COL·LEGI MADRE SACRAMENTO

English Summer Fun By Kids&Us 2023

Casal d'estiu en anglès al Col·legi Madre Sacramento

Benvinguts a tots i totes al nostre casal al Col·legi Madre Sacramento! No us perdeu les increïbles activitats que realitzarem durant el pròxim estiu.

T'imagines fer una immersió en anglès i al costat de casa?! Millora el teu nivell d'anglès d'una manera divertida i engrescadora i passant-t'ho d'allò més bé al nostre "English Summer Fun by Kids&Us". Cançons i coreografies inèdites, històries divertides, activitats refrescants, manualitats temàtiques, taller de teatre, tallers multiesports, excursions per la comarca, jocs temàtics a la piscina exterior... i tot en anglès!

PERÍODE D'INSCRIPCIONS

A partir del divendres 21 d'abril es podran fer les reserves i les inscripcions, fins al divendres 9 de juny.

 

LLOC: Col·legi Madre Sacramento (Sant Just Desvern)

EDAT: Per a nens i nenes de 3 a 12 anys ( P3 a 6è)

RATI: Un màxim de 11 infants per a cada monitor (+ Director i coordinadora de lleure titulada permanent).

IDIOMA VEHICULAR: 100% en anglès

 

FRANGES HORARIES

Oferim el casal en dues opcions horàries:

Opció A: de 9:00h a 17:00h (amb excursió i dinar inclòs)
Opció B: de 9:00h a 13:00h tots els dies excepte el dia de l'excursió que serà de 9 a 17h (OPCIÓ NOMÉS PER A ALUMNES DEL COL·LEGI MADRE SACRAMENTO)

Molt important:

1) Com podeu veure, l'excursió és obligatòria i entra dins del preu setmanal. En cas de no voler portar als vostres fills a l'excursió, l'escola romandrà tancada. Les excursions del SUMMER són una de les activitats més divertides i on els nens en gaudeixen més! Així doncs esperem a tots els nens i nenes.

2) Per raons organitzatives i legislatives (compliment de ràtios i monitors), una vegada escollida la opció setmanal que més s'ajusti a les vostres necessitats familiars i personals, no es podra realitzar cap tipus de canvi durant la setmana que s'estigui cursant.

3) El servei de càtering és obligatori i entra dintre del preu del casal (excepte els alumnes del Col·legi Madre Sacramento que triin la opció de 09:00-13:00).

 

SETMANES TEMÀTIQUES:

Cada setmana tindrà una temàtica diferent. El fet de treballar per setmanes permet triar lliurement les dates sense que això perjudiqui de cap manera a l´adaptació al grup i a les activitats programades.

Under the sea (del 26 de juny al 30 de juny)

Submergeix-te amb nosaltres i descobreix la nova Fun Week submarina. El Saxon necessita la nostra ajuda per trobar el regal perfecte, però hem d'anar amb compte amb els taurons! També ajudarem la Hetty a descobrir el veritable significat de l'amistat durant el seu viatje a la recerca d'una nova closca. Finalment, acompanyarem el Saul i la Poppy en la seva aventura per rescatar un fodí.

Prepara el tub i les aletes per gaudir d'una meravellosa aventura submarina amb Kids&Us.

Great inventions (del 3 al 7 de juliol)

Esteu preparats per conèixer els invents més disparatats? Això és el que trobarem en aquesta setmana plena de somiadors i somiadores. Ens convertirem en invetors per tal d'ajudar els nostres personatges a poder crear.

Australia (de l'10 al 14 de juliol)

Austràlia és realment única. Des de l'interior desèrtic fins a la Gran Barrera de Corall, podem gaudir d'impressionants paisatges i d'animals que no existeixen en cap altra part del planeta. Estàs a punt per a aquest emocionant viatge?

 

ACTIVITATS DEL SUMMER FUN:

• STORYTIME: Els monitors explicaran un conte per setmana que ajudarà als nens a contextualitzar el vocabulari i expressions que van aprenent.

• SONG AND DANCE TIME: Amb l'ajuda de cançons, moviments i balls inspirats i creats a partir de la temàtica de la setmana farem representacions adaptades a cada grup d'edat.

• CRAFTS: Es realitzen activitats plàstiques relacionades amb la temàtica de la setmana per treballar les diferents capacitats artístiques i creatives dels petits.

• MONITORED GAMES: Els jocs i les activitats de psicomotricitat estan pensats per a cohesionar el grup, aprendre a compartir, esperar el torn...

• WATER GAMES: És estiu, i el que més ens agrada és remullar-nos. Al casal, ho podrem fer diàriament a les piscinetes i amb els jocs d´aigua que ens preparen els monitors. A més a més els de primária aniran a la piscina de la Sagrera cada dimecres pel matí.

• LUNCH TIME: Aprofitarem el temps previ al menjar per introduir els nens el vocabulari i les expressions pròpies d'aquesta estona.

• STAFF PERFORMANCE: Cada setmana, l'equip de monitors prepara una petita representació relacionada amb la temàtica que estem treballant.

• MOVE YOUR BODY: Sessions dirigides en grup. Pots fer el circuit al so de la música?

• I ELS DIVENDRES... PARTY TIME! Al acabar la setmana temàtica, obrirem les portes del casal a les famílies per tal que tots junts puguem gaudir de tot allò que els petits han après. Els nens interpretaran els balls i les cançons ... en anglès!

EXCURSIONS

Cada setmana anirem a un lloc diferent en el que els nens i nenes podran realitzar activitats esportives, lúdiques i plenes d'emoció.

PREUS

De dilluns a divendres de 9:00h a 17:00h: 160€

De dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h: 140 € (OPCIÓ NOMÉS PER A ALUMNES DEL COL·LEGI MADRE SACRAMENTO)

*Servei d'acollida de 8:00h a 9:00h: 10€/setmana o 3€ el dia

 

 

Kids&Us Sant Feliu de Llobregat / C/Margarida Xirgu / Sant Feliu de Llobregat (08980)

Tel 93 666 40 88 / 647742416 / www.englishsummerfun.es

CONSULTA TAMBÉ LA INFORMACIÓ DE LES NOSTRES FUN WEEKS D´ESTIU !!! Casals d´estiu de 8.30 a 15.00 al centre Kids&Us CENTRE Sant Feliu de Llobregat