ESCOLA MARE DE DÉU DELS ÀNGELS

WELCOME TO SUMMER FUN 2024!

Tens disponible tota la informació del nostre casal a l'escola Mare de Déus dels Àngels en aquesta pàgina web, d'igual manera, farem reunions informatives abans que comencin les inscripcions. El Summer Fun t'espera!

 

DATES I PROCÉS D'INSCRIPCIÓ

INSCRIPCIONS OBERTES! Les inscripcions es fan de forma online a través d'aquesta web en la pestanya "Inscripcions".

 

CASAL D'ESTIU A L'ESCOLA MARE DE DÉU DELS ÀNGELS (C/ Gran de la Sagrera, 151)

T'imagines fent una immersió lingüística en anglès i ben a prop de casa? Aprèn anglès d'una manera divertida i engrescadora i passant-ho d'allò més bé al nostre Summer Fun by Kids&Us.

Al Summer Fun oferim activitats d'oci vivencials i enriquidores on la llengua vehicular és l'anglès. La nostra missió és aconseguir que els nens i nenes s'interessin per les activitats que desenvolupen i s'arribin a identificar plenament amb els personatges i històries que expliquem.COM HO FEM?

El nostre equip està format per gent jove, dinàmica, alegre i motivada per la seva feina, amb experiència en la metodologia Kids&Us i amb una clara vocació per la docència. Aquests trets diferencials ens permeten garantir que tots els nens i nenes que venen als nostres casals rebin un tracte personalitzat i familiar que fa que hi participin activament i puguin millorar el seu nivell d'anglès d'una manera divertida i innovadora.

EDATS: Per nens i nenes de Llar 1 fins a 6è de primària


TEMÀTIQUES I TORNS:

Cada setmana ens submergirem en un món diferent a través de noves i originals històries creades específicament per millorar i agilitzar l'adquisició de l' idioma dels vostres fills i filles. D'aquesta manera, ells podran unir-se a l'aventura tantes setmanes com vulguin.

• SAFARI (del 25 al 28 de juny)

• JAPAN (de l'1 al 5 de juliol)

• SECRET AGENTS (del 8 al 12 de juliol)

• ANCIENT EGYPT (del 15 al 19 de juliol)

 

ACTIVITATS:

STORY TIME
Els monitors explicaran un conte per setmana que ajudarà els nens a contextualitzar el vocabulari i expressions que van aprenent. Per altra banda, els nens tindran l'oportunitat de posar-se a la pell dels personatges fantàstics i viure les aventures en primera persona.

SONG&DANCE TIME
Amb l'ajuda de cançons, moviments i balls inspirats i creats a partir de la temàtica de la setmana farem representacions adaptades a cada grup d'edat.

CRAFTS
Es realitzen activitats plàstiques relacionades amb la temàtica de la setmana per treballar les diferents capacitats artístiques i creatives dels petits.

MONITORED GAMES
Els jocs i les activitats de psicomotricitat estan pensades per a cohesionar el grup, aprendre a compartir, esperar el torn... Els nens aprendran de manera senzilla i vivencial ordres i estructures gramaticals bàsiques en anglès.


PER A MÉS INFORMACIÓ:

Kids&Us Sant Andreu (C/ Ignasi Iglesias, 85)
summerfun.santandreu@kidsandus.es
933 11 87 50 / 619 58 07 22