ B: De 9h00 a 15h00 PREU: 135€/5 dies  
Servei d'acollida a partir de les 8h30 (inclòs en el preu). Els dimarts i dijous s'inclou horari de 9h00 a 17h00 amb servei pícnic.La recollida a les 15h00 serà directament a les instal·lacions del chocolat-box.

OPCIÓ C: De 9h00 a 17h00 PREU: 145€/5 dies 
Servei d'acollida a partir de les 8h30 (inclòs en el preu). Els dimarts i dijous s'inclou horari de 9h00 a 17h00 amb servei pícnic. 

OPCIÓ D: De 9h00 a 13h00 i de 15h00 a 17h00 PREU: 130€/5 dies 
Servei d'acollida a partir de les 8h30 (inclòs en el preu). Els dimarts i dijous s'inclou horari de 9h00 a 17h00 amb servei pícnic. A les 15h00 el punt de trobada serà el chocolat-box. 

Preu del menú esporàdic: 10 (inclou menú + estona de 13h a 15h)

Preu del menú esporàdic + tarda 15€: (inclou menú + jornada de 13h a 17h)

DESCOMPTES (A PARTIR DEL SEGON GERMÀ/NA):
5% de dte per germans i alumnes inscrits a 4 o + setmanes (DTES. ACUMULABLES).

Caldrà un mínim de 30 alumnes/setmana per poder realitzar l'activitat.

PLACES OFERTADES
40 alumnes/setmana.

STAFF

Professors/es qualificats amb gran domini de la llengua anglesa, formats per Kids&Us i amb títol de monitor/a de Lleure.
1 director de lleure.

GRUPS

Els grups es realitzaran per franges d'edat, 3-4, 5-6, 7-10 i 10-12 anys amb un màxim de 10 alumnes per grup. La ràtio marcada per la Generalitat és de 10 alumnes per grup. 

TEMÀTIQUES I TORNS

Cada setmana ens submergirem en un món diferent a través de noves i originals històries creades específicament per millorar i agilitzar l'adquisició de l'idioma dels vostres fills i filles. D'aquesta manera, ells podran unir-se a l'aventura tantes setmanes com vulguin.

 AUSTRALIA: del 26 de juny al 30 de juny (SORTIDA A ESCAPE FARM ANOIA)

Marxem als antípodes! Cangurs, uombats i tota mena d'animals desconeguts seran els nostres companys en aquesta setmana tan exòtica. Què ens espera a l'altra punta del món? No deixeu que us ho expliquin, veniu a descobrir-ho!

MOUNTAIN ADVENTURE:  del 3 de juliol al 7 de juliol (SORTIDA A GRANJA AVENTURA PARK)

Aquesta setmana només és apta per a esperits aventurers: ens endinsarem al bosc fins a arribar al cor de la muntanya. Ens espera un món ple de natura, éssers fascinants i algun possible perill... Però no patiu, cap cim és prou alt per parar-nos!

MADNESS AT THE MUSEUM: del 10 de juliol al 14 de juliol (TALLER AL MUSEU DE LA PELL)

Creieu que els museus són llocs tranquils on no passa mai res? Doncs us equivoqueu! Aquesta setmana veurem que un museu pot ser un lloc on, a més d'aprendre un munt de coses, s'hi poden viure també aventures inimaginables. Ens acompanyeu en un divertit viatge ple d'art i història?

VERY IMPORTANT PETS: del 17 de juliol al 21 de juliol (SORTIDA A L'HÍPICA...)

N'hi ha de més grans o de més petites, però totes les mascotes tenen una cosa en comú: que són les millors! Siguin gossos, gats, ocellets o hàmsters, les mascotes ens fan gaudir un munt. Voleu acompanyar-nos a jugar amb aquestes companyes tan divertides?

CAMPING: del 24 de juliol al 28 de juliol (ACAMPADA A ÒDENA VILLAGE)

Ara que arriben les vacances, no us ve de gust relaxar-vos una mica, prendre el sol i jugar amb els vostres jocs preferits? Se us acut un lloc millor per fer-ho que un bon càmping? Això sí, tingueu present que al càmping hi trobarem molta gent i hi viurem aventures inesperades! Au va, som-hi!

SPACE AND ALIENS: del 21 d'agost al 25 d'agost (9h00-13h00)

Aquesta setmana viurem una aventura d'un altre planeta: els extraterrestres han envaït el casal! Durant cinc dies, tot semblarà capgirat i passaran tot de coses increïbles i estranyes que us faran petar de riure. Podreu sobreviure a tanta diversió?

UNDER THE SEA: del 28 d'agost al 1 de setembre (9h00-13h00)

El fons del mar amaga un munt de misteris i tresors inimaginables! Durant aquests dies ens vestirem de submarinistes i ens capbussarem a l'oceà, on un munt de personatges i criatures marines ens estaran esperant per fer-nos viure moments inoblidables. Us hi apunteu?

ACTIVITATS

STORY TIME: els monitors explicaran un conte per setmana que ajudarà els nens a contextualitzar el vocabulari i expressions que van aprenent. Per altra banda, els nens tindran l'oportunitat de posar-se a la pell dels personatges fantàstics i viure les aventures en primera persona.

SONG&DANCE TIME: amb l'ajuda de cançons, moviments i balls inspirats i creats a partir de la temàtica de la setmana farem representacions adaptades a cada grup d'edat.

CRAFTS: es realitzen activitats plàstiques relacionades amb la temàtica de la setmana per treballar les diferents capacitats artístiques i creatives dels petits.

MONITORED GAMES: els jocs i les activitats de psicomotricitat estan pensades per a cohesionar el grup, aprendre a compartir, esperar el torn... Els nens aprendran de manera senzilla i vivencial ordres i estructures gramaticals bàsiques en anglès.

FRIDAY'S PARTY: Preparem el teatre pels nostres pares i mares. Cada divendres els alumnes que realitzin el curs de tardes ens mostraran a través d'un teatre tot el que han après d'aquella temàtica.

PER A MÉS INFORMACIÓ: Per més informació podeu contactar directament amb Kids&Us Igualada o Kids&Us Tàrrega, estarem encantats de resoldre tots els vostres dubtes.


Kids&Us Igualada

igualada@kidsandus.es
93.804.08.66