ESCOLA PIA BALMES

BENVINGUTS AL SUMMER FUN 2024!

Aquest estiu ens ho passarem molt bé a l'Escola Pia Blames (C/Balmes 208).

 

REUNIÓ INFORMATIVA

El dijous 18 d'abril tindrem una reunió informativa a les 19 h a l'escola Pia Balmes. 

Imagina aprendre anglès d'una manera divertida i emocionant, aquí mateix al nostre casal English Summer Fun. Les habilitats dels teus fills i filles en anglès milloraran d'una manera divertida i emocionant, i també s'ho passaran molt bé!

Al Summer Fun oferim activitats lúdiques i educatives. Ens centrem en l'ús de l'anglès en les activitats quotidianes.

Volem assegurar-nos que els nens i nenes que venen als nostres casals gaudeixen de les activitats que creem i s'identifiquen amb els personatges i les històries que expliquem.

 

COM HO FEM?

El nostre equip està format per joves dinàmics i alegres, motivats per la seva feina. Tenen experiència amb la metodologia Kids&Us, la qual cosa vol dir que saben oferir una experiència personalitzada i familiar als infants que venen als nostres centres. Això els fa més compromesos i capaços de millorar el seu nivell d'anglès d'una manera divertida i innovadora.

 

EDATS

Per a nens i nenes de 3* fins a 10 anys.

*Han hagut d'haver cursat P3 el curs 22-23

 

TEMÀTIQUES I TORNS:

Cada setmana ens submergirem en una temàtica diferent a través d'originals històries creades específicament per millorar i agilitzar l'adquisició de l'idioma dels vostres fills i filles. D'aquesta manera, ells podran unir-se a l'aventura tantes setmanes com vulguin.

SAFARI (del 25 al 28 de Juny)

Has vist mai girafes, elefants, falcons? Durant aquesta setmana descobrirem animals de jungla i els estudiarem de molt a prop!

JAPAN (de l'1 al 5 de juliol)

El Japó és extraordinari! Vine aquesta setmana i descobreix la cultura, les tradicions, la gastronomia... No t'ho pots perdre!

SECRET AGENTS (del 8 al 12 de juliol)

Voleu secrets i descobrir misteris? Veniu aquesta setmana a ajudar-nos a resoldre uns casos molt difícils!

ANCIENT EGIPT (del 15 al 19 de juliol)

Què en sabeu de l'antic Egipte? Heu caminat entre les piràmides o vist alguna mòmia? Aquesta setmana coneixerem tots els detalls de l'Antic Egipte!

AROUND THE WORLD (del 22 al 26 de juliol)

Aquesta setmana viatjarem per tot el món, amb avió, amb tren i amb vaixell. T'ho perdràs?

 

ACTIVITATS:

STORY TIME
Els monitors explicaran un conte per setmana que ajudarà els nens a contextualitzar el vocabulari i expressions que van aprenent. Per altra banda, els nens tindran l'oportunitat de posar-se a la pell dels personatges fantàstics i viure les aventures en primera persona.

SONG&DANCE TIME
Amb l'ajuda de cançons i balls inspirats i creats a partir de la temàtica de la setmana farem representacions adaptades a cada grup d'edat.

 

CRAFTS
Es realitzen activitats plàstiques relacionades amb la temàtica de la setmana per treballar les diferents capacitats artístiques i creatives dels petits.

MONITORED GAMES
Els jocs i les activitats de psicomotricitat estan pensades per a cohesionar el grup, aprendre a compartir, esperar i respectar el torn... Els infants aprendran de manera senzilla i vivencial ordres i estructures gramaticals bàsiques en anglès.

LUNCH TIME
Aprofitarem els temps previs al menjar per introduir els nens al vocabulari i les expressions pròpies d'aquesta estona.

ACTIVITAT ESTRELLA

Cada setmana tots els grups faran una activitat diferent i molt divertida fora de l'escola: anirem d'excurció! Si, si! Passarem el dia plegats descobrint i coneixent més coses de la temàtica que estiguem treballant. Tot això, sempre divertint-nos i en anglès!

FRIDAY PARTY

Cada divendres, a les 16h a l'espai Calassanç, convidem a les famílies dels nens i nenes a acompanyar-nos en el tancament de la setmana. Ho fem actuant i ballant cançons que hem estat assajant i gaudint aquella setmana. Ens acompanyareu?

 

DATES I PROCÉS D'INSCRIPCIÓ:

Obert a tothom: a partir del 10 d'abril a les 10h.

Cada setmana 120 places disponibles

 

IMPORTANT! En fer la inscripció online, tingueu preparada la targeta sanitària de l'infant, i també un arxiu amb una foto de la cara de l'infant (format jpg), que caldrà pujar a l'aplicació. Us recomanem utilitzar els navegadors Google Chrome o Firefox per realitzar les incripcions.

 

ANUL·LACIÓ DE LES INSCRIPCIONS:

Si s'anul·la 15 dies abans de l'inici de l'activitat, Kids&Us tornarà el 50% de l'import ja pagat de l'activitat.

Una vegada iniciada l'activitat, no es realizarà cap devolució. Només es realitzarà una excepció en aquells casos que per causes mèdiques justificades (s'ha de portar justificant mèdic) no es pugui participar al 100% de la setmana que tenia programada. En aquest cas es tornarà el 50% de l'import de la setmana.

 

PER A MÉS INFORMACIÓ:

Kids&Us Gràcia(Travessera de Gràcia, 173)
summerfun.gracia@kidsandus.es

622717872