WEEK 3: DINOSAURS

ROOOOAR! Aquesta setmana han arribat l'escola els DINOSAURES! quina pooor! Però resulta que són els nostres amics, així que estem d'allò més emocionats!


El dilluns ens vam retrobar amb amics d'altres setmanes i vam conèixer més nens i nenes! Els monitors ens van explicar un nou conte i vam conèixer al DRAKE, un DINOSAURE que ha perdut els seus amics! Al llarg de la setmana ens ha estat ensenyant tot el que li agrada fer i l'hem ajudat a trobar els seus amics! Que content que estava quan per fi els va trobar!
Sabíeu que a l'era mesozoica hi havia dinosaures de tots els colors? Els BROWN & RED PTERODACTILS vam aprendre tots els colors i vam jugar al joc dels colors mentre apreníem de quin color era cada dinosaure!


Tots els grups van voler aprendre més coses sobre l'hàbitat dels dinosaures, i per això vam fer uns murals d'allò més xulos per poder aprendre on vivien aquests essers tant interessants! Els GREEN T-REX fins i tot van aconseguir fer un mural en 3D, on semblava que els dinosaures sortissin del mural per menjar-se'ns a tots!


El dimecres vam anar d'excursió al PARC FRANCESC MACIÀ de Malgrat de Mar, i vam entrar en un món de total fantasia! Amb bolets, donuts i magdalenes gegants, vam sentir-nos com en un conte de fades!


ELS YELLOW & PINK TRICERAPTORS van acompanyar els GREEN T-REX en la seva sortida setmana. Aquesta setmana vam anar al parc de l'Espanya Industrial per jugar al joc "Caçar el mamut", on dos equips es van enfrontar per protegir el seu mamut i caçar el mamut de l'altre equip. Quina passada de joc!


I uuuuuffff quina calor feia! Tots plegats vam gaudir molt dels jocs d'aigua i de la piscina! Alguns fins i tot la van convertir en un jacuzzi!


I vau veure les gorres amb dinosaures que es van fer els PURPLE & ORANGE DIPLODOCUSES? semblaven diplodocus de veritat! Ens van encantar!

Però la setmana ja s'ha acabat, i toca dir adéu als nostres amics dinosaures! Però prepareu els rems, que la setmana vinent arriben els VIKINGS llestos per fer un bon enrrenou!
SEE YOU SOON!