Week 5 - Arabian Knights

Magic... ma ma maagic, Zip Zap skipety zoo!!!! I així es com fem màgia els nens i nenes de Kids and Us! I es que aquesta setmana ha estat molt màgica en tots els sentits, hem conegut genis de la làmpada, hem fet funcionar màquines amb els nostres poders màgics i hem viscut moltes aventures, però anem pam a pam que hi ha moltes coses a explicar.

Durant la setmana hem conegut a dues noies d'Aràbia que es trobaven una làmpada màgica, i gracies a la nostra ajuda i als nostres coneixements han descobert que per fer-la funcionar has de "rub, rub, rub" mentre pronuncies les paraules màgiques. I així que com hem conegut al geni, que ens ha concedit tres desitjos! Una catifa màgica, curar a una persona malalta i el tercer.... el tindreu que preguntar als vostres petits i petites.

I dimecres varem anar d'excursió al Taller de Terrisseria Casa Valldeperas on ens van ensenyar l'ofici més antic de la història, el de terrissaire, i sabeu que? allà també varem fer màgia, perquè tenen una maquina que funciona si dius unes paraules màgiques, i fa plats tota sola! A més ens van deixar provar el torn i entre tots varem fer un gerro. Però el que ens va agradar més va ser fer la nostra pròpia rosa del desert, des dels pètals fins a l'espiral de dintre, tot fet per nosaltres mateixos. I una vegada seques a decorar-les amb colors ben divertits.

La setmana vinent ens convertirem en directors i directores, càmeres o actors i actrius... qui sap que ens espera en el món de les MOVIES, perquè a la gran pantalla tot es possible.

Als que repetiu la setmana vinent see you next week!!!! I als que ja ens dieu adéu us desitgem un great summer i esperem que us hagueu passat tant bé com nosaltres.

Us deixem l'enllaç de les fotografies i recordeu que la contrasenya us la farem arribar pel correu electronic.

Fotografies

Una última coseta pels que ja que acabeu el casal, ens agradaria que contestéssiu aquest petit qüestionari. La vostra opinió i les vostres idees són molt important així que agrairem que dediquéssiu dos minuts a respondre'l.

Enquesta