Week 1: IRISH LUCK

Estimades families, nens i nenes, aquesta setmana ha estat molt curteta però hem pogut gaudir de moltes activitats i aprendre molt d'anglès a la setmana de Irish Luck. 

Aquests tres dies hem realitzat jocs d'aigua, ens hem banyat i refrescat a les piscines. Hem aprés cançons i danses tradicionals en anglès. També hem conegut molts personatges que ens han endinsat en el món irlandés. Leprechaun, ha estat un dels personatges que ens ha ensenyat a realitzar el nostre barret verd i ens ha regalat un trèvol de quatre fulles per a que ens doni molta sort. 

La setmana vinent, ho tenim tot preparat per començar la setmana de HIGHLAND GAMES a l'English Summer Fun, on realitzarem diverses activitats relacionades amb aquesta temàtica. Viatjarem fins a Escocia i altres països cèltics, realitzarem algunes competicions de jocs d'aigua i aprendrem en anglès en que consisteixen alguns esports!!!

Recordeu que DIMECRES, anirem d'EXCURSIÓ, visitarem el Parc de l'Hostal del Fum a Palau Solità de Plegamans. Farem unes petites olimpiades i campionats que consistiran en fer diferents relleus i proves. Ens ho passarem genial i tots ens emportarem un petit premi per haver participat!!

Aprofite'm per recordar-vos que podeu realitzar aquesta enquesta quan finalitzeu el casal per poder millorar el nostre servei. És molt ràpid de fer i ens ajudarà a saber les vostres opinions. 

https://es.surveymonkey.com/s/santateresa2014

Bon cap de setmana!!

Fins la setmana vinent