Week 2 - Japan

Ja s'acaba una altre setmana al casal Summer fun Kids and Us Institució Montserrat, i com cada divendres us portem un petit resum del que hem durant aquest cinc dies, és només una petita pinzellada, els detalls els demaneu als vostres petits i petites, que de ben segur que cadascun té una aventura diferent per explicar-vos.

El dilluns després de la benvinguda varem marxar corrents cap a Can Salvi a Gualba, allà varem estar jugant en un parc i ens vam poder remullar en un rierol, estem fent tots uns exploradors de seguida ens varem ficar de peus a l'aigua.

I no us penseu que les aventures només passen d'excursió, perquè durant la setmana hem conegut l'Eiko i el Yuta, una geisha y un lluitador de sumo que buscaven el regal perfecte per l'aniversari de la seva amiga Mitsuko, però no us penseu que les coses al Japó són tan fàcils, allà tenen ninjas que a la que et despistes, et roben els regals!

Però per sort tot ha sortit bé i hem pogut celebrar l'aniversari de la Mitsuko com cal, amb tots els regals que els seus amics li han comprat i amb un super Happy Birthday de part nostra.

I com que això de veure altres cultures i països ens ha agradat, la setmana que ve ens endinsarem en terres escoceses, on descobrirem què son els HIGHLAND GAMES i traurem el champion que tots portem a dins.

Als que repetiu la setmana vinent see you next week!!!! I als que ja ens diuen adéu us desitgem un great summer i esperem que us hagueu passat tant bé com nosaltres.

Us deixem l'enllaç de les fotografies i recordeu que la contrasenya us la farem arribar pel correu electronic.

Fotografies

Una última coseta pels que ja que acabeu el casal, ens agradaria que contestéssiu aquest petit qüestionari. La vostra opinió i les vostres idees són molt important així que agrairem que dediquéssiu dos minuts a respondre'l.

Enquesta