Week 6 - Movies

Are you ready???? Lights, camera, ACTION!!!!!!!!! Ja és divendres, i no un divendres qualsevol, és l'últim divendres del casal de Kids and Us Institució Montserrat! Però no perquè sigui I aquesta setmana ha estat molt especial, perquè tots els nens i nenes ens hem convertit en autèntiques estrelles de cine. Tant, que fins i tot teníem el nostre propi Walk of Fame.

A la performance varem participar en un casting per formar part d'una pel•lícula, i tot i que només dues van passar totes les proves l'experiència va ser molt divertida, i com que vam descobrir que per ser actor de veritat es necessari practicar molt, divendres ens va visitar el Jordi Casamitjana per fer tots junts un taller de teatre, com a professionals, i hem descobert que tots som unes petites estrelles, bueno unes grans estrelles!

Però no tot es treballar al món del cinema, els actors també es mereixen un descans i tenir un temps d'esbarxo. I què millor per relaxar-nos passar tot un dia saltat i votant en un castell inflable, i si ens cansem de saltar, sempre tenim els jocs de taula de tota la vida, però no us penseu que son de tamany petit, no no, són del tamany duna taula!

I després de tantes emocions i nervis, ha arribat l'hora de dir-vos adéu i desitjar-vos a tots un great summer, que us ho passeu molt bé i que esperem veure-us al setembre, que nosaltres continuarem aquí amb BEACH, i recordar-vos que podeu apuntar els vostres nens i nenes fins a la l'última setmana d'agost.

Us deixem l'enllaç de les fotografies i recordeu que la contrasenya us la farem arribar pel correu electronic.

Fotografies

Una última cosa, ens agradaria que contestéssiu aquest petit qüestionari. La vostra opinió i les vostres idees són molt important així que agrairem que dediquéssiu dos minuts a respondre'l.

Enquesta