Escola La Salle Horta

WELCOME SUMMER 2022!

CASAL D'ESTIU A L'ESCOLA LA SALLE HORTA (pl. Karl Marx)

REUNIÓ INFORMATIVA ONLINE: 6 d'abril a les 19h

Link reunió: Accés Reunió Summer Fun

T'imagines fent una immersió en anglès i al costat de casa? Millora el teu nivell d'anglès d'una manera divertida i engrescadora i passant-ho d'allò més bé al nostre "English Summer Fun by Kids&Us"

En el Summer Fun fem molt més que classes d'anglès. Oferim activitats d'oci vivencials i enriquidores on la llengua vehicular és l'anglès.

La nostra missió és aconseguir que els nens i nenes s'interessin per les activitats que desenvolupen i s'arribin a identificar plenament amb els personatges i històries que expliquem.

COM HO FEM?

El nostre equip està format per gent jove, dinàmica, alegre i motivada per la seva feina, amb experiència en la metodologia Kids&Us i amb una clara vocació per la docència. Aquests trets diferencials ens permeten garantir que tots els nens i nenes que venen als nostres casals rebin un tracte personalitzat i familiar que fa que hi participin activament i puguin millorar el seu nivell d'anglès d'una manera divertida i innovadora.

EDATS: Per nens i nenes de P3 fins 4rt de primària

TEMÀTIQUES I TORNS:

Cada setmana ens submergirem en un món diferent a través de noves i originals històries creades específicament per millorar i agilitzar l'adquisició de l' idioma dels vostres fills i filles. D'aquesta manera, ells podran unir-se a l'aventura tantes setmanes com vulguin.

Beach (del 27 de juny al 1 de juliol)
Posa't les ulleres de sol, agafa la tovallola i no et perdis la nostra Fun Week d'estiu a Kids&Us. Fem castells a la sorra, busquem crancs i saltem entre les onades. És un tauró? No, no ho és. Són en Jeremy i els seus amics que riuen entre bromes i s'ho passen d'allò més bé a la platja. Què és aquest enrenou? Són en Jack i el seu equip de vòlei. Animem-los mentre juguen el partit més dur de la temporada!

In the Post (del 4 al 8 de juliol)
Fem una crida a tots els petits carters i carteres. Necessitem la vostra ajuda per entregar totes les cartes i els paquets als nostres amables veïns. Ens agrada treballar en matins assolellats i mai sabem quines aventures i sorpreses ens esperen. Vine a gaudir d'una setmana de jocs i activitats divertides, aprendrem a ser els millors carters!

Farmyard (del 11 al 15 de juliol)
Vine a Kids&Us i explora la granja del senyor Price. L'ajudarem amb les seves feines diàries i a mantenir la granja neta i polida. A més, coneixerem tots els seus amics de la granja. La pobra Little Bee necessita ajuda per trobar el seu lloc a la granja. L'ajudaràs a fer nous amics i a descobrir el veritable significat de la paraula família? Què és aquesta música que se sent? Oh, mira! És la Daisy, la vaca ballarina! Acompanya-la en la seva nova aventura per descobrir la importància de perseguir els teus somnis.

The Far West (del 18 al 22 de juliol)
En pel·lícules antigues, veiem que els americans i els cowboys tenien estils de vida molt diferents, vestien diferent i també feien servir armes diferents. Però, en realitat són tan diferents? Descobrim-ho!

 

ACTIVITATS:

STORY TIME
Els monitors explicaran un conte per setmana que ajudarà els nens a contextualitzar el vocabulari i expressions que van aprenent. Per altra banda, els nens tindran l'oportunitat de posar-se a la pell dels personatges fantàstics i viure les aventures en primera persona.

SONG&DANCE TIME
Amb l'ajuda de cançons, moviments i balls inspirats i creats a partir de la temàtica de la setmana farem representacions adaptades a cada grup d'edat.

CRAFTS
Es realitzen activitats plàstiques relacionades amb la temàtica de la setmana per treballar les diferents capacitats artístiques i creatives dels petits.

MONITORED GAMES
Els jocs i les activitats de psicomotricitat estan pensades per a cohesionar el grup, aprendre a compartir, esperar el torn... Els nens aprendran de manera senzilla i vivencial ordres i estructures gramaticals bàsiques en anglès.

LUNCH TIME
Aprofitarem els temps previ al menjar per introduir els nens al vocabulari i les expressions pròpies d'aquesta estona.

ACTIVITAT ESTRELLA:

Cada setmana tots els grups faran una activitat diferent i molt divertida (inflables, festa de bombolles, circ,...) i els més grans també faran una sortida matinal.

 

DATES I PROCÉS D'INSCRIPCIÓ:

  • Alumnes Kids&Us i La Salle Horta: del 19 al 23 d'abril.
  • Obert a tothom: a partir del 24 d'abril.

Les inscripcions es faran de forma on-line a través d'aquesta web en la pestanya "inscripcions".

IMPORTANT! A l'hora de fer la inscripció, haureu d'utilitzar els navegadors Google Chrome o Mozilla Firefox.

 

ESPAI SEGUR

Per garantir la seguretat de tots els infants, les famílies i els docents, seguim aplicant els protocols de seguretat i higiene per complir la normativa marcada per les autoritats sanitàries. Els centres Kids&Us ofereixen un servei únic en el qual la seguretat dels nens i les nenes té la mateixa importància que l'aprenentatge de l'anglès.

En definitiva, prendrem totes les mesures necessàries per oferir-vos unes activitats segures, divertides i 100% en anglès.

 

PER A MÉS INFORMACIÓ:

Kids&Us Horta-Guinardó (C/Cartellà, 101)
horta@kidsandus.es
682.666.780 / 93.420.11.32