WEEK 3: MOUNTAIN ADVENTURES del 8 al 12 de JULIOL

Aquesta setmana a Kids&Us ens hem convertit en autèntics muntanyers i muntanyeres i ens ho hem passat d'alllò més bé compartint aventures amb els protagonistes d'aquesta setmana: la Pala, l'Amal i els diferents animals salvatges de les muntanyes als quals hem ajudat a protegir-se dels caçadors furtius!

També hem conegut a la Jade, la nostra Secret Character d'aquesta setmana, i entre tots els nens i nenes del casal l'hem ajudat a guanyar el primer premi del concurs de fotografia d'animals salvatges!

El dijous vam anar d'excursió a l'Ecogranja Salgot, a Aiguafreda, on vam poder conèixer ben d'aprop com es crien els porquets, què mengen i com viuen.

Avui al matí els més grans han explicat la història d'aquesta setmana als més petits i després han sortit pel barri per intentar superar totes les proves que les monitores havien preparat.

I avui a la tarda els nostres KIDS han cantat i ballat durant la Friday's Party la cançó que portaven practicant tota la setmana. Ho han fet molt bé!!! Esperem que us hagi agradat :D

Us esperem dilluns amb energia per començar la nova temàtica: Farmyard.

Have a lovely weekend everyone!