Col·legi Madre Sacramento

English Summer Fun By Kids&Us 2019

Casal d'estiu en anglès al Col·legi Madre Sacramento

Benvinguts a tots i totes al nostre casal al Col·legi Madre Sacramento! No us perdeu les increïbles activitats que realitzarem durant el pròxim estiu.

T'imagines fer una immersió en anglès i al costat de casa?! Millora el teu nivell d'anglès d'una manera divertida i engrescadora i passant-t'ho d'allò més bé al nostre "English Summer Fun by Kids&Us". Cançons i coreografies inèdites, històries divertides, activitats refrescants, manualitats temàtiques, taller de teatre, tallers multiesports, excursions per la comarca, jocs temàtics a la piscina exterior... i tot en anglès!

PERÍODE D'INSCRIPCIONS

A partir del 11 d'abril seran les inscripcions preferencials per als alumnes de l'escola organitzadora.
A partir del 12 d'abril inscripcions per a la resta d'alumnes externs a l'escola.

Per tal de formalitzar les inscripcions, podeu o bé demanar un full d'inscripció a Secretaria o podeu enviar un e-mail a la següent adreça:


administracio.santfeliu@kidsandus.es

A l'assumpte s'ha d'indicar el següent : SUMMER FUN i el nom del vostre fill o filla.

Una vegada enviat l'email conforme esteu interessats en inscriure als vostres fills i filles, rebreu un e-mail amb el full d'inscripció que s'ha de signar i complimentar amb tota la informació pertinent als vostres fills i filles. Aquest document es pot entregar directament a l'escola fins el 10 de maig. A partir d'aleshores s'haurà d'enviar directament al centre Kids&Us de Sant Feliu ja sigui via e-mail o presencial.

LLOC : Col·legi Madre Sacramento (Sant Just Desvern)

EDAT : Per a nens i nenes de 3 a 12 anys ( P3 a 6è)

RATI: Un màxim de 10 infants per a cada monitor (+ Directora de lleure titulada permanent).

IDIOMA VEHICULAR: 100% en anglès

 

FRANGES HORARIES

Oferim el casal en dues opcions horàries:

Opció A : de 9:00h a 17:00h (amb excursió i dinar inclòs)
Opció B: de 9:00h a 13:00h tots els dies excepte el dia de l'excursió que serà de 9 a 17h

Molt important:

1) Com podeu veure, l'excursió és obligatòria i entra dins del preu setmanal. En cas de no voler portar als vostres fills a l'excursió, l'escola romandrà tancada. Les excursions del SUMMER són una de les activitats més divertides i on els nens en gaudeixen més! Així doncs esperem a tots els nens i nenes.

2) Per raons organitzatives i legislatives (compliment de ràtios i monitors), una vegada escollida la opció setmanal que més s'ajusti a les vostres necessitats familiars i personals, no es podra realitzar cap tipus de canvi durant la setmana que s'estigui cursant.

SETMANES TEMÀTIQUES:

Cada setmana tindrà una temàtica diferent. El fet de treballar per setmanes permet triar lliurement les dates sense que això perjudiqui de cap manera a l´adaptació al grup i a les activitats programades.

TREASURE HUNTERS (del 25 al 28 de juny)
Els exploradors es troben a la cerca del tresor i només tenen una setmana per aconseguir-lo. Aconseguireu unir-vos a ells i trobar els tresors que s'amaguen a L'English Summer Fun?

MONSTERS (de l'1 al 5 de juliol):

Prepara't per viure la setmana més monstruosa amb MONSTERS! Descobrirem els monstres que s'amaguen a l'English Summer Fun i els caçarem a tots per viure un munt d'aventures inoblidables amb tots ells. Vigila no et converteixes en un monstre també!

MOUNTAIN ADVENTURES (del 8 al 12 de juliol)
Al cim de la muntanya s'hi amaguen moltes sorpreses que desvetllarem en aquesta setmana! Una aventura de 5 dies descobrint els misteris de la muntanya i rutes insospitades. No et pots perdre aquesta aventura d'estiu amb nosaltres!

FARMYARD (del 15 al 19 de juliol)
Aquesta setmana ens convertirem ens grangeres i grangers i viurem mil aventures amb els animals de la granja. No us ho podeu perdre, serà tota una animalada!

ACTIVITATS DEL SUMMER FUN:

• STORYTIME: Els monitors explicaran un conte per setmana que ajudarà als nens a contextualitzar el vocabulari i expressions que van aprenent.

• SONG AND DANCE TIME: Amb l'ajuda de cançons, moviments i balls inspirats i creats a partir de la temàtica de la setmana farem representacions adaptades a cada grup d'edat.

• CRAFTS: Es realitzen activitats plàstiques relacionades amb la temàtica de la setmana per treballar les diferents capacitats artístiques i creatives dels petits.

• MONITORED GAMES: Els jocs i les activitats de psicomotricitat estan pensats per a cohesionar el grup, aprendre a compartir, esperar el torn...

• WATER GAMES: És estiu, i el que més ens agrada és remullar-nos. Al casal, ho podrem fer diàriament a les piscinetes i amb els jocs d´aigua que ens preparen els monitors. A més a més els de primária aniran a la piscina de la Sagrera cada dimecres pel matí.

• LUNCH TIME: Aprofitarem el temps previ al menjar per introduir els nens el vocabulari i les expressions pròpies d'aquesta estona.

• STAFF PERFORMANCE: Cada setmana, l'equip de monitors prepara una petita representació relacionada amb la temàtica que estem treballant.

• MOVE YOUR BODY: Sessions dirigides en grup. Pots fer el circuit al so de la música?

• I ELS DIVENDRES... PARTY TIME! Al acabar la setmana temàtica, obrirem les portes del casal a les famílies per tal que tots junts puguem gaudir de tot allò que els petits han après. Els nens interpretaran els balls i les cançons ... en anglès!

EXCURSIONS

Cada setmana anirem a un lloc diferent en el que els nens i nenes podran realitzar activitats esportives, lúdiques i plenes d'emoció. Pròximament us donarem més informació sobre les sortides i on seran exactament.

PREUS

De dilluns a divendres de 9:00h a 17:00h: 150€

De dilluns a divendres de 9:00h a 13h: 125 €

*Servei d'acollida de 8:00h a 9:00h: 10,00€/setmana o 3€ el dia

 

PLACES OFERTADES : 80€ / setmana

 

Kids&Us Sant Feliu de Llobregat / C/Margarida Xirgu / Sant Feliu de Llobregat(08980)

Tel 93 666 40 88 / 647742416 / www.englishsummerfun.es

CONSULTA TAMBÉ LA INFORMACIÓ DE LES NOSTRES FUN WEEKS D´ESTIU !!! Casals d´estiu de 8.30 a 15.00 al centre Kids&Us Sant Feliu de Llobregat