Escola La Salle Horta

WELCOME SUMMER 2020!

T'imagines fent una immersió en anglès i al costat de casa?
El casal d'estiu Summer Fun by Kids&Us aquest estiu el fem a l'escola La Salle Horta (plaça Karl Marx) amb noves aventures carregades de diversió i moltes sorpreses! Are you ready?

La nostra missió és aconseguir que els nens i nenes s'interessin per les activitats que desenvolupen i s'arribin a identificar plenament amb els personatges i històries que expliquem.

 

REUNIONS INFORMATIVES:

 

  • 17 DE MARÇ:ESCOLA LA SALLE HORTA (Edifici Infantil - pl. Karl Marx) - 17:00h
  • 18 DE MARÇ: ESCOLA LA SALLE HORTA (Edifici Primària i Secundària - c.Dr.Letamendi, 63) - 17:15h

 

 

COM HO FEM?

El nostre equip està format per gent jove, dinàmica, alegre i motivada per la seva feina, amb experiència en la metodologia Kids&Us i amb una clara vocació per la docència. Aquests trets diferencials ens permeten garantir que tots els nens i nenes que venen als nostres casals rebin un tracte personalitzat i familiar que fa que hi participin activament i puguin millorar el seu nivell d'anglès d'una manera divertida i innovadora.


EDATS: Per nens i nenes de P3 fins 3r de primària

 

TEMÀTIQUES I TORNS:

AUSTRALIA (del 22 al 26 de juny): Marxem a les antípodes! Cangurs, wombats i tota mena d'animals desconeguts faran la seva aparició en aquesta setmana tan exòtica. Què és el que ens esperarà a l'altra punta del món? No deixis que t'ho expliquin i vine a descobrir-ho!

BUSY BUGS (del 29 de juny al 3 de juliol): Preparats i preparades per enfrontar-vos als insectes més enfeinats? Aquesta setmana no pararem i estarem ben alerta a aquests insectes que venen amb ganes de remullar-nos!

CAVEMEN (del 6 al 10 de juliol): Viatgem en el temps a la terra dels mamuts, dels homes i dones de les cavernes i del seu art que amaga misteris i codis secrets. Esteu preparats i preparades per convertir-vos en persones de les cavernes i saber com es vivia sense electricitat, aigua ni cases?

SPACE & ALIENS(del 13 al 17 de juliol): Aquesta setmana tindrem una aventura que arriba d'un altre planeta perquè els aliens han envaït l'escola! Durant 5 dies tot semblarà capgirat i passaran tot de coses sòrdides i estranyes que us faran petar de riure. Podreu sobreviure a tanta diversió?

TECHNOLOGY (del 20 al 24 de juliol): El món de la xarxa i la tecnologia envaeix el casal! Sabreu reptar els vostres obsolets monitors i monitores i convertir-los en versió 2.0.? L'anglès és el mitjà i la tecnologia la vostra aliada. No us ho penseu i demostreu que pertanyeu a l'era tecnològica!

 

ACTIVITATS:

STORY TIME
Els monitors explicaran un conte per setmana que ajudarà els nens a contextualitzar el vocabulari i expressions que van aprenent. Per altra banda, els nens tindran l'oportunitat de posar-se a la pell dels personatges fantàstics i viure les aventures en primera persona.

SONG&DANCE TIME
Amb l'ajuda de cançons, moviments i balls inspirats i creats a partir de la temàtica de la setmana farem representacions adaptades a cada grup d'edat.

CRAFTS
Es realitzen activitats plàstiques relacionades amb la temàtica de la setmana per treballar les diferents capacitats artístiques i creatives dels petits.

MONITORED GAMES
Els jocs i les activitats de psicomotricitat estan pensades per a cohesionar el grup, aprendre a compartir, esperar el torn... Els nens aprendran de manera senzilla i vivencial ordres i estructures gramaticals bàsiques en anglès.

LUNCH TIME
Aprofitarem els temps previ al menjar per introduir els nens al vocabulari i les expressions pròpies d'aquesta estona.

 

EXCURSIONS:

Cada setmana tota l'escola marxarà d'excursió i els més grans faran una sortida matinal.
I EL DIVENDRES, Friday's Party!
Per acabar la setmana temàtica, obrirem les portes del casal a les famílies per tal de que tots i totes junts puguem gaudir de tot allò que els petits han après.

 

DATES I PROCÉS D'INSCRIPCIÓ:

 

  • Alumnes Kids&Us i La Salle Horta: del 14 al 19 d'abril
  • Infants del barri: a partir del 20 d'abril

 

Les inscripcions es faran on-line a través d'aquesta web.

 

PER A MÉS INFORMACIÓ:
Kids&Us Horta-Guinardó (C/Cartellà, 101)
horta@kidsandus.es
682.666.780 / 93.420.11.32