Week 4 - Egypt

I've got a hump on my back.... on my back, on my back... bueno nosaltres no, perquè som nens i nenes, però sabeu qui en tenen una? Els camells!!! i sabeu on viuen els camells? Al desert!!!! I allà és hem anat nosaltres, a Egipte! a veure les piràmides, les tombes i per descomptat les mòmies dels faraons.

Dimecres ens vam convertir en autèntics arqueòlegs en el Campus Arqueològic de Can Maiol, allà hi ha un arqueospai, on pots veure en primera persona com era la vida dels antics egipcis. Els més petitons varem aprendre el significat dels diferents símbols que podem trobar a les tombes i després varem fer un taller de maquillatge, tots amb la clau de la vida tatuada perquè ens portés molta sort.
Els mitjans ens varem construir el nostre propi collaret egipci, perquè si quelcom els agradava molt era ensenyar totes les joies que tenien. I els més grans varem escriure el nostre nom en jeroglífics en paper pergamí de veritat! va ser tota una aventura.

I durant la setmana hem conegut a dues exploradores que anaven de viatge al desert, i allà s'han trobat amb un camell que els ha explicat la llegenda d'un tresor enterrat a dins d'una de les piràmides, i com que a nosaltres això de buscar coses ens agrada, i som molt valents ens hem endinsat a les profunditats de la piràmide i hem trobat la tomba de Tutankamon! i on hi ha un sarcòfag, hi ha una mòmia, però tot i que al principi ens va fer molta por al final hem treballat tots junts per trobar el tresor de Tutankamon i com a bons companys i companyes l'hem compartit entre tots.

I sembla que el temps ha acompanyat la setmana perquè amb la calor que ha fet.. però tranquils papes i mames, que nosaltres tenim els nostres oasis particulars i ens hem remullat per estar ben fresquets i poder aguantar tots aquests dies al desert.

I la setmana vinent ens anem una miqueta cap a l'est... a veure que ens tindran preparats aquests cavallers àrabs. Amb una mica de sort trobem algun geni i ens concedeix tres desitjos!

Als que repetiu la setmana vinent see you next week!!!! I als que ja ens dieu adéu us desitgem un great summer i esperem que us hagueu passat tant bé com nosaltres.

RECORDEU QUE ENCARA TENIM PLACES PER LA ÚLTIMA SETMANA DE JULIOL I LA PRIMERA DE SETEMBRE!

Us deixem l'enllaç de les fotografies i recordeu que la contrasenya us la farem arribar pel correu electronic.
Fotografies

Una última coseta pels que ja que acabeu el casal, ens agradaria que contestéssiu aquest petit qüestionari. La vostra opinió i les vostres idees són molt important així que agrairem que dediquéssiu dos minuts a respondre'l.

Enquesta satisfacció