ESCOLA PEDAGOGIUM COS - Kids&Us Sant Boi

Vine al English Summer Fun by Kids&Us  2022 !

 

Casal d'estiu en anglès a l'escola Pedagogium Cos de Sant Boi de Llobregat.

Aquest estiu un cop més serà inoblidable!!! Vine a viure noves i originals aventures especialment pensades per a gaudir de valent!! Ens ho passarem molt bé jugant, cantant, ballant, fent manualitats i moltes més coses... i tot en anglès!

Cada setmana l'equip de Kids&Us acompanyarà els vostres fills i filles en les diferents aventures que els proposarem. La nostra missió és aconseguir que els nens i nenes s'interessin per les activitats que desenvolupen i s'arribin a identificar plenament amb els personatges i històries que expliquem, aconseguint així que interioritzin les estructures i el vocabulari de manera natural i sòlida sense ser conscients d'estar-ho fent. Oi que sembla màgic?

 

DATES i TEMÀTIQUES : Del 27 de juny al 22 de juliol de 2022

 • Del 27 de juny al 1 de juliol - ANCIENT GREECE:  Viatjarem a l'Antiga Grècia i investigarem els costums que tenien, sentirem el poder de Zeus, la força de Posidó i la bellesa d'Afrodita en primera persona; i a més, competirem en les majors Olimpíades mai realitzades.
 • Del 4 al 8 de juliol - MAGIC: Ens convertirem en grans mags i magues, i viurem la màgia en primera persona de la manera més fascinant possible! A més a més, podrem gaudir d'un espectacle de màgia amb un convidat molt especial.
 • Del 11 al 15 de juliol - BEACH: Quins animals podem trobar al mar? Com podem cuidar les nostres platjes? Tot això i molt més serà el que aprendrem en la nostra setmana "on the beach". Fins i tot, crearem la nostra platja pròpia amb sorra i aigua la qual haurem de protegir dels vilans plàstics.
 • Del 18 al 22 de juliol - PICNIC: Aprendrem a cuinar i a realitzar el millor picnic del barri, amb música, decoracions i molt més!

LLOC : Escola Pedagogium Cos - Carrer Marià Fortuny, 75. Sant Boi de Llobregat


EDATS : de 3 a 12 anys

 

ACTIVITATS:

 • STORY TIME

Els monitors explicaran un conte per setmana que ajuradà els nens a contextualitzar el vocabulari i expressions que van aprenent. Per altra banda,els nens tindran l'oportunitat de posar-se a la pell dels personatges fantàstics i viure les aventures en primera persona.

 

 • SONG & DANCE TIME
Amb l'ajuda de cançons. moviments i balls inspirats i creats a partir de la temàtica de la setmana farem representacions adaptades a cada grup d'edat.

 • SCHOOL TRIPS 
Farem sortides dinàmiques, algunes d'elles inspirades en la tamàtica treballada durant la setmana, per a així poder-les gaudir en primera persona encara més!

 • CRAFTS
Es realitzen activitats plàstiques relacionades amb la temàtica de la setmana per treballar les diferents capacitats artístiques i creatives dels petits.

 • MONITORED GAMES
Els jocs i les activitats de psicomotricitat estan pensades per a cohesionar el grup,apendre a compartir,esperar el torn...En aquest context,els nens aprendran de manera senzilla i vivencial ordres i estructures gramaticals bàsiques en anglès.

 • LUNCH TIME
Aprofitarem els temps previ al menjar per introduir els nens al vocabulari i les expressions pròpies d'aquesta estona.

 • I EL DIVENDRES, PARTY TIME !

Per acabar la setmana temàtica, obrirem les portes del casal a les famílies per tal de que tots junts poguem gaudir de tot allò que els petits han après. Els nens interpreten els balls i les cançons en anglès.

 

INSCRIPCIONS:

 • Alumnes de l'escola Pedagogium Cos:

Del 18 d'abril al 15 de juny  a la secretaria de l'escola (Horari de secretaria)

 • Infants de fora de l'escola:

Del 18 de maig al 15 de juny al centre Kids & Us de Sant Boi -  C/ Pau Claris, 19 Baixos (Davant Coressa-Parc de la Muntanyeta). 

Les places s'assignaran per rigorós ordre d'inscripció.

 

Documentació necessària per matricular-se:

• Full d'inscripció correctament complimentat.
• Fotocòpia de la targeta sanitària

 

 

PER A MÉS INFORMACIÓ:

Contacteu amb nosaltres a:

Kids&Us Sant Boi -  C/Pau Claris, 19 Baixos (davant Coressa-Parc de la Muntanyeta) - Sant Boi de Llobregat.

Tel 93 112 10 51/ 667 97 06 54  santboi@kidsandus.cat / direccio.santboi@kidsandus.es