Around the world!

Comencem setembre amb molta energia! Per això mateix hem pensat que no hi ha res millor per acabar l'estiu, que un bon viatge per tot el planeta.I aprofitant que aquest dissabte hem de celebrar un aniversari, perquè no anem a buscar el millor regal del món.

Doncs dit i fet, dilluns ens vàrem posar els nostres mitjons d'exploradors, vam agafar la nostra càmera i com si fóssim l'Indiana Jones, hem anat recorrent diferents països per buscar el regal perfecte.

Dimarts el nostre viatge ens va portar a la Xina, on una noia molt simpàtica ens va ensenyar quin era el menjar tradicional d'allà i ens va donar una mica del millor arròs del món per al nostre regal.

Dimecres vam arribar en globus a Nova Zelanda, i tots junts vam practicar el ball de guerra dels "All Blacks" per si no el coneixeu, es diu Haka https://www.youtube.com/watch?v=wZO35AKGmms. I ens van donar una pilota de Rugby per al nostre regal.

Dijous vàrem anar en vaixell fins a Brasil, on la Lola ens va ensenyar a ballar la samba i va col·laborar amb el nostre fantàstic regal amb unes maraques i una samarreta del millor equip de futbol del món.

I finalment divendres en avió cap a Barcelona, que tocava celebrar l'aniversari i entregar tots els regals que havíem reunit en el nostre viatge. S'ha de dir que els regals li van agradar molt, però sabeu que li va agradar més, totes les històries que li vam explicar, i tots els amics que vam fer en el camí, perquè al cap i a la fi el que et quedarà per a tota la vida, són les aventures que visquis, totes les anècdotes que puguis explicar i tots els amics que hagis conegut.

I amb tants viatges a munt i avall no ens ha quedat temps per anar d'excursió, però hem aprofitat el poc temps que ens quedava per anar dos dies a la piscina del Euròpolis, i fer les últimes remullades de l'any.

I amb això ens acomiadem un any més. Esperem que els vostres nens i nenes tinguin moltes aventures per explicar-vos, i sobretot que hagin fet molts amics i s'ho hagin passat super bé, tant o més que nosaltres.

Us esperem l'any que bé amb els braços oberts, i amb moltes ganes de ballar, riure, jugar, pintar, córrer, saltar.... i passar-s'ho bé!!!!

Aquí teniu l'últim link de les fotografies. Com cada setmana la contrasenya us l'enviarem per correu electrònic.

Around de World

I per acabar també us posem l'enllaç a l'enquesta de satisfacció. Són dos minuts i a nosaltres ens ajuda a millorar any rere any.

Enquesta satisfacció

Adeu famílies, fins l'any que ve!!!!!

Laura, Òscar, Alba, Bàrbara, Anna, Ariadna, Alba P, Helena, Ana, Arnau, Bea, Ane, Maria, Helena G, Núria i Meritxell