WEEK 2: ANCIENT GREECE

Hello again!

Ho hem passat tant i tan bé aquesta darrera setmana, ni ens n'hem adonat fins que avui estàvem ballant i cantant ben vestits de déus i deesses de l'Olimp!

Aquesta setmana ha estat molt intensa i hem fet de tot: els més petits han fet unes boniques corones amb un llamp i uns arcs iris multicolors! Els mitjans hem fet una corona verda al més pur estil olímpic i un trident de Posidó! També han fet un trident els més grans i això han afegit una corona de deessa Medusa: tot ple de serps, quina por!

El dimecres va ser un gran dia perquè vam marxar d'excursió a un espai amb piscines rodejat de natura, i és que a Can Figaró vam poder remullar-nos a les piscines i més tard fer una gimcana amb jocs de tot tipus: omplir galledes amb esponges, portar globus d'aigua amb la panxa, jugar al doble mocador... ho vam gaudir de valent!

De totes maneres, ja sabeu que ens mullem i remullem dia a dia al casal amb les nostres piscinetes, i també fem jocs 'd'aigua ben entretinguts! Que no faltin les galledes i les esponges: SPLASSHHH!

El divendres també ha estat un gran dia perquè els més grans han ajudat la deessa Medusa a reubicar tot de comerços del barri de sants en un mapa que tenia alguns errors a causa d'una disputa molt forta entre el déu Zeus i el déu Posidó: entre llamps, trons i onades ho van capgirar tot! Però els nostres nens se n'han sortit i han aconseguit reubicar-ho tot! Good job!

Amb totes aquestes aventures ens acomiadem per aquesta setmana. No falteu la següent: diversió no ens en falta!

See you soon!