PRESENTACIÓ DIRECTORA SUMMERFUN 2017

Benvinguts a tots i totes a aquesta gran experiència! Em dic Eva i aquest estiu seré la directora de l'English Summer Fun 2017 a l'escola Santa Teresa de Lisieux. Com que ja comencem el casal, m'agradaria que em coneguéssiu una mica més.


Sóc graduada en Traducció i Interpretació i actualment també estic estudiant Educació Primària, ja que m'apassiona treballar amb nens i veure'ls créixer i aprendre. He treballat durant molts anys com a professora de Kids&Us i també com a monitora d'anglès al Summer Fun i aquest serà el meu segon any com a directora de casal. Actualment també sóc la coordinadora pedagògica de Kids&Us Les Corts.


Tinc moltes ganes de poder compartir amb tots vosaltres aquestes setmanes plenes de sorpreses i diversió! Durant aquest estiu ballarem, farem manualitats, cantarem, viatjarem a llocs extraordinaris, ens remullarem i farem un munt d'activitats i gimcanes fantàstiques. Però no oblideu que tot això ho farem en anglès!


L'equip de monitors i monitores del Summer Fun 2017 ja està preparat per fer gaudir als vostres fills i filles amb totes les activitats que tenim preparades.
Welcome on board!!!