ESCOLA MARE DE DÉU DELS ÀNGELS

JA SAPS QUÈ FARÀS AQUEST ESTIU?

Vine a l'English Summer Fun by Kids&Us 2019!

 

Casal d'estiu en anglès a l'escola Mare de Déu dels Àngels

El Summer Fun es farà a l'edifici d'infantil i la cuina és la pròpia de l'escola.

Aquest estiu un cop més serà inoblidable! Vine a viure noves i originals aventures especialment pensades per a gaudir de valent! Ens ho passarem molt bé jugant, cantant, ballant, fent manualitats i moltes més coses... i tot 100% anglès.

Cada setmana l'equip de Kids&Us acompanyarà els vostres fills i filles en les diferents aventures que els proposarem. La nostra missió és aconseguir que els nens i nenes s'interessin per les activitats que desenvolupen i viuen l'anglès de manera natural sense ser conscients d'estar-ho fent. Oi que sembla màgic?

EDAT: Per a nens i nenes d'1 a 12 anys

TORNS I FRANGES HORÀRIES:

 

INFANTIL I PRIMÀRIA

Opció A: de 9:00h a 17:00h.

Opció B : de 9 h a 15:00 h (3 dies) i de 9 h a 17 h (2 dies: el dia de l'excursió i divendres).

Opció C: de 9 h a 13 h, excepte 1 dia de 9 h a 17 h (el dia de l'excursió). Aquesta opció no inclou el menjar, i per tant els alumnes que la triïn el dia de l'excursió s'hauran de dur el seu propi àpat.

 

P1 (Per poder fer els grups de P1, hi haurà d'haver un mínim de 10 alumnes per grup)

Els infants del P1 no faran excursions.

Opció A: Horari de 9h a 17h.

Opció B: Horari de 9 a 15h

Opció C: Horari de 9 a 13h

 

P2 (Per poder fer els grups de P2, hi haurà d'haver un mínim de 10 alumnes per grup)

Opció A: Horari de 9h a 17h.

Opció B: Horari de 9 a 15h.*

Opció C: Horari de 9 a 13h.*

*La setmana del 15 al 19 de juliol els alumnes de P2 van d'excursió fins a les 17h (l'excursió ja està inclosa en el preu).

 

 

SETMANES TEMÀTIQUES:

Cada setmana tindrà una temàtica diferent. El fet de treballar per setmanes permet triar lliurement les dates sense que això perjudiqui de cap manera a l´adaptació al grup i a les activitats programades.

TREASURE HUNTERS (del 25 al 28 de juny)
Els exploradors es troben a la cerca del tresor i només tenen una setmana per aconseguir-lo. Aconseguireu unir-vos a ells i trobar els tresors que s'amaguen al Summer Fun?

MONSTERS (de l'1 al 5 de juliol)
Prepara't per viure la setmana més monstruosa amb MONSTERS! Descobrirem els monstres que s'amaguen al Summer Fun i els caçarem a tots per viure un munt d'aventures inoblidables amb tots ells. Vigila no et converteixes en un monstre també!

MOUNTAIN ADVENTURES (del 8 al 12 de juliol)
Al cim de la muntanya s'hi amaguen moltes sorpreses que desvetllarem en aquesta setmana de Summer Fun! Una aventura de 5 dies descobrint els misteris de la muntanya i rutes insospitades. No et pots perdre aquesta aventura d'estiu amb nosaltres!

FARMYARD (del 15 al 19 de juliol)
Aquesta setmana ens convertirem ens grangeres i grangers i viurem mil aventures amb els animals de la granja. No us ho podeu perdre, serà tota una animalada!

 

ACTIVITATS DEL SUMMER FUN

STORYTIME: Els monitors explicaran un conte per setmana que ajudarà als nens a contextualitzar el vocabulari i expressions que van aprenent.

SONG&DANCE TIME
Amb l'ajuda de cançons. moviments i balls inspirats i creats a partir de la temàtica de la setmana farem representacions adaptades a cada grup d'edat.

CRAFTS
Es realitzen activitats plàstiques relacionades amb la temàtica de la setmana per treballar les diferents capacitats artístiques i creatives dels petits.

MONITORED GAMES
Els jocs i les activitats de psicomotricitat estan pensades per a cohesionar el grup,apendre a compartir,esperar el torn...En aquest context,els nens aprendran de manera senzilla i vivencial ordres i estructures gramaticals bàsiques en anglès.

LUNCH TIME
Aprofitarem els temps previ al menjar per introduir els nens al vocabulari i les expressions pròpies d'aquesta estona.

EXCURSIONS: Cada setmana tota l'escola marxarà d'excursió i els més grans faran una sortida matinal.

I EL DIVENDRES, Friday's Party!

Per acabar la setmana temàtica, obrirem les portes del casal a les famílies per tal de que tots i totes junts poguem gaudir de tot allò que els petits han après.


PROCÉS D'INSCRIPCIÓ:

Les inscripcions es faran online a través d'aquesta pàgina web www.englishsummerfun.com.

A l'hora de fer la inscripció, feu servir els navegadors Mozilla Firefox o Google Chrome. (no optimitzat Explorer).
http://www.mozilla.org/es-ES/firefox/new/

Al fer la inscripció online, tingueu preparada la targeta sanitària de l'infant, ja que us demanaran incloure el número, i també un arxiu amb una foto de la cara de l'infant, que caldrà pujar a l'aplicació.

 

PRÒXIMAMENT...

Més informació sobre les reunions informatives, les excursions...

Us hi esperem!

 

 

 

PER A MÉS INFORMACIÓ:

Kids&Us Sant Andreu

C/ Ignasi Iglesias 85. Barcelona (08030)

Tel 933 11 87 50
santandreu@kidsandus.cat
www.kidsandussummerfun.com