WEEK 1: SAFARI

Quina setmana més xula hem passat! Per fi s'ha acabat l'escola i per celebrar-ho, hem anat de safari! Durant tota la setmana hem rebut la visita de la Helen, una noia exploradora que volia fotografiar tots els grans animals de la savana Africana. Amb la nostra ajuda ho ha aconseguit, i fins i tot s'ha fet amiga del seu animal preferit: el Lleó!


També hem jugat molt, hem fet trencaclosques d'animals i ens hem disfressat de molts animals diferents! Quin es el vostre preferit? A l'escola Institució Montserrat, el gran preferit era el tigre, tot i que la girafa també agrada molt!


Però, renoi! Quina calor que feia! Sort que ens ho hem passat genial banyant-nos a la piscina! Per torns, que no hi cabem tots, ens hem banyat i hem jugat amb els amics que hem fet!


Els grans van estar tota la setmana preparant un teatre sobre un jaguar molt entremaliat! Ens ho vam mirar amb molta il•lusió i ens van deixar amb la boca oberta! Amazing!
Però això no és l'únic que vam fer! Hem cantat, hem ballat i hem après moltes coses sobre els animals que viuen a l'Àfrica! Pregunteu-nos, pregunteu-nos, que segur que ja ho sabem tot! Well done!

Que passarà la setmana vinent? Quin misteri, quina il•lusió!
See you soon!