ESCOLA MARE DE DÉU DELS ÀNGELS

Escola Mare de Déu dels Àngels
English Summer Fun by Kids&Us 2018

Casal d'estiu en anglès a l'escola Mare de Déu dels Àngels

T'imagines fent una immersió en anglès i al costat de casa??? Millora el teu nivell d'anglès d'una manera divertida i engrescadora i passant-t'ho d'allò més bé al nostre "English summer fun by Kids&Us".

El Summer Fun es farà a l'edifici d'infantil i la cuina és la pròpia de l'escola.

EDAT: Per a nens i nenes d'1 a 12 anys

INSCRIPCIONS OBERTES 

Si la setmana que voleu inscriure l'infant està plena, teniu la opció de posar-vos en llista d'espera. En uns dies us podrem informar, si per curs que necessiteu plaça hi ha disponibilitat d'accedir o no.

TORNS I FRANGES HORÀRIES:

INFANTIL I PRIMÀRIA

Opció A: de 9:00h a 17:00h.

Opció B : de 9 h a 15:30 h (3 dies) i de 9 h a 17 h (2 dies: el dia de l'excursió i divendres). 

Opció C: de 9 h a 13 h, excepte 1 dia de 9 h a 17 h (el dia de l'excursió). Aquesta opció no inclou el menjar, i per tant els alumnes que la triïn el dia de l'excursió s'hauran de dur el seu propi àpat. 

P1 I P2 (Per poder fer els grups de P1 o P2, hi haurà d'haver un mínim de 10 alumnes per grup)

Opció A: Horari de 9h a 17h. Amb aquesta opció s'inclou el cost de l'única sortida que els infants de P2 realitzaran. Els infants del P1 no faran excursions. 

Opció B: Horari de 9h a 15:30h, excepte els divendres i el dia de l'excursió de P2 on l'horari serà de 9h a 17h. Amb aquesta opció s'inclou el cost de l'única sortida que els infants de P2 realitzaran. Els infants de P1 no faran cap excursió. 

Opció C: Horari de 9h a 13h, excepte el dia de l'excursió de P2 on l'horari serà de 9h a 17h. Amb aquesta opció s'inclou el cost de l'única sortida que els infants de P2 realitzaran. Els infants de P1 no faran cap excursió. Aquesta opció no inclou el menjar, i per tant els alumnes que la triin el dia de l'excursió s'hauran de dur el seu propi apat. 


ACOLLIDA MATINAL

Oferim l'acollida matinal en dos horaris:

  • De 8h a 9h
  • De 8.30h a 9h 

SETMANES TEMÀTIQUES:

Cada setmana tindrà una temàtica diferent. El fet de treballar per setmanes permet triar lliurement les dates sense que això perjudiqui de cap manera a l´adaptació al grup i a les activitats programades.

SAFARI (25 - 29 de juny)

Durant la setmana de Safari, coneixerem la sabana i tot el que hi podem trobar. Els més petits experimentaran els diferents animals i paisatges mentre que els més grans viuran l'experiència de ser perseguit per intrèpids fotògrafs i caçadors. Atents per sobreviure a la sabana més salvatge?

DINOSAURS (2 - 6 de juliol)

Els dinosaures arriben al casal! Serà una gran oportunitat per aprendre i veure tot el que tenim en comú amb ells mentre que els grans, en canvi, hauran d'evitar sobreviure a una setmana intensa plena de perills. Esperem que no acabin extingits!

COOKING (9 - 13 de juliol)

Tothom als fogons! Una setmana que ens permetrà experimentar amb els aliments i despertar la nostra creativitat alhora que tastar menjars ben saludables. Tot el que necessites per ser tot un xef!

VIKINGS (16 - 20 de juliol)

Navegarem amb un vaixell Viking que construirem entre tots i formarem el nostre propi clan. Crearem estratègies, protegirem el nostre cap i sobretot fomentarem l'esperit d'equip amb els més grans amb activitats de molt moviment i estratègia. Qui va dir que ser un Viking fos fàcil?

ACTIVITATS DEL SUMMER FUN


• STORYTIME: Els monitors explicaran un conte per setmana que ajudarà als nens a contextualitzar el vocabulari i expressions que van aprenent.
• SONG AND DANCE TIME: Amb l'ajuda de cançons, moviments i balls inspirats i creats a partir de la temàtica de la setmana farem representacions adaptades a cada grup d'edat.
• CRAFTS: Es realitzen activitats plàstiques relacionades amb la temàtica de la setmana per treballar les diferents capacitats artístiques i creatives dels petits.
• MONITORED GAMES: Els jocs i les activitats de psicomotricitat estan pensats per a cohesionar el grup, aprendre a compartir, esperar el torn...
• WATER GAMES: És estiu, i el que més ens agrada és remullar-nos. Al casal, ho podrem fer diàriament a les piscinetes i amb els jocs d´aigua que ens preparen els monitors. A més a més els de primária aniran a la piscina de la Sagrera cada dimecres pel matí.
• LUNCH TIME: Aprofitarem el temps previ al menjar per introduir els nens el vocabulari i les expressions pròpies d'aquesta estona.
• STAFF PERFORMANCE: Cada setmana, l'equip de monitors prepara una petita representació relacionada amb la temàtica que estem treballant.
• MOVE YOUR BODY: Sessions dirigides en grup. Pots fer el circuit al so de la música?
• I ELS DIVENDRES... PARTY TIME! Al acabar la setmana temàtica, obrirem les portes del casal a les famílies per tal que tots junts puguem gaudir de tot allò que els petits han après. Els nens interpretaran els balls i les cançons ... en anglès!

PROCÉS D'INSCRIPCIÓ:

Les inscripcions es faran online a través d'aquesta pàgina web www.englishsummerfun.com. A l'hora de fer la inscripció, feu servir els navegadors Mozilla Firefox o Google Chrome. (no optimitzat Explorer).
http://www.mozilla.org/es-ES/firefox/new/

Al fer la inscripció online, tingueu preparada la targeta sanitària de l'infant, ja que us demanaran incloure el número, i també un arxiu amb una foto de la cara de l'infant, que caldrà pujar a l'aplicació.

Els mètodes de pagament seran:

- Efectiu al centre de Kids&Us Sant Andreu (Carrer Ignasi Iglesias 85 Barcelona)

- Transferència

-  TPV

Email de contacte: summerfun.santandreu@kidsandus.es


TELF DE CONTACTE DEL CASAL: 638378934 (Directora: Silvia Rebullida)

 

 www.englishsummerfun.com