Week 1 - Irish Luck

Apreciats pares, mares, avis iaies i familiars en general ja és divendres, el que vol dir que ha arribat el moment de mirar enrere i fer una mica de memòria de com ha anat la setmana per terres irlandeses.

Tot i que només han estat tres dies de casal, han estat molt intensos. Ens hem banyat a les piscines, hem fet jocs d'aigua, hem après cançons i danses tradicionals irlandeses i hem conegut in leprechaun a qui li agrada molt fer entremaliadures i gastar bromes, i com que tots som una miqueta leprechauns ens hem fet el nostre propi barret. Amb un trèvol de quatre fulles i tot, perquè ens porti bona sort.

I ja anem agafant energies per la setmana vinent, on anirem al Japó, a veure quines aventures ens esperen amb els samurais i els lluitadors de sumo.

Aprofitem per recordar-vos que l'excursió serà el dilluns (només aquesta setmana) i l'entrada serà una miqueta diferent. Els mitjans i grans es reuniran al menjador del primer pis, mentre que els més petitons ho faran al menjador del pis d'abaix.
Heu de portar:
- Una ampolla d'aigua extra (el picnic el donem a l'escola i també porta aigua)
- Crema solar (millor posada de casa)
- Gorra
- Banyador, xancletes (si son amb goma o tancades millor) i tovallola
- Samarreta del Kids and Us, si ja us la han donat.

També us passem l'enllaç de les fotografies, la contrasenya per accedir-hi us la enviarem per correu.

Week 1 - Irish luck

I per acabar aprofitem per informar-vos que tenim una enquesta per a que contesteu els que ja acabeu el casal. La vostra opinió i les vostres idees són molt important així que agrairem que dediquéssiu dos minuts a respondre-la.

Enquesta Satisfacció

Bon cap de setmana. See you next week!!!!