WEEK 4: VIKINGS

Auuuuuuuuuuuuuuuuu! Sentiu aquest crit? Són els Vikings, que han arribat per revolucionar l'escola! Què ens ensenyaran?


Aquesta setmana hem començat passats per aigua, i com els vikings en saben tant, de mal temps, hem aprofitat per aprendre els colors de l'arc iris, aprendre les parts del vaixells vikings i fins i tot fer el nostre propi vaixell! Hem après que els vaixells vikings tenien moltísssssssims rems i fins i tot n'hem dibuixat uns quants!

Hem treballat molt en els nostres vaixells i alguns fins i tot els han fet en 3D! Gairebé sembla que hagi de començar a navegar aviat!

També hem pogut fer molts jocs, encara que no tots vikings, alguns han estat d'allò més especial! Vam fer una guerra d'aigua, com autèntics guerrers, armats amb globus d'aigua i xeringues i protegits per paraigües! Tots vam ser molt, molt valents! SUPER BRAVE! També vam fer molts jocs fora de l'aigua! HAVE YOU SEEN THAT BIG VIKING? Amb el mural d'un viking gegant, vam poder aprendre les parts del cos mentre corriem d'una banda a l'altra. Arribeu a fer Head, Shoulders, Knees and Toes? WELL DONE!

EL dimecres vam anar a la piscina al casino de Can Figaró! Tant dins com fora de l'aigua, vam jugar amb tots els companys i vam passar un dia molt especial!

També vam aprendre que els vikings sovint envaïen pobles o bé eren envaïts, així que vam aprendre com defensar el nostre tresor i com aconseguir capturar els tresors dels pobles enemics! Així sí, tot esquivant l'aigua!! COLD!

Tots els grups es van poder fabricar el seu propi armament, ja fos cascs, escuts o be espases, tots estaven súper equipats per poder anar a l'aventura en busca de nous pobles! Alguns fins i tot van pujar al seu vaixell per salpar a l'aventura!

Such a fun week! Sembla que ja s'acaba, així que jo m'acomiado ja! Ens veiem la setmana vinent! BYE- BYEEE!!!