IGUALADA

WELCOME TO SUMMER FUN 2021!

Aquest estiu no et quedis a casa i vine al nostre Summer!
Cada dia es farà servir un espai diferent a excepció dels més petitions que tindran grups molt reduïts i personalitzats per adaptar-nos a la seva rutina.

Farem sortides matinals, anirem dos dies a la setmana a la piscina, farem tallers de Little Chef, Mad Scientist, manualitats, hora del conte, gimkanes i moltes sorpreses més! I saps què...? Tot 100% en anglès! I els divendres.... Friday Party!!!! Cada divendres els alumnes que realitzin el curs de tardes ens mostraran a través d'un teatre tot el que han après d'aquella temàtica.

English Summer Fun és un casal d'estiu per nens i nenes de 3 a 12 anys. L'objectiu principal és aconseguir que cada dia surtin feliços i contents, amb la sensació d'haver viscut unes experiències divertides i diferents, sense adonar-se que tot això ho han estat fent en anglès!

Jugarem, farem esport, sortides matinals, nit de vivac, olimpíades i moltes més coses, us esperem a tots! Si la situació ho permet, amb els grups de més grans, farem sortides setmanals molt divertides; com visita al parc Tibidabo, Les Deus, la platja entre d'altres...

REUNIÓ INFORMATIVA ONLINE

18 de maig a les 19h30 a través de la plataforma ZOOM.
Inscriu-te a la reunió aquí per rebre l'enllaç.

LLOC DE L'ACTIVITAT:

Kids&Us Igualada. Ens anirem movent per diferents espais durant tota la setmana. No t'ho perdis!

DATES I PROCÉS D'INSCRIPCIÓ

Període d'inscripcions obert a tothom: a partir del dissabte 24 d'abril a les 10 h.
Les inscripcions es faran de forma online a través d'aquesta web en la pestanya "Inscripcions". Recordeu que les inscripcions són limitades.

Link inscripcions: https://www.kidsandussummerfun.com/inscripcions

A l'hora de fer la inscripció, feu servir el navegador Mozilla Firefox o Google Chorme:
http://www.mozilla.org/es-ES/

LA MILLOR INVERSIÓ DE FUTUR

T'imagines fent una immersió lingüística en anglès i ben a prop de casa? Aprèn anglès d'una manera divertida i engrescadora i passant-ho d'allò més bé al nostre Summer Fun by Kids&Us.
Al Summer Fun oferim activitats d'oci vivencials i enriquidores on la llengua vehicular és l'anglès. La nostra missió és aconseguir que els nens i nenes s'interessin per les activitats que desenvolupen i s'arribin a identificar plenament amb els personatges i històries que expliquem.

COM HO FEM?

El nostre equip està format per gent jove, dinàmica, alegra i motivada per la seva feina, amb experiència en la metodologia Kids&Us i amb una clara vocació per la docència. Aquests trets diferencials ens permeten garantir que tots els nens i nenes que venen als nostres casals rebin un tracte personalitzat i familiar que fa que hi participin activament i puguin millorar el seu nivell d'anglès d'una manera divertida i innovadora.

EDATS: Per nens i nenes de P3 fins a 12 anys.

HORARI i PREU DEL SUMMER FUN:

OPCIÓ A: De 9h00 a 13h00* PREU: 95€/Setmana
Servei d'acollida a partir de les 8h30 i servei de recollida fins les 14h00 (inclòs en el preu). Els dimarts i dijous s'inclou horari de 9h00 a 17h00 amb servei pícnic.

OPCIÓ B: De 9h00 a 15h00* PREU: 130€/Setmana
Servei d'acollida a partir de les 8h30 (inclòs en el preu). Els dimarts i dijous s'inclou horari de 9h00 a 17h00 amb servei pícnic.

OPCIÓ C: De 9h00 a 17h00* PREU: 140€/Setmana
Servei d'acollida a partir de les 8h30 (inclòs en el preu). Els dimarts i dijous s'inclou servei pícnic.

OPCIÓ D: De 9h00 a 13h00 i de 15h00 a 17h00* PREU: 125€/Setmana
Servei d'acollida a partir de les 8h30 (inclòs en el preu). Els dimarts i dijous s'inclou horari de 9h00 a 17h00 amb servei pícnic.

OPCIÓ E: De 15h00 a 17h00* PREU: 50€/Setmana
Servei d'acollida a partir de les 14h45 (inclòs en el preu). Els dimarts i dijous els alumnes hauran de portar-se directament a la piscina.

Preu del menú esporàdic: 9€ (inclou menú + estona de 13h a 15h)

Preu del menú esporàdic + tarda 15€: (inclou menú + jornada de 13h a 17h)

DESCOMPTES:
*5% de dte per germans i alumnes inscrits a 4 o + setmanes (DTES. ACUMULABLES).

*Caldrà un mínim de 30 alumnes/setmana per poder realitzar l'activitat.

PLACES OFERTADES
50 alumnes/setmana.

STAFF

Professors/es qualificats amb gran domini de la llengua anglesa, formats per Kids&Us i amb títol de monitor/a de Lleure.
1 director de lleure.
1 responsable d'higiene i seguretat.

GRUPS

Els grups es realitzaran per franges d'edat, 3-4, 5-6, 7-10 i 10-12 anys amb un màxim de 10 alumnes per grup. La ràtio marcada per la Generalitat és de 10 alumnes per grup. En cas d'haver d'aplicar altres mesures segons situació Covid-19, el centre garanteix adaptar-se segons normativa vigent.

TEMÀTIQUES I TORNS

Cada setmana ens submergirem en un món diferent a través de noves i originals històries creades específicament per millorar i agilitzar l'adquisició de l'idioma dels vostres fills i filles. D'aquesta manera, ells podran unir-se a l'aventura tantes setmanes com vulguin.

SCIENCE (NEW!): del 28 de juny  al 2 de juliol
Benvinguts al laboratori de Kids&Us! Aquí ho aprendràs tot sobre el nostre planeta, faràs experiments fascinants i veuràs els nostres invents bojos. Vine i converteix-te en científic durant una setmana, descobreix per què la ciència és sorprenent.
Activitat especial: Excursió a Les Deus de Sant Quintí de Mediona el dimecres 30 de juny. Excursió de tot el dia, de 9h00 a 17h00. Preu 15€, inclou també picnic per dinar.

ARABIAN NIGHTS: del 5 al 9 de juliol
Res ens fa somiar més que els contes! I per això, passarem una setmana de somni a la terra de les 1001 nits, amb les històries més màgiques del Summer Fun. Tenim tots els ingredients: desitjos, aventures i catifes màgiques, només hi faltes tu!
Activitat especial: El dimecres 7 de juliol farem Olimpíades al CEM Cervera on ens ajuntarem amb un altre casal Kids&Us. Sortida a les 9h00 i arribada a les 13h30 / 13h45.

AROUND THE WORLD: del 12 al 16 de juliol
Bitllets, càmera, passaport...No ens podem deixar res perquè aquesta setmana marxem de viatge! I sabeu on anirem? Lluny, molt lluny, anirem a ARREU DEL MÓN! Prepareu-vos per a una setmana on visitarem indrets increïbles que ens deixaran amb la boca ben oberta. Afanyeu-vos, que l'avió ja s'enlaira!
Activitat especial: Acampada a Òdena Village la nit del dijous 15 al divendres 16 de juliol. Caldrà deixar als infants a les instal.lacions d'Òdena Village el dijous a les 20h i recollir-los al mateix lloc el divendres a les 13h (si s'ha contractat l'horari de matí) o 17h (si s'ha contractat horari de tot el dia).

CIRCUS: del 19 al 23 de juliol
Estimades famílies, benvingudes al circ! Aquesta setmana aprendrem a ser autèntics artistes de les acrobàcies, els malabars, però sobretot, de les rialles! Ens acompanyeu a conèixer un món ple de màgia, pallassos sapastres i trucs fantàstics? 3, 2, 1... Que comenci l'espectacle!
Activitat especial: Anem al circ! El divendres 23 de juliol anirem al Tot Circ de Copons. La sortida serà a les 9h00 i l'arribada a les 13h30 / 13h45.

TOYS: del 26 al 30 de juliol
A tothom li agrada jugar amb joguines, però què passa quan no hi som? En aquesta Fun Week descobriràs un món on les joguines tenen vida pròpia! Viu amb nosaltres una setmana plena de màgia, diversió i aventures. A més, podràs descobrir què fan les joguines quan estan soles.
Activitat especial: Acampada a Òdena Village la nit del dijous 29 al divendres 30 de juliol. Caldrà deixar als infants a les instal.lacions d'Òdena Village el dijous a les 20h i recollir-los al mateix lloc el divendres a les 13h (si s'ha contractat l'horari de matí) o 17h (si s'ha contractat horari de tot el dia).

CRAZY COOKS: del 31 d'agost al 3 de setembre
Que bé ens ho passarem a la cuina en aquesta Fun Week! Què faries si el cambrer d'un restaurant et confongués amb un xef? I si participessis en un concurs de pastissos i algú sabotegés el teu pastís amb vinagre? Passa una setmana aprenent sobre cuina i experimentant amb els gustos! Apunta't i viu una setmana 100% en anglès a Kids&Us!
Activitat especial: Sortida matinal

SECRET AGENTS (NEW!: del 6 al 10 de setembre
Durant aquesta setmana, el nostre centre Kids&Us es transformarà en la seu del servei secret KI7 i acompanyarem els nostres alumnes espies en unes missions molt emocionants. Seran capaços de parar els peus als malvats i salvar el món? Apunta't i descobreix-ho.
Activitat especial: Sortida matinal  

ACTIVITATS

STORY TIME: els monitors explicaran un conte per setmana que ajudarà els nens a contextualitzar el vocabulari i expressions que van aprenent. Per altra banda, els nens tindran l'oportunitat de posar-se a la pell dels personatges fantàstics i viure les aventures en primera persona.


SONG&DANCE TIME: amb l'ajuda de cançons, moviments i balls inspirats i creats a partir de la temàtica de la setmana farem representacions adaptades a cada grup d'edat.

CRAFTS: es realitzen activitats plàstiques relacionades amb la temàtica de la setmana per treballar les diferents capacitats artístiques i creatives dels petits.


MONITORED GAMES: els jocs i les activitats de psicomotricitat estan pensades per a cohesionar el grup, aprendre a compartir, esperar el torn... Els nens aprendran de manera senzilla i vivencial ordres i estructures gramaticals bàsiques en anglès.


FRIDAY PARTY: Preparem el teatre pels nostres pares i mares. Cada divendres els alumnes que realitzin el curs de tardes ens mostraran a través d'un tatre tot el que han après d'aquella temàtica.


MESURES COVID-19: Kids&Us aplicarà totes les mesures de seguretat i higiene necessàries i recomanades per a aquest tipus d'activitats, dictaminades per les autoritats sanitàries competents en el marc de la prevenció de la COVID-19.


PER A MÉS INFORMACIÓ: Per més informació podeu contactar directament amb Kids&Us Igualada o Kids&Us Tàrrega, estarem encantats de resoldre tots els vostres dubtes.


Kids&Us Igualada
igualada@kidsandus.es
93.804.08.66