Week 5: Egypt

Hello!!! Aquesta setmana hem agafat un avió i hem viatjat a Egypt, quina calor que feia al desert!! Allà hem conegut al nostre amic Camell, que ens ha ensenyat una cançó molt divertida. I donant una volta pel desert hem pogut veure les tombes, els faraons i les piràmides! A més a més aquest camell ens ha explicat la llegenda d'un tresor que està enterrat a dins d'una de les piràmides, i buscant buscant hem trobat la tomba de Tutankamon!

Com aquesta setmana ha fet molta calor al desert, hem fet jocs d'aigua i hem anat a la piscina per poder refrescar-nos una miqueta!! Dimecres vam estar al Campus Arqueològic on per un dia ens hem convertit en arqueòlegs!! Ha estat molt interessant veure com era la vida dels antics egipcis i aprendre el significat dels diferents símbols a les tombes.

Els petits i els mitjans van construir el seu propi collaret egipci. I els més grans van escriure el nostre nom en jeroglífics en paper pergamí. I tots vam veure la tomba de Sennedjem. Ha estat una experiència molt divertida!

Podreu veure totes les fotogafies d'aquesta setmana amb la contrasenya que us enviarem per correu.

fotografíes