WEEK 4: FAR WEST

Like the good old cowboys say, howdy everyone! How is it going? We had lots of fun this week!

Aquesta setmana ens hem convertit en autèntics sioux i cowboys! Ens hem calçat les botes, ens hem posat el barret i ye-haw! Qui ha volgut ser indi s'ha cobert de plomes i fletxes! Que divertit!

Hem conegut el vell oest de la mà de molts personatges: d'una banda, els cowboys, en Bruce, en Charley i el Sheriff; de l'altra, la tribu dels sioux, amb la Dakota, en Wematin i el gran Chief (cap de colla indi). Al principi, malgrat viure ben a prop, els feia cosa conèixer-se, ja sabeu que les llegendes de vegades fan creure coses que no són, però després, un cop es van trobar, van fer-se molt i molt amics! Quina sort! Sempre cal fer l'intent de comprendre l'altre, encara que ens sembli que no ens comprendrà! Well done, cowboys and sioux!

A part de tots aquests personatges, els més petits han conegut la Mika, una nativa americana que havia perdut la seva amiga i necessitava trobar un mapa per poder anar a cercar-la! Sort que amb la nostra ajuda es van trobar!

El dimecres van tenir un gran dia: vam anar d'excursió a la granja escola Les Pedreres! Quina sort poder sortir una mica del casal i endinsar-nos en paisatges nous i poder conèixer el bestiar de la granja! I això no és tot, no només el vam conèixer, sinó que també el vam poder tocar i donar-li menjar! Que emocionant!

El dijous els més grans van sortir a fer el Morning Trip: van jugar al joc del barret de cowboy amagat al parc de l'Espanya Industrial. És una prova important per als sioux i per als cowboys i els nostres nens l'han superat com cal! Congratulations!

El divendres hem conclòs la setmana amb la Friday's Party: que autèntics quedem amb les nostres plomes i els nostres vestits d'indis i les nostres estrelles de Sheriff! Ye-haw!

Quina setmana més intensa! Ens acomiadem per aquesta setmana i esperem veure-us ben aviat!

See you soon!