ESCOLA MARE DE DÉU DELS ÀNGELS

JA SAPS QUÈ FARÀS AQUEST ESTIU?

Vine a l'English Summer Fun by Kids&Us 2019!

Casal d'estiu en anglès a l'escola Mare de Déu dels Àngels

El Summer Fun es farà a l'edifici d'infantil i la cuina és la pròpia de l'escola.

Aquest estiu un cop més serà inoblidable! Vine a viure noves i originals aventures especialment pensades per a gaudir de valent! Ens ho passarem molt bé jugant, cantant, ballant, fent manualitats i moltes més coses... i tot 100% anglès.

Cada setmana l'equip de Kids&Us acompanyarà els vostres fills i filles en les diferents aventures que els proposarem. La nostra missió és aconseguir que els nens i nenes s'interessin per les activitats que desenvolupen i viuen l'anglès de manera natural sense ser conscients d'estar-ho fent. Oi que sembla màgic?

EDAT: Per a nens i nenes d'1 a 12 anys

TORNS I FRANGES HORÀRIES:

INFANTIL I PRIMÀRIA

Opció A: de 9:00h a 17:00h.

Opció B : de 9 h a 15:30 h (3 dies) i de 9 h a 17 h (2 dies: el dia de l'excursió i divendres). 

Opció C: de 9 h a 13 h, excepte 1 dia de 9 h a 17 h (el dia de l'excursió). Aquesta opció no inclou el menjar, i per tant els alumnes que la triïn el dia de l'excursió s'hauran de dur el seu propi àpat. 

P1 I P2 (Per poder fer els grups de P1 o P2, hi haurà d'haver un mínim de 10 alumnes per grup)

Opció A: Horari de 9h a 17h. Amb aquesta opció s'inclou el cost de l'única sortida que els infants de P2 realitzaran.

Els infants del P1 no faran excursions.

SETMANES TEMÀTIQUES:

Cada setmana tindrà una temàtica diferent. El fet de treballar per setmanes permet triar lliurement les dates sense que això perjudiqui de cap manera a l´adaptació al grup i a les activitats programades.

TREASURE HUNTERS (del 25 al 28 de juny)
Els exploradors es troben a la cerca del tresor i només tenen una setmana per aconseguir-lo. Aconseguireu unir-vos a ells i trobar els tresors que s'amaguen al Summer Fun?

MONSTERS (de l'1 al 5 de juliol)
Prepara't per viure la setmana més monstruosa amb MONSTERS! Descobrirem els monstres que s'amaguen al Summer Fun i els caçarem a tots per viure un munt d'aventures inoblidables amb tots ells. Vigila no et converteixes en un monstre també!

MOUNTAIN ADVENTURES (del 8 al 12 de juliol)
Al cim de la muntanya s'hi amaguen moltes sorpreses que desvetllarem en aquesta setmana de Summer Fun! Una aventura de 5 dies descobrint els misteris de la muntanya i rutes insospitades. No et pots perdre aquesta aventura d'estiu amb nosaltres!

FARMYARD (del 15 al 19 de juliol)
Aquesta setmana ens convertirem ens grangeres i grangers i viurem mil aventures amb els animals de la granja. No us ho podeu perdre, serà tota una animalada!

 

ACTIVITATS DEL SUMMER FUN

STORYTIME: Els monitors explicaran un conte per setmana que ajudarà als nens a contextualitzar el vocabulari i expressions que van aprenent.

SONG&DANCE TIME
Amb l'ajuda de cançons. moviments i balls inspirats i creats a partir de la temàtica de la setmana farem representacions adaptades a cada grup d'edat.

CRAFTS
Es realitzen activitats plàstiques relacionades amb la temàtica de la setmana per treballar les diferents capacitats artístiques i creatives dels petits.

MONITORED GAMES
Els jocs i les activitats de psicomotricitat estan pensades per a cohesionar el grup,apendre a compartir,esperar el torn...En aquest context,els nens aprendran de manera senzilla i vivencial ordres i estructures gramaticals bàsiques en anglès.

LUNCH TIME
Aprofitarem els temps previ al menjar per introduir els nens al vocabulari i les expressions pròpies d'aquesta estona.

EXCURSIONS: Cada setmana tota l'escola marxarà d'excursió i els més grans faran una sortida matinal.

I EL DIVENDRES, Friday's Party!

Per acabar la setmana temàtica, obrirem les portes del casal a les famílies per tal de que tots i totes junts poguem gaudir de tot allò que els petits han après.

PROCÉS D'INSCRIPCIÓ:

Les inscripcions es faran online a través d'aquesta pàgina web www.englishsummerfun.com.

A l'hora de fer la inscripció, feu servir els navegadors Mozilla Firefox o Google Chrome. (no optimitzat Explorer).
http://www.mozilla.org/es-ES/firefox/new/

Al fer la inscripció online, tingueu preparada la targeta sanitària de l'infant, ja que us demanaran incloure el número, i també un arxiu amb una foto de la cara de l'infant, que caldrà pujar a l'aplicació.

 

PRÒXIMAMENT...

Més informació sobre les reunions informatives, les excursions...

Us hi esperem!

 

 

 

PER A MÉS INFORMACIÓ:

Kids&Us Sant Andreu

C/ Ignasi Iglesias 85. Barcelona (08030)

Tel 619 580 722 / santandreu@kidsandus.cat/ www.englishsummerfun.com