Escola La Salle Horta

 SUMMER 2020:

A causa de la situació actual derivada de la COVID-19, ens hem vist obligats a cancel·lar les Summer Fun a l'escola La Salle Horta que havíem organitzat per aquest estiu. Esperem poder-vos veure l'any vinent. Hi tornarem amb ganes! En cas que volgueu fer un cop d'ull a les altres activitats que si que podem oferir, consulteu el nostre web: www.kidsandushorta.com

__________________________________________________________________

 

COVID-19 : Condicions especials de reserva de plaça en format de llista d'espera: Degut a l'excepcionalitat del moment, obrirem

inscripcions online en format de reserva de plaça. Tots els inscrits estaran en llista d'espera fins que les autoritats competents ens confirmin si el casal es podrà dur a terme i en quines condicions es farà.

Tan aviat com ens confirmin si el casal es pot dur a terme i el nombre de places que es podran oferir, us tornarem a contactar per confirmar-vos la plaça i per a que procediu a realitzar el pagament i així confirmar la inscripció. Si les places que podem oferir són menors que la demanda, les places s'atorgaran per ordre d'inscripció.

 

Així doncs, si tot va bé, torna el CASAL d'ESTIU SUMMER FUN by KIDS&US i aquest any el fem a l'escola La Salle Horta (plaça Karl Marx). Us esperen unes setmanes carregades de noves aventures, diversió i moltes sorpreses! Are you ready?

La nostra missió és aconseguir que els nens i nenes s'interessin per les activitats que desenvolupem i s'arribin a identificar plenament amb els personatges i històries que expliquem.

 

COM HO FEM?

El nostre equip està format per gent jove, dinàmica, alegre i motivada per la seva feina, amb experiència en la metodologia Kids&Us i amb una clara vocació per la docència. Aquests trets diferencials ens permeten garantir que tots els nens i nenes que venen als nostres casals rebin un tracte personalitzat i familiar que fa que hi participin activament i puguin millorar el seu nivell d'anglès d'una manera divertida i innovadora.


EDATS: Per nens i nenes de P3 fins 3r de primària

 

FRANGES HORÀRIES:

OPCIÓ A: De dilluns a divendres de 9h a 17h

OPCIÓ B: De dilluns a divendres de 9h a 15h

OPCIÓ C: De dilluns a divendres de 9h a 13h

A més, oferim el servei d'acollida cada dia en horari de 8h a 9h.

 

TORNS i TEMÀTIQUES:

  • ANCIENT EGYPT (Del 29 de juny al 3 de juliol) Faraons, cocodrils, piràmides, mòmies... endevineu on sóm? Correcte! Viatjarem a l'antic Egipte a desvelar tots els misteris que amaga! Sereu capaços de sobreviure a aquesta setmana i evitar convertir-vos en mòmies? Només hi ha una manera de saber-ho!

  • AUSTRALIA (Del 6 al 10 de juliol) Marxem a les antípodes! Cangusrs, wombats i tota mena d'animals desconeguts faran la seva aparició en aquesta setmana tan exòtica. Què és el que ens esperarà a l'altra punta del món? No deixis que t'ho expliquin i vine a descobrir-ho!

  • BUSY BUGS (Del 13 al 17 de juliol) Preparats i preparades per enfrontar-vos als insectes més enfeinats? Aquesta setmana no pararem i estarem ben alerta a aquests insectes que venen amb ganes de remullar-nos!

  • CAVEMEN  (Del 20 al 24 de juliol) Viatgem en el temps a la terra dels mamuts, dels homes i dones de les cavernes i del seu art que amaga misteris i codis secrets. Esteu preparats i preparades per convertir-vos en persones de les cavernes i saber com es vivia sense electricitat, aigua ni cases?


ACTIVITATS:

STORY TIME: Els monitors explicaran un conte per setmana que ajudarà els nens a contextualitzar el vocabulari i expressions que van aprenent. Per altra banda, els nens tindran l'oportunitat de posar-se a la pell dels personatges fantàstics i viure les aventures en primera persona.

SONG&DANCE TIME: Amb l'ajuda de cançons, moviments i balls inspirats i creats a partir de la temàtica de la setmana farem representacions adaptades a cada grup d'edat.

CRAFTS: Es realitzen activitats plàstiques relacionades amb la temàtica de la setmana per treballar les diferents capacitats artístiques i creatives dels petits.

MONITORED GAMES: Els jocs i les activitats de psicomotricitat estan pensades per a cohesionar el grup, aprendre a compartir, esperar el torn... Els nens aprendran de manera senzilla i vivencial ordres i estructures gramaticals bàsiques en anglès.

LUNCH TIME: Aprofitarem els temps previ al menjar per introduir els nens al vocabulari i les expressions pròpies d'aquesta estona.

I EL DIVENDRES, Friday's Party!
Per acabar la setmana temàtica, obrirem les portes del casal a les famílies per tal de que tots i totes junts puguem gaudir de tot allò que els petits han après.

 

PERÍODE D'INSCRIPCIONS:

Aquest any no hi haurà període preferencial d'inscripció per alumnes de l'escola ni per alumnes de Kids&Us.

Les inscripcions s'obriran per a tothom el proper dia 4 de maig a les 10h del matí.

A l'hora de fer la inscripció, tingueu a mà la targeta sanitària i una fotografia digitalitzada, la qual haureu d'adjuntar a la inscripció. Us adjuntem un document explicatiu amb tots els passos a seguir.

 

PER A MÉS INFORMACIÓ:
Kids&Us Horta-Guinardó (C/Cartellà, 101)
horta@kidsandus.es
682.666.780 / 93.420.11.32