ESCOLA PIA BALMES

OBRIM INSCRIPCIONS ONLINE DIA 6 D'ABRIL A LES 10 H


Casals d'estiu en anglès a l'escola ESCOLA PIA BALMES (C/Balmes 208)

Ganes de gaudir de l'estiu?

No ho dubtis! Us oferim una proposta de casal fresca i innovadora per gaudir de les vacances d'estiu i aprendre anglès! Cançons inèdites, històries divertides, jocs d'aigua, activitats a l'aire lliure, manualitats, teatre... i tot en anglès!

 

LLOC: Escola Pia Balmes (C/Balmes 208)

EDATS: de 3 a 12 anys

GRUPS: 6 grups de diferents edats i 10 nens per monitor: 3-4 anys, 5-6 anys, 7 a 10 anys i de 10 a 12 anys.

TORNS: Cada setmana tindrà una temàtica diferent. El fet de treballar per setmanes permet triar lliurement les dates sense que això perjudiqui de cap manera a l'adaptació al grup i a les activitats programades.


SETMANES TEMÀTIQUES:

• Secret Agents (del 28 de juny al 2 de juliol)

• Arabian Nights (del 5 al  9 de juliol)

• Around the world (del 12 al 16 de juliol)

•Circus (del 19 al 23 de juliol) 

• Toys (del 26 al 30 de juliol)

 

ACTIVITATS DEL SUMMERFUN

Farem MANUALITATS, MÚSICA, TEATRE, CANÇONS, jugarem a MOLTS JOCS, ens representaran una OBRA DE TEATRE els nostre monitors, i com és estiu, farem JOCS D'AIGUA per mantenir-nos ben frescos. I tot això en anglès per fer una IMMERSIÓ LINGÜÍSTICA TOTAL mentre s'ho passen d'allò més bé. 

No ho dubtis i vine a divertir-te amb nosaltres!

 

PROCÉS D'INSCRIPCIÓ

Les inscripcions es faran online a través de www.kidsandussummerfun.com/inscripcions

 

QUAN I COM:

• Per a alumnes Kids&Us i alumnes de l'escola Pia Balmes: del 6 al 20 d'abril.
• Obert al barri: del 20 d'abril al 20 de maig.
* Les places s'assignaran per rigorós ordre d'inscripció. Cada setmana 60 places disponibles
En fer la inscripció online, tingueu preparada la targeta sanitària de l'infant, ja que us demanaran incloure el número, i també un arxiu amb una foto de la cara de l'infant (format, jpg o gif -un pdf no us funcionarà-), que caldrà pujar a l'aplicació.
S'ha d'utilitzar els navegadors Google Chrome o Firefox.

INFORMACIÓ ESPECÍFICA COVID-19

• Totes les activitats que a data d'avui tenim planificades, incloses les excursions, poden estar subjectes a canvis en funció de les directrius que determinin les autoritats competents.
• En el cas hipotètic que el casal no es pogués realitzar per que les autoritats competents no ho permetin, es retornarà íntegrament l'import abonat fins a la data.
• Si el màxim d'alumnes es veu limitat per algun protocol d'obligat compliment per a garantir mesures contra el Covid19, i les places disponibles són menors a la demanda, les places s'atorgaran seguint el procediment que marqui l'Ajuntament de Barcelona, ​​que podrà ser per ordre d'inscripció, per sorteig o d'altres.


ANUL·LACIÓ DE LES INSCRIPCIONS:

En cas que el casal es pugui dur a terme, si s'anul·la 15 dies abans de l'inici de l'activitat, Kids&Us tornarà el 50% de l'import ja pagat de l'activitat. Una vegada iniciada l'activitat, no es realizarà cap devolució. Només es realitzarà una excepció en aquells casos que per causes mèdiques justificades (s'ha de portar justificant mèdic) no es pugui participar al 100% de la setmana que tenia programada. En aquest cas es tornarà el 50% de l'import de la setmana


PER A MÉS INFORMACIÓ

Contacteu al vostre centre Kids&Us o a Kids&Us Gràcia (Travessera de Gràcia, 173)

Tel.: 622717872 / Email: summerfun.gracia@kidsandus.es