WEEK 5 - HIGHLAND GAMES - (DEL 24 AL 28 DE JULIOL)

Aquesta setmana hem viatjat fins a Escòcia i ens ho hem passat d'allò més bé competint a les olimpíades de Kids&Us! Els nostres nens i nenes han realitzat diferent tipus de proves en equips com curses d'obstacles, punteria i velocitat. I com que tots hem sigut guanyadors i guanyadores el nostre premi ha sigut un globus!

Durant aquests dies hem conegut a en William the Disaster, un noi a qui li agrada molt jugar a bàsquet però que no sap com fer-ho per això els nostres súper KIDS l'han ajudat a entrenar i a convertir-se en el millor!

També hem conegut a en Tommy i en Grant, dos campions que han demostrat les seves habilitats competint en una cursa molt i molt emocionant! I tot i que el guanyador hagi sigut en Tommy, tots els jugadors estan molt contents per haver-hi participat! Hip, hip, hurray!!!

Dimecres vam anar al CRARC (Centre de Recuperació d'amfibis i rèptils de Catalunya) a Masquefa i allà vam poder descobrir molts animals verds: tortugues, iguanes, serps, cocodrils, caimans... i també vam poder tocar-ne alguns!

I avui els nens de primària han sortit al carrer per competir en la cursa Kids&Us i demostrar les seves grans habilitats amb curses de relleus, estirar la corda, salts a distància, proves d'habilitat i carreres d'obstacles!

En definitiva, durant totes aquestes setmanes de casal ens hem divertit molt i hem conegut molts personatges fantàstics, hem gaudit al màxim amb les excursions i hem cantat i ballar sense parar!

És per això que tot l'equip de Kids&Us us volem desitjar un bon estiu i que gaudiu molt d'aquestes merescudes vacances!


Ens veiem ben aviat!!!


Happy holidays!!!