Week 5 - PHANTOM MANOR

KNOCK KNOCK, who's there? Is it a ghost??? NO! som nosaltres que ens acomiadem ja del casal! Aquesta ha estat una setmana plena d'emocions, fantasmes, caçafantasmes, mansions encantades i sobretot moltíssima diversió.

Durant aquests dies hem ballat al ritme dels fantasmes d'uns fantasmes molt marxosos, hem conegut la història d'unes persones que vivien en una casa, fins que aquesta els va caure al cap, i hem passat por quan no sabíem qui picava a la porta. Però com som molt valents, cap d'aquestes coses ens ha tret la son i cada dia ens hem llevat plens d'energia per jugar i passar-nos-ho super bé en el casal.

I aquesta setmana ha estat diferent perquè no hem marxat d'excursió, però el que ens esperava a l'escola valia la pena. Un castell inflable només per a nosaltres, moltíssims jocs gegants per jugar i a més la visita d'un mag de veritat (http://kokoproducciones.es.tl/) que a més de fer trucs increïbles, ens va fer riure pels descosits.

I fins aquí arriba el casal de Kids and Us, ara ens toca gaudir d'unes merescudes vacances a tots, tant a nens com a monitors, que hem de recarregar les piles per tornar amb molta energia la primera setmana de setembre, que ens espera una volta al món en 8 dies.

Ha estat un plaer tenir a tots els vostres nens i nenes, i espero que s'ho hagin passat tan bé com nosaltres.

Als que torneu al setembre "See you on september!" als que vingueu ja l'any que ve "See you next year!" i a tots "HAVE A GREAT SUMMER!!!!!!"

Com cada setmana, aquí teniu el link amb les fotografies. La contrasenya us arribarà per correu electrònic. Si per algun motiu no us arriba, poseu-vos en contacte via mail que comprovarem que no tinguem algun error amb les vostres dades i us ho reenviarem de nou.

Phantom Manor

I també us passem el link de l'enquesta de satisfacció. És l'última setmana i ens interessa saber que penseu del casal i que ens doneu la vostra opinió, així que agrairíem que contestéssiu tots, són només dos minutets i ens ajuda a millorar any rere any.

Enquesta opinió