WEEK 4 - FAIR PLAY. (13 AL 17 DE JULIOL)

Aquesta setmana hem disfrutat dels SANTA TERESA DE LISIEUX FAIR OLYMPICS GAMES!!!. Els nostres esportistes han disfrutat d'una setmana molt activa i divertida. Han demostrat estar super en forma!!! Ready, steady... go!
Hem posat pràctica les nostres millors habilitats en els diferents jocs. Un torneig molt especial i divertit, com cap vist fins ara ja que els guanyadors han sigut aquells que s'ho han passat més bé!
El mornig trip ha estat una divertida experiència on els nostres esportistes més grans del casal havien de superar els diferents circuits sobre rodes utilitzant els seus patins, patinets...
Als més petits, els ha visitat el nostre SECRET CHARACTER, Hanna, una nena molt feliç que li agrada molt fer esport i els ha engrescat a disfrutar les OLYMPIC GAMES i els guanyadors han estat recompensats amb una "dolça" sorpresa.
Durant la setmana FAIR PLAY, hem anat d'excursió al Canal Olimpic. Els petits i mitjans han pujat en el TREN DEL CANAL..Xuuu! Xuuu! Xuuu! I els més grans en KAYAK !!! I per dinar, a l'ombre al Parc Nou de LLobregat.

Si voleu veure les fotografies de la setmana clickeu a

FOTOGRAFIES