WEEK 2: CRAZY COOKING

Quina setmana més esbojarrada! Aquests cuiners s'han tornat ben bojos! Us podeu creure que tot estava del revés? Sort que els nostres nens i nenes han pogut solucionar-ho tot!
Per començar, durant tota la setmana hi va haver un concurs de cuina que déu ni do! No trobaven cap dels ingredients i no sabien ni com cuinar els seus plats! Sort que al final van treballar en equip per solucionar-ho!


Aquesta setmana hem après moltes coses sobre la cuina, tot el que hi podem trobar i el que hi podem fer! Els nens i nenes han pogut fer tallers sobre els 4 sentits: Bitter, sweet, salty sour, i us he de dir que no totes les coses els hi han encantat! Quines cares posaven amb la llimona! YUCK!!

El dimecres vam anar d'excursió a Can Salví, al parc natural del Monseny. Allà vam fer una gincama molt culinaria, on vam haver de superar proves com agafar la poma amb la boca, o aconseguir enfilar el màxim de macarrons possibles dins d'un espagueti. Això sí, no ens els vam poder menjar pas, els macarrons! Després, ens vam banyar al riu, però que freda que estava l'aigua! Alguns valents fins i tot van ficar-hi el cap!

També hem tingut ocasió de relaxar-nos i fer GASTROIOGA, on hem après a fer diferents posicions relacionades amb el menjar! Tots dominen ja el "pizza slice". Però és què a més, vam aconseguir aprendre tots els ingredients per una paella perfecta! Quina bona pinta!
Els green i black seafood van sortir pel barri amb una missió: aconseguir trobar tots els ingredients per la seva amanida de cous cous, però compte, que estaven tan amagats que van haver de desxifrar els missatges! Alguns ho van fer súper ràpid, alguns altres es van prendre el seu temps! Al final l'amanida va quedar d'allò més bona, i la van compartir amb tothom durant la FRIDAY'S PARTY, on ens van fer l'obra de teatre que han estat practicant tota la setmana!


I això ja s'ha acabat! Ara a descansar el cap de setmana i a renovar energies per dilluns, que les necessitarem BYE - BYEEE!

I quina passada de barrets i davantals que es van fer els nens! Ara ja estan ben preparats per entrar a la cuina i fer-nos plats d'allò més impresionants!