WEEK 5: HIGHLAND GAMES

Hello everyone!

Una setmana més ha passat i l'hem gaudit al màxim! Què hem fet? Doncs hem viatjat ben lluny, fins a Escòcia, per conèixer els famosos Highland Games, uns jocs tradicionals escocesos que es fan tant a l'estiu com a la primavera per introduir-nos a aquestes estacions de la manera més festiva i esportiva possible! Yay! WE ARE THE CHAMPIONS!

Com cada setmana, ens hem remullat a les piscines, hem fet manualitats ('crafts') ben escocesos (encara no heu vist els nostres "kilts"?) i workshops. També hem gaudit del Secret Character, aquesta setmana ens ha visitat en William, un noi una mica sapastre però que juga molt bé a bàsquet! Hem entrenat amb ell i al final ha recuperat els seus amics i han jugat tots junts a bàsquet! Well done, William!

Uns altres personatges que ens han guiat pels Highgland Games han estat en Grant i en Tommy a la Staff Performance! Mai no havíem vist uns esportistes tan ràpids, que sàpiguen tirar tan lluny i amb tanta força i que a més, s'hagin quedat tots els dies a entrenar amb nosaltres! Great!

A part del gran ventall de coses que fem entre les parets del casal, el dimecres vam sortir i vam anar fins a Masquefa, al Centre de Recuperació d'amfibis i rèptils de Catalunya on vam poder veure i tocar animals com serps, tortugues i llangardaixos! We are the lucky ones!

El dijous els més grans van sortir a fer el Morning Trip i van aconseguir superar una altra gimkana: es tractava d'ajudar a en Grant a recordar alguns esports que havia oblidat. Com? Doncs a partir d'endevinalles i pistes hem fet una representació mímica de l'esport en sí, i tot això en places emblemàtiques del barri de Sants! Un cop feta la representació havíem d'enviar una fotografia a la directora perquè l'enviés a en Grant, i ha funcionat! Awesome!

Finalment, divendres, vam acabar de preparar tot perquè a les 16.30 h els pares poguessin entrar i gaudir de les cançons que ballem i cantem, aquest cop tots vestits d'escocesos amb les nostres faldilles i els nostres escuts! Wonderful!

Ha estat una gran setmana, plena d'emocions i la que marca el final d'aquest aventura per enguany! Ha estat un vertader plaer compartir aquest més amb tots els nens i nenes que han vingut a passar-s'ho d'allò més bé! Moltes gràcies a tots!

Thank you very much and see you soon, have a great Summer!