COL·LEGI MADRE SACRAMENTO

English Summer Fun By Kids&Us 2022

Casal d'estiu en anglès al Col·legi Madre Sacramento

Benvinguts a tots i totes al nostre casal al Col·legi Madre Sacramento! No us perdeu les increïbles activitats que realitzarem durant el pròxim estiu.

T'imagines fer una immersió en anglès i al costat de casa?! Millora el teu nivell d'anglès d'una manera divertida i engrescadora i passant-t'ho d'allò més bé al nostre "English Summer Fun by Kids&Us". Cançons i coreografies inèdites, històries divertides, activitats refrescants, manualitats temàtiques, taller de teatre, tallers multiesports, excursions per la comarca, jocs temàtics a la piscina exterior... i tot en anglès!

PERÍODE D'INSCRIPCIONS

A partir del 27 d'abril.

 

LLOC: Col·legi Madre Sacramento (Sant Just Desvern)

EDAT: Per a nens i nenes de 3 a 12 anys ( P3 a 6è)

RATI: Un màxim de 11 infants per a cada monitor (+ Director i coordinadora de lleure titulada permanent).

IDIOMA VEHICULAR: 100% en anglès

 

FRANGES HORARIES

Oferim el casal en dues opcions horàries:

Opció A: de 9:00h a 17:00h (amb excursió i dinar inclòs)
Opció B: de 9:00h a 13:00h tots els dies excepte el dia de l'excursió que serà de 9 a 17h (OPCIÓ NOMÉS PER A ALUMNES DEL COL·LEGI MADRE SACRAMENTO)

Molt important:

1) Com podeu veure, l'excursió és obligatòria i entra dins del preu setmanal. En cas de no voler portar als vostres fills a l'excursió, l'escola romandrà tancada. Les excursions del SUMMER són una de les activitats més divertides i on els nens en gaudeixen més! Així doncs esperem a tots els nens i nenes.

2) Per raons organitzatives i legislatives (compliment de ràtios i monitors), una vegada escollida la opció setmanal que més s'ajusti a les vostres necessitats familiars i personals, no es podra realitzar cap tipus de canvi durant la setmana que s'estigui cursant.

3) El servei de càtering és obligatori i entra dintre del preu del casal (excepte els alumnes del Col·legi Madre Sacramento que triin la opció de 09:00-13:00).

SETMANES TEMÀTIQUES:

Cada setmana tindrà una temàtica diferent. El fet de treballar per setmanes permet triar lliurement les dates sense que això perjudiqui de cap manera a l´adaptació al grup i a les activitats programades.

BEACH (del 27 de juny al 1 de juliol)

Posa't les ulleres de sol, agafa la tovallola i no et perdis la nostra Fun Week d'estiu a Kids&Us. Fem castells a la sorra, busquem crancs i saltem entre les onades. És un tauró? No, no ho és. Són en Jeremy i els seus amics que riuen entre bromes i s'ho passen d'allò més bé a la platja. Què és aquest enrenou? Són en Jack i el seu equip de vòlei. Animem-los mentre juguen el partit més dur de la temporada!

FARMYARD (del 4 al 8 de juliol)

Aquesta setmana ens convertirem ens grangeres i grangers i viurem mil aventures amb els animals de la granja. No us ho podeu perdre, serà tota una animalada!

FAR WEST (de l'11 al 15 de juliol)

En pel·lícules antigues, veiem que els americans i els cowboys tenien estils de vida molt diferents, vestien diferent i també feien servir armes diferents. Però, en realitat són tan diferents? Descobrim-ho!

 

ACTIVITATS DEL SUMMER FUN:

• STORYTIME: Els monitors explicaran un conte per setmana que ajudarà als nens a contextualitzar el vocabulari i expressions que van aprenent.

• SONG AND DANCE TIME: Amb l'ajuda de cançons, moviments i balls inspirats i creats a partir de la temàtica de la setmana farem representacions adaptades a cada grup d'edat.

• CRAFTS: Es realitzen activitats plàstiques relacionades amb la temàtica de la setmana per treballar les diferents capacitats artístiques i creatives dels petits.

• MONITORED GAMES: Els jocs i les activitats de psicomotricitat estan pensats per a cohesionar el grup, aprendre a compartir, esperar el torn...

• WATER GAMES: És estiu, i el que més ens agrada és remullar-nos. Al casal, ho podrem fer diàriament a les piscinetes i amb els jocs d´aigua que ens preparen els monitors. A més a més els de primária aniran a la piscina de la Sagrera cada dimecres pel matí.

• LUNCH TIME: Aprofitarem el temps previ al menjar per introduir els nens el vocabulari i les expressions pròpies d'aquesta estona.

• STAFF PERFORMANCE: Cada setmana, l'equip de monitors prepara una petita representació relacionada amb la temàtica que estem treballant.

• MOVE YOUR BODY: Sessions dirigides en grup. Pots fer el circuit al so de la música?

• I ELS DIVENDRES... PARTY TIME! Al acabar la setmana temàtica, obrirem les portes del casal a les famílies per tal que tots junts puguem gaudir de tot allò que els petits han après. Els nens interpretaran els balls i les cançons ... en anglès!

EXCURSIONS

Cada setmana anirem a un lloc diferent en el que els nens i nenes podran realitzar activitats esportives, lúdiques i plenes d'emoció.

PREUS

De dilluns a divendres de 9:00h a 17:00h: 160€

De dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h: 135 € (OPCIÓ NOMÉS PER A ALUMNES DEL COL·LEGI MADRE SACRAMENTO)

*Servei d'acollida de 8:00h a 9:00h: 10€/setmana o 3€ el dia

 

 

Kids&Us Sant Feliu de Llobregat / C/Margarida Xirgu / Sant Feliu de Llobregat (08980)

Tel 93 666 40 88 / 647742416 / www.englishsummerfun.es

CONSULTA TAMBÉ LA INFORMACIÓ DE LES NOSTRES FUN WEEKS D´ESTIU !!! Casals d´estiu de 8.30 a 15.00 al centre Kids&Us CENTRE Sant Feliu de Llobregat