ESCOLA IPSE

ENGLISH SUMMER FUN BY KIDS&US 2018!


¿Te imaginas haciendo una inmersión en Inglés i al lado de casa? Mejora tu nivel de Inglés de manera divertida i estimulante i, sobretodo, pasándotelo muy bien en nuestro "English Summer Fun by Kids&Us".


PARA INFORMACIÓN PERSONALIZADA PODÉIS VENIR A NUESTRO CENTRO KIDS&US c.Aragó 120 de 10h a 13h y 17h a 20h O A LA RECEPCIÓN DE LA ESCUELA IPSE.


INSCRIPCIONES EXCLUSIVAS PARA ALUMNOS DE LA ESCUELA IPSE

Las inscripciones se harán en la misma Escola IPSE

En el momento de la inscripción necesita el número de la tarjeta sanitaria i una foto de la cara del niño.
Las plazas se asignaran por riguroso orden de inscripción.


LUGAR DONDE SE REALIZARÁ EL CASAL: Escola IPSE - http://www.escolaipse.net/
EDAD: Para a niños y niñas de 3 a 12 años.
Franjas Horarias:
Opción A: 9h a 13h excepto el día de excursión de 9h a 17h.
Opción B: 9h a 17h

* Servicio de acogida de 8h a 9h/ 17h a 18h

TEMATICAS

• Safari (del 25 al 29 de junio)
• Cooking (del 2 al 6 de julio)
• Dinosaurs (del 9 al 13 de julio)

Cada semana tendrá una temática diferente. El hecho de trabajar por semanas permite escoger libremente las fechas sin que la elección perjudique de ninguna manera a la adaptación al grupo i a las actividades programadas.
Cada semana se realizará una excursión que nos permitirá salir del entorno urbano i entrar en contacto con la naturaleza. Para este verano estamos buscando espacios verdes, frescos, amplios y seguros donde podremos disfrutar del verano y del aire libre.
Los niños a partir de primero de primaria realizarán una segunda salida durante la mañana por los espacios del barrio: al parque, a la playa, al Mercat del Ninot...donde realizaremos actividades relacionadas con la temática de cada semana.

Y LOS VIERNES POR LA TARDE... PARTY TIME!

Al terminar la semana temática, abriremos las puertas del casal a las familias a las familias para que todos juntos disfrutemos de todo lo que los pequeños han aprendido. Los niños interpretaran los bailes i canciones... ¡en Inglés!


QUIÉN PUEDE HACER LA INSCRIPCIÓN:
Cada persona puede inscribir a los miembros directos de la familia i otra familia. Los padres y madres o tutores que no puedan formalizar personalmente la inscripción, pueden delegar a otras personas con la condición que lleven la autorización de los padres o tutores. En esta autorización es necesario adjuntar una fotocopia del DNI de quien autoriza i de la persona autorizada.
Para más información contactar con nosotros en:

KIDS&US Esquerra de l'Eixample C/ Aragó, 120 bxs
Tel.: 93 174 08 08 Mob.: 668 56 36 57
coordinacio.eixesquerra@kidsandus.es

Xavier Abelló

Soraya Aguilera

Alejandra Arnaiz
Horario de oficina
de Lunes a Viernes de 10h a 13h y 17h a 20h

 

Blog

Playa Castelldefels

IMG-20170628-WA0005.jpg

Los alumnos de 1r a 6è estamos pasando un día estupendo en la playa!!


FUN DAY

794159B7-1AE2-4D30-B48E-C7429FD7BA00.jpg

Estem aprofitant al màxim els últims dies del Summer Fun.

Leer más

El matí de dimarts

11373DF0-22D3-442C-B582-13E18289B0EA.jpg

El matí ha començat tranquil avui, han estat jugant i cantant abans de refrescar-se amb els Jocs d'aigua i començar a cremar energia amb activitats a l'exterior.

Leer más

Anem de PICNIC

IMG_9269.JPG

Amb un dia tan assolellat com aquest dilluns no ens podem resistir i hem de fer activitats a l'aire lliure, sembla que avui ens han convidat a fer un Pícnic. Ens acompanyeu?

Leer más

La setmana al Swamp arriba al seu final

IMG_9248.jpg

Els exploradors del Summer Fun han fet molt bona feina ajudant al Marshall, no podria estar més content amb el seu aiguamoll redecorat. Com a record i agraïment ha donat a cada nen una de les seves plantes! Sobretot, cuideu-les molt!

Leer más

Dies fets a mida

IMG_9108.JPG

Ahir vam anar d'excursió i ens vam separar petits i grans per poder gaudir d'un dia ple d'activitats fetes a mida dels exploradors del nostre casal.

Leer más

Swimming in a Swamp

IMG_9074.JPG


Avui ja estem del tot endinsats en les histories que la setmana de Swamp ens porta. Hem acompanyat a l'Edmund i la Hilary en la seva peculiar ruta per l'aiguamoll, cada vegada tenim més sospites de que realment hi ha un monstre que ens acompanya.

Leer más

Dies plens d'aventures

IMG_8943.jpg

Els nens i nenes de les cavernes de Kids and Us han passat dos dies plens d'aventures.
Ahir van passar el dia a la natura i els més petits van gaudir d'un dia en remull i ple de jocs amb les teachers que els acompanyaven.
Els més grans ahir van experimentar l'adrenalina d'estar penjats als arbres i van aconseguir tots els ingredients necessaris per a la poció màgica d'en Trig, el cavernícola.

Leer más

"Con las manos en la massa"

IMG_8862.jpg

Els nens i nenes de les cavernes aquesta setmana estan demostrant ser del tot més hàbils amb les mans. Tots plegats estan fent unes obres artístiques d'allò més especials.

Leer más

Comença Caveman

IMG_8817.jpg

Avui els nostres nens i nenes han conegut als nous personatges, han jugat amb els dinosaures i han escoltat la seva peculiar història i finalment han compartit una estona amb en TRIG, un nen de les cavernes que necessita la nostra ajuda!

Leer más

Dies passats per aigua

IMG_8737.jpg

Ahir va ser dimecres i vam gaudir tots junts d'un dia a l'aire lliure. El sol apretava amb força però els nostres detectius van passar-s'ho d'allò més bé entre les tirolines i els animals mentre es refrescaven.

Leer más

Els detectius tenen les piles carregades

IMG_8676.jpg

És dimarts i ja estem tots molt ben preparats per a resoldre els misteris com a veritables detectius. Aquest matí hem rebut una carta de Charlotte the cookie, on ens ha explicat la nova pista, que ens ajudarà a resoldre l'enigma.

Leer más

Comença MARVELLOUS MYSTERIES!

IMG_8651.jpg

La setmana passada va acabar de la millor manera possible, els nostres aventurers van ajudar a SIMON the SUNFLOWER a trobar els seus nous companys de viatge, i van ensenyar als pares i mares uns bonics balls i tots junts van transformar el pati de l'escola en un increïble museu vivent!!

Leer más

Dies passats per aigua

IMG_8506.JPG

Ahir vam anar d'excursió a la piscina de Terrassa. Vam passar un dia fantàstic tots junts.

Leer más

/centros/zona/noticia/292

IMG_8431.jpg

Avui hem seguit gaudint de les múltiples activitats del Summerfun i hem començat amb les nostres creacions artístiques, el nostre museu està quedant fantàstic!

Leer más

/centros/zona/noticia/289

Mural day 1.jpg


Avui hem iniciat la setmana amb Madness at the Museum.

Leer más