ESCOLA SANTA EULÀLIA

JA SAPS QUÈ FARÀS AQUEST ESTIU?

Vine a l'English Summer Fun by Kids&Us 2022!

Benvingut al casal d'estiu en anglès de l'Escola Santa Eulàlia de Cornellà de Llobregat.

Aquest estiu serà inoblidable! Vine a viure noves i originals aventures especialment pensades per a gaudir de valent!! Ens ho passarem molt bé jugant, cantant, ballant, fent treballs manuals i moltes més coses..., i tot 100% en anglès.

Cada setmana l'equip de Kids&Us acompanyarà els vostres fills i filles en les diferents aventures que els proposarem. La nostra missió és aconseguir que els nens i nenes s'interessin per les activitats que desenvolupen i viuen l'anglès de manera natural i sòlida sense ser conscients d'estar-ho fent. Oi que sembla màgic?

EDATS:

Per nens i nenes de 3-12 anys!

SETMANES:

1A: Del 27 de juny a l'1 de juliol.

2A: Del 4 de juliol al 8 de juliol.

3A: De l'11 de juliol al 15 de juliol.

4A: Del 18 de juliol al 22 de juliol.

TEMÀTIQUES:

1A: IN THE POST

Fem una crida a tots els petits carters i carteres. Necessitem la vostra ajuda per entregar totes les cartes i els paquets als nostres amables veïns. Ens agrada treballar en matins assolellats i mai sabem quines aventures i sorpreses ens esperen. Vine a gaudir d'una setmana de jocs i activitats divertides, aprendrem a ser els millors carters

2A: FARMYARD

Vine a Kids&Us i explora la granja del senyor Price. L'ajudarem amb les seves feines diàries i a mantenir la granja neta i polida. A més, coneixerem tots els seus amics de la granja. La pobra Little Bee necessita ajuda per trobar el seu lloc a la granja. L'ajudaràs a fer nous amics i a descobrir el veritable significat de la paraula família? Què és aquesta música que se sent? Oh, mira! És la Daisy, la vaca ballarina! Acompanya-la en la seva nova aventura per descobrir la importància de perseguir els teus somnis.

3A: THE FAR WEST

En pel·lícules antigues, veiem que els americans i els cowboys tenien estils de vida molt diferents, vestien diferent i també feien servir armes diferents. Però, en realitat són tan diferents? Descobrim-ho!

4A: MONSTERS

Et fan por els monstres? No te n'han de fer! Quan els coneixes, poden ser molt simpàtics. Pot ser que algun intenti fer alguna trapelleria, o fins i tot espantar-te, però si els dones una oportunitat, fins i tot podeu ser bons amics. Vine a Kids&Us i et divertiràs descobrint com viuen uns monstres molt especials.

ACTIVITATS DEL SUMMER FUN:

• STORYTIME: Els monitors explicaran un conte per setmana que ajudarà als nens a contextualitzar el vocabulari i expressions que van aprenent.

• SONG AND DANCE TIME: Amb l'ajuda de cançons, moviments i balls inspirats i creats a partir de la temàtica de la setmana farem representacions adaptades a cada grup d'edat.

• CRAFTS: Es realitzen activitats plàstiques relacionades amb la temàtica de la setmana per treballar les diferents capacitats artístiques i creatives dels petits.

• MONITORED GAMES: Els jocs i les activitats de psicomotricitat estan pensats per a cohesionar el grup, aprendre a compartir, esperar el torn...

• WATER GAMES: És estiu, i el que més ens agrada és remullar-nos. Al casal, ho podrem fer diàriament a les piscinetes i amb els jocs d´aigua que ens preparen els monitors. A més a més els de primária aniran a la piscina de la Sagrera cada dimecres pel matí.

• LUNCH TIME: Aprofitarem el temps previ al menjar per introduir els nens el vocabulari i les expressions pròpies d'aquesta estona.

• STAFF PERFORMANCE: Cada setmana, l'equip de monitors prepara una petita representació relacionada amb la temàtica que estem treballant.

• MOVE YOUR BODY: Sessions dirigides en grup. Pots fer el circuit al so de la música?

• I ELS DIVENDRES... PARTY TIME! Al acabar la setmana temàtica, obrirem les portes del casal a les famílies per tal que tots junts puguem gaudir de tot allò que els petits han après. Els nens interpretaran els balls i les cançons ... en anglès!

SORTIDES

1A: Oficina de Correus

2A: Granja Can Colomé

3A: Sapakara Fun Park

4A: Piscina Can Mercader

INSCRIPCIONS

Les inscripcions es faran online a través d'aquesta pàgina web, a l'apartat d'inscripcions. (Utilitzar Google Chrome o Firefox)

HORARI:

OPCIÓ A: 5 dies de 9-17 h: 157 € - Dinar inclòs

OPCIÓ B: 5 dies de 9-13h: 137€

Acollida de 8 h a 9 h: 12,50 €/setmana, 3 €/dia puntual

Acollida de 13h a 14h: 12,50 €/setmana, 3 €/dia puntual

 

Us hi esperem!

 

PER A MÉS INFORMACIÓ:

Kids&Us Cornellà (C/Cinema Bel, 20)

cornella@kidsandus.es

644 00 79 71