UNDER THE SEA (31 AGOST al 4 SETEMBRE)

Blop, blop. Bon dia pares, mares i familiars!!!!

Aquesta setmana la temàtica ha anat que ni pintada amb la tornada de les vacances, no hi ha res millor per combatre la calor que remullar-se molt i aprofitar per buscar tresors i descobrir quins són els animals que viuen al mar. I no només ens hem remullat tant a la piscina sino que també una miqueta amb la pluja que hem tingut.

Durant aquesta setmana anirem dos dies a la piscina Europolis.

Aquesta setmana hem conegut mermaids, starfish, octopus and a little red fish! Amb la calor que ha fet, sort en teníem d'estar sota el mar!.

Staff performance d'aquesta setmana ajudarem als nostres amics James, Diane i Charlotte a trobar el tresor del Captain Black i la seva tripulació en el fons del mar.

I amb aquest últim blog ens acomiadem fins l'any vinent! Esperem que els vostres nens i nens s'ho hagin passat tant be com nosaltres i que hagin après molt d'anglès. que tingueu molt bon curs escolar i fins l'any que ve.

See you next year!!!!!


Clickeu a Fotografies per veure-les. Recordeu que la contrasenya us l'enviem per mail.


I per acabar, ens agradaria que contestéssiu aquest petit qüestionari. La vostra opinió i les vostres idees són molt important així que agrairem que dediquéssiu dos minuts a respondre'l.

ENQUESTA DE SATISFACCIÓ