Week 3 - Highland Games

We are C-H-A-M-P-I-O-N-S Champions!!!! I es que tots hem aconseguit acabar els Highland Games. I no era pas fàcil eh, però com tots som grans, ràpids i molt forts, hem fet totes les proves sense cap problema i tots hem sigut els winners.
Aquesta setmana ens hem endinsat en el món d'Escòcia, i una de les seves tradicions són els Highland Games, que són com uns jocs olímpics, però només per gent molt valenta, com nosaltres.

Hem viscut en primera persona una competició de veritat, amb quatre participants que tots eren molt bons en alguna de les proves, i ens han ensenyat que si treballes dur i t'esforces molt, al final tots podem aconseguir el que volem, encara que només sigui guanyar una cursa!

Dimecres varem anar al Parc de l'Hostal del Fum, a Palau de Solità i Plegamans, i allà vam viatjar en un trenet que ens va fer una volta per tot el parc, i no us penseu que era un tren de mentida, era ven real i feia sonar la sirena cada vegada que passava algú i així tots els podíem saludar per les finestres.
Després com a bons participants dels Highland Games vam tenir la nostra pròpia gimcana. Vam jugar al picaparet, a estirar la corda, a fer curses de relleus i fins i tot vam fer una competició de pintar-nos la cara. I el millor de tot es que tots vam guanyar, així que al final varem podem gaudir del nostre premi tots junts!

I la setmana vinent marxem a un lloc una miqueta més exòtic, a veure quines sorpreses ens tindrà preparades Egipte, de moment aprofitarem el cap de setmana per agafar forces.

Als que repetiu la setmana vinent see you next week!!!! I als que ja ens diuen adéu us desitgem un great summer i esperem que us hagueu passat tant bé com nosaltres.

Us deixem l'enllaç de les fotografies i recordeu que la contrasenya us la farem arribar pel correu electronic.
Fotografies

Una última coseta pels que ja que acabeu el casal, ens agradaria que contestéssiu aquest petit qüestionari. La vostra opinió i les vostres idees són molt important així que agrairem que dediquéssiu dos minuts a respondre'l.

Enquesta