ESCOLA PIA BALMES

BENVINGUTS AL SUMMER FUN 2023!

Aquest estiu ens ho passarem molt bé a l'Escola Pia Blames (C/Balmes 208).

 

REUNIÓ INFORMATIVA

El dilluns 17 d'abril tindrem una reunió informativa a les 19 h per zoom. Us podeu connectar clicant AQUÍ.

Imagina aprendre anglès d'una manera divertida i emocionant, aquí mateix al nostre casal English Summer Fun. Les habilitats dels teus fills i filles en anglès milloraran d'una manera divertida i emocionant, i també s'ho passaran molt bé!

Al Summer Fun oferim activitats lúdiques i educatives. Ens centrem en l'ús de l'anglès en les activitats quotidianes.

Volem assegurar-nos que els nens i nenes que venen als nostres casals gaudeixen de les activitats que creem i s'identifiquen amb els personatges i les històries que expliquem.

 

COM HO FEM?

El nostre equip està format per joves dinàmics i alegres, motivats per la seva feina. Tenen experiència amb la metodologia Kids&Us, la qual cosa vol dir que saben oferir una experiència personalitzada i familiar als infants que venen als nostres centres. Això els fa més compromesos i capaços de millorar el seu nivell d'anglès d'una manera divertida i innovadora.

 

EDATS

Per a nens i nenes de 3* fins a 10 anys.

*Han hagut d'haver cursat P3 el curs 22-23

 

TEMÀTIQUES I TORNS:

Cada setmana ens submergirem en una temàtica diferent a través d'originals històries creades específicament per millorar i agilitzar l'adquisició de l'idioma dels vostres fills i filles. D'aquesta manera, ells podran unir-se a l'aventura tantes setmanes com vulguin.

 

UNDER THE SEA (del 26 al 30 de juny)

Heu vist mai un escull de corall, taurons, estrelles de mar, anemones de mar o altres criatures marines precioses? La vida sota el mar és increïble. Submergem-nos junts i gaudim de la nostra Fun Week submarina. Posa't el tub i les aletes i prepara't per a una aventura humida i meravellosa. No podem esperar a veure't!

 

GREAT INVENTIONS (del 3 al 7 de juliol)

Com seria la nostra vida quotidiana si no s'haguessin inventat bombetes, cotxes, telèfons, televisors, microones, etc.? T'ho pots imaginar? Aquesta setmana coneixerem més informació sobre alguns dels invents i inventors més importants de la història mentre acompanyem als nostres protagonistes en les seves emocionants aventures! Tot això amb cançons i activitats noves entretingudes per estimular la nostra ment i inspirar noves idees.

 

AUSTRALIA (del 10 al 14 de juliol)

Austràlia és realment única. Des de l'interior desèrtic fins a la Gran Barrera de Corall, podem gaudir d'impressionants paisatges i d'animals que no existeixen en cap altra part del planeta. Estàs a punt per a aquest emocionant viatge? Acompanya'ns en aquesta setmana i descobreix un lloc com cap altre. No t'ho perdis!

 

MADNESS IN THE MUSEUM  (del 17 al 21 de juliol)

Qui diu que els museus són avorrits? El Museu Messum és un lloc que té alguna cosa per a tothom. Obres d'art? Si. Mòmies? Si. Descobriments científics? Doble si! Tanmateix, el Museu Messum no és un museu normal. Visiteu el museu per descobrir què el fa tan especial i fer nous amics interessants que tinguin ganes de donar-vos la benvinguda i assegurar-vos que us ho passeu molt bé. No et perdis una visita al museu que mai oblidaràs!

 

 

 

ACTIVITATS:

STORY TIME
Els monitors explicaran un conte per setmana que ajudarà els nens a contextualitzar el vocabulari i expressions que van aprenent. Per altra banda, els nens tindran l'oportunitat de posar-se a la pell dels personatges fantàstics i viure les aventures en primera persona.

SONG&DANCE TIME
Amb l'ajuda de cançons i balls inspirats i creats a partir de la temàtica de la setmana farem representacions adaptades a cada grup d'edat.

CRAFTS
Es realitzen activitats plàstiques relacionades amb la temàtica de la setmana per treballar les diferents capacitats artístiques i creatives dels petits.

MONITORED GAMES
Els jocs i les activitats de psicomotricitat estan pensades per a cohesionar el grup, aprendre a compartir, esperar i respectar el torn... Els infants aprendran de manera senzilla i vivencial ordres i estructures gramaticals bàsiques en anglès.

LUNCH TIME
Aprofitarem els temps previs al menjar per introduir els nens al vocabulari i les expressions pròpies d'aquesta estona.

ACTIVITAT ESTRELLA

Cada setmana tots els grups faran una activitat diferent i molt divertida fora de l'escola: anirem d'excurció! Si, si! Passarem el dia plegats descobrint i coneixent més coses de la temàtica que estiguem treballant. Tot això, sempre divertint-nos i en anglès!

FRIDAY PARTY

Cada divendres, a les 16h a l'espai Calassanç, convidem a les famílies dels nens i nenes a acompanyar-nos en el tancament de la setmana. Ho fem actuant i ballant cançons que hem estat assajant i gaudint aquella setmana. Ens acompanyareu?

 

DATES I PROCÉS D'INSCRIPCIÓ:

Obert a tothom: a partir del 10 d'abril a les 10h.

Cada setmana 120 places disponibles

 

IMPORTANT! En fer la inscripció online, tingueu preparada la targeta sanitària de l'infant, i també un arxiu amb una foto de la cara de l'infant (format jpg), que caldrà pujar a l'aplicació. Us recomanem utilitzar els navegadors Google Chrome o Firefox per realitzar les incripcions.

 

ANUL·LACIÓ DE LES INSCRIPCIONS:

Si s'anul·la 15 dies abans de l'inici de l'activitat, Kids&Us tornarà el 50% de l'import ja pagat de l'activitat.

Una vegada iniciada l'activitat, no es realizarà cap devolució. Només es realitzarà una excepció en aquells casos que per causes mèdiques justificades (s'ha de portar justificant mèdic) no es pugui participar al 100% de la setmana que tenia programada. En aquest cas es tornarà el 50% de l'import de la setmana.

 

PER A MÉS INFORMACIÓ:

Kids&Us Gràcia(Travessera de Gràcia, 173)
summerfun.gracia@kidsandus.es

622717872