WEEK 2: MONSTERS del 1 al 5 de JULIOL

Aquesta setmana ens ho hem passat d'allò més bé amb els monstres, ja que hem aprés que no hem de tenir por dels diferents ja tinguin un ull, dues antenes o tres cames, els monstres poden ser els nostres amics.

El dimarts vam anar a la piscina del Holmes Place i vam gaudir d'una estona molt refrescant i la resta de dies, ens hem remullat a les piscines del pati!

El dimecres vam fer l'activitat estrella, una gimcana americana amb diverses proves psicomotrius com ara la petanca, saltar la corda, encestar, encertar amb l'anella i fer una carrera d'obstacles amb pilota.

El dijous vam anar d'excursió al Parc de Catalunya i ens ho vam passar molt bé pujant al trenet i fent diverses proves amb aigua.

Divendres al matí els més grans van anar a fer el "morning trip" pel barri i van aconseguir que moltes persones es convertissin per un minut en... autèntics monstres!

I avui a la tarda, tots hem gaudit del "show" de grans, ja que els nostres KIDS han cantat genial i a més hem pogut veure les disfresses que han anat preparant-se durant la setmana.