WEEK 3: PIRATES

Hello everyone!

Aquesta setmana els nostres "kids" s'han convertit en grans pirates!

Vam començar la setmana dissenyant els nostres barrets pirates, així com els nostres pedaços oculars i el nostre lloro! A més, hem après cançons d'autèntics pirates que inclouen crits típics dels pirates com yo-ho o ahoy! Ja ho tenim tot per embarcar i surcar els mars fins a l'horitzó dels horitzons! Hem conegut pirates famosos com en Redbeard, en Bluebeard o en Black tooth; també hem ajudat dos nens intrèpids, la Rose i en George a trobar un tresor amagat sota unes roques... que emocionant!

Dimecres, a més a més, vam sortir del casal per anar al parc de Can Mercader, a Cornellà, i vam donar unes voltes amb un trenet molt peculiar! Chu-chu! Un cop acabat el tour amb trenet els nostres valents pirates van fer una gimkana: vam mossegar pomes sense utilitzar les mans, vam fer curses amb els peus lligats i vam jugar a rescatar presoners com els autèntics pirates!

De tornada, a l'escola, vam buscar trossos de bandera que s'havien perdut pel patí i vam aconseguir trobar un tresor: tothom va rebre un globus i una piruleta! Yay!

Per acabar la setmana hem fet la Friday's Party: hem cantat i ballat com bons pirates!

See you next week! AHOY, AHOY DEAR CREW!