WEEK 6 EGYPT (DEL 4 AL 8 DE SETEMBRE)

Aquesta setmana hem viatjat fins a Egipte i ens ho hem passat la mar de bé descobrint com vivien els antics egipcis i quines eres les seves costums. També hem après moltes coses sobre les joies i la roba que duien axí com la importancia dels colors. A més, els nostres nens i nenes han conegut la famosa llegenda del tresor amagat.

Durant aquests dies hem conegut a la Mona, una mòmia una mica trista, ja que no té color. Per aquest motiu, els nostres KIDS l'han ajudat a donar una miqueta de color a la seva vida!

Dijous vam anar d'excursió al Campus Arqueològic Museu Egipci on ens vam convertir en arqueòlegs per un dia i vam poder fer un collaret egipci. Allà vam poder descobrir com era una piràmide per dintre i les pintures amb les que decoraven el seu interior.

Avui, els més grans han sortit al carrer per crear la seva pròpia mòmia i han aprofitat per preguntar als veïns del barri què saben sobre l'Antic Egipte.

I per la tarda hem celebrat la Friday's Party amb molta il·lusió i ens hem divertit molt escoltant i ballant les cançons que els nostres KIDS havien preparat.

L'equip de Kids&Us us volem desitjar una bona entrada de l'any escolar i esperem tornar-vos a veure el proper estiu!


HAVE A NICE YEAR!!!