ESCOLA SAGRADA FAMILIA

¡ENGLISH SUMMER FUN BY KIDS&US 2018!
¿Te imaginas haciendo una inmersión en inglés y al lado de tu casa? Mejora tu nivel de inglés de una forma divertida y estimulante pasándolo en grande en nuestro "English summer fun by Kids&Us".

REUNIÓN INFORMATIVA PARA PADRES: MARTES 29 DE MAYO A LAS 16.30H EN LA SALA DE ACTOS DE LA ESCUELA SAGRADA FAMILIA.

Para información pre-inscripción visitas personalizadas en nuestro centro c. Aragó 120 en horario de 10h a 13h y 17h a 20h

PARA INFORMACIÓN PERSONALIZADA PODEIS VENIR A NUESTRO CENTRO KIDS&US DE LUNES A VIERNES DE 10h A 13h  17h A 20h.

INSCRIPCIONES ONLINE: a partir de viernes 23 de marzo.

Una vez hecha la inscripción online, se deberá llevar la hoja de inscripción firmada por el padre / madre o tutor en nuestro centro Kids&Us Esquerra de l'Eixample con el comprobante de transferencia en horario de tarde.
Al hacer la inscripción online, tened preparada la tarjeta sanitaria del niño, ya que os pedirán de incluir el número, y también preparad un archivo con una foto de la cara del niño, que tendréis que subir a la aplicación.

Las plazas se asignarán por riguroso orden de inscripción.

PARA FORMALIZAR LA INSCRIPCIÓN DEBÉIS TRAER LA INSCRIPCIÓN FIRMADA POR PADRE, MADRE O TUTOR Y CON EL COMPROBANTE DEL PAGO.

LUGAR DONDE SE LLEVARÁ A CABO EL CASAL: Escola Sagrada Familia - http://csfamilia.com

EDAD: Para niños y niñas de 3 a 12 años.

Franjas horarias:
• OPCIÓN A: de 9h a 13h excepto el día de la excursión que será de 9h a 17h y el viernes con opción de volver a la tarde de 16.15h a 17h para la fiesta de fin de semana.
• OPCIÓN B: de 9h a 17h
* Servicio de acogida de 8h a 9h / 17h a 17.45h

Cada semana tendrá una temática diferente. El hecho de trabajar por semanas permite elegir libremente las fechas sin que ello perjudique de ninguna manera a la adaptación al grupo o a las actividades programadas.
Cada semana se llevará a cabo una excursión que nos permitirá salir del entorno urbano y entrar en contacto con la naturaleza. Para este verano hemos buscado espacios verdes, frescos, amplios y seguros donde podremos disfrutar del verano al aire libre.
Los niños a partir de primero de primaria realizarán una segunda salida por la mañana por el barrio donde realizaremos actividades relacionadas con la temática de cada semana.

TEMÁTICAS

• Safari (del 25 al 29 de junio)
• Cooking (del 2 al 6 de julio)
• Dinosaurs (del 9 al 13 de julio)
• Vikings (del 16 al 20 de julio)
• Medieval (del 23 al 27 de julio)

Y LOS VIERNES POR LA TARDE ... PARTY TIME!
Al terminar la semana temática, abriremos las puertas del casal a las familias para que todos juntos podamos disfrutar de todo lo que los pequeños han aprendido. Los niños interpretarán los bailes y las canciones ... en inglés!

Modalidades de pago:
• 100% del importe del casal en el momento de la matrícula.
• 50% del importe del casal en el momento de la matrícula y el 50% restante antes del 5 de junio.
• Número de cuenta ES18 0081 0565 1100 0149 2860 / BSAB ESBB para hacer transferencia con el nombre de vuestro hijo / a.

QUIÉN PUEDE REALIZAR LA INSCRIPCIÓN:
Cada persona puede inscribir los miembros directos de la familia y otra familia. Los padres y las madres o tutores que no puedan formalizar personalmente la inscripción, pueden delegarla a otras personas con la condición de que lleven la autorización de los padres. A esta autorización se le deberá adjuntar una fotocopia del DNI de quien autoriza y de la persona autorizada.

ANULACIÓN DE LA INSCRIPCIÓN:
Si se anula la inscripción 15 días antes del inicio de la actividad, Kids&Us Esquerra de l'Eixample devolverá el 50% del importe ya pagado de la actividad.
Una vez iniciada la actividad, no se hará ninguna devolución del importe. Sólo se hará una excepción en aquellos casos que, por causas médicas justificadas (se deberá presentar el certificado médico), el niño / a no pueda participar del 100% de las actividades que tenía programadas. En estos casos también se devolverá el 50% del importe.

PARA MÁS INFORMACIÓN contacta con nosotros en:
Kids&Us Esquerra de l'Eixample: C / Aragón, 120 bajos.
Mov .: 668 56 36 57
coordinacio.eixesquerra@kidsandus.es
https://www.facebook.com/kidsandusesquerraeix/
Xavier Abelló
Soraya Aguilera
Horario de oficina
Mañana: de 10h a 13h
Tarde: 17h a 20h

 

Blog

Playa Castelldefels

IMG-20170628-WA0007.jpg

Los alumnos de 2n a 6è estamos pasando un día estupendo en la playa!!


El matí de dimarts

9EACFE9C-F524-4112-A76C-EF4F9EFCA072.jpg

El matí ha començat tranquil avui, han estat jugant i cantant abans de refrescar-se amb els Jocs d'aigua i començar a cremar energia amb activitats a l'exterior.


Ens acompanyeu de PICNIC?

IMG_9273.JPG

Amb un dia tan assolellat com aquest dilluns no ens podem resistir i hem de fer activitats a l'aire lliure, sembla que avui ens han convidat a fer un Pícnic. Ens acompanyeu?

Leer más

Goodbye Swamp

IMG_9251.jpg

Avui ens acomiadem d'una setmana plena d'aventures, on hem gaudit de múltiples activitats. Els més grans han realitzat gymkhanes i han anat a navegar mentre els més petits gaudien d'activitats fetes a la seva mida i han ajudat al Marshall a sentir-se més còmode en el seu aiguamoll.

Leer más

Dies fets a mida

IMG_2369.JPG

Ahir vam anar d'excursió i ens vam separar petits i grans per poder gaudir d'un dia ple d'activitats fetes a mida dels exploradors del nostre casal.

Leer más

Dies plens d'aventures

unnamed.jpg

Els nens i nenes de les cavernes de Kids and Us han passat dos dies plens d'aventures.
Ahir van passar el dia a la natura i els més petits van gaudir d'un dia en remull i ple de jocs amb les teachers que els acompanyaven.
Els més grans ahir van experimentar l'adrenalina d'estar penjats als arbres i van aconseguir tots els ingredients necessaris per a la poció màgica d'en Trig, el cavernícola.

Leer más

"Con las manos en la massa"

IMG_20160711_121623128.jpg

Els nens i nenes de les cavernes aquesta setmana estan demostrant ser del tot més hàbils amb les mans. Tots plegats estan fent unes obres artístiques d'allò més especials.

Leer más

Comença Caveman

IMG_8822.jpg

Avui els nostres nens i nenes han conegut als nous personatges, han jugat amb els dinosaures i han escoltat la seva peculiar història i finalment han compartit una estona amb en TRIG, un nen de les cavernes que necessita la nostra ajuda!

Leer más

Dies passats per aigua

IMG_8739.jpg

Ahir va ser dimecres i vam gaudir tots junts d'un dia a l'aire lliure. El sol apretava amb força però els nostres detectius van passar-s'ho d'allò més bé entre les tirolines i els animals mentre es refrescaven.

Leer más

Els detectius tenen les piles carregades

IMG_8689.jpg

És dimarts i ja estem tots molt ben preparats per a resoldre els misteris com a veritables detectius. Aquest matí hem rebut una carta de Charlotte the cookie, on ens ha explicat la nova pista, que ens ajudarà a resoldre l'enigma.

Leer más

Comença MARVELLOUS MYSTERIES!

IMG_8652.jpg

La setmana passada va acabar de la millor manera possible, els nostres aventurers van ajudar a SIMON the SUNFLOWER a trobar els seus nous companys de viatge, i van ensenyar als pares i mares uns bonics balls i tots junts van transformar el pati de l'escola en un increïble museu vivent!!

Leer más

Dies passats per aigua

IMG_20160629_115804.jpg

Ahir vam anar d'excursió a la piscina de Terrassa. Vam passar un dia fantàstic tots junts.

Leer más

/centros/zona/noticia/290

Mural day 1.jpg


Avui hem iniciat la setmana amb Madness at the Museum.

Leer más

Ja hem començat a organitzar els grups!

1b.FacebookProfile_180x180.jpg

Avui, l'equip de direcció de l'English Summer Fun hem començat a crear els grups... Dues setmanes abans de l'inici del casal us farem arribar l'enllaç i el password per accedir-hi.


L'English Summer Fun by Kids&Us 2016 ja és aquí!

img-FB-Summer-Fun-404x404px-school-of-english.png

Estigueu atents, el 14 d'abril a les 9.00h del matí obrirem el príode d'inscripció ONLINE.