Week 4 TOYS!

Toys toys toys!!!! Una setmana sencera dedicada a les joguines! I es que n'hi ha de moltes i de molt diferents, però indiscutiblement la protagonista d'aquesta setmana ha estat la TOP (o baldufa en català) que no només jugàvem amb ella a l'hora del pati, i apreníem a fer trucs com posar-nos-la a la mà, sino que fins i tot li hem dedicat una cançó.
Però no podem oblidar tampoc la dancing dolly o el soldier que també sortien tant a les històries com a les cançons.

I no podíem haver tingut una excursió millor, el Parc de Francesc Macià a Malgrat de Mar, també conegut com a "Parc de les joguines gegants" i mare meva si n'eren de grans les joguines. Llapis del tamany d'una casa, magdalenes que podies escalar i uns dònuts que t'hi podies ficar dintre. I sense entrar en detall de la d'atraccions que hi havia únicament pels nens i nenes. En definitiva, va ser un dia molt calorós però fantàstic.

Mentrestant a l'escola ens esperava la princesa amb la seva joguina nova la Molly the Dolly, i tot i que la princesa era molt maleducada al principi i no demanava res please ni deia mai thank you, gràcies a la Molly ara ja ho fa, i totes les seves joguines són molt més felices.

I fins aquí una setmana més, ja només en queda una per marxar de vacances. Als que torneu la setmana vinent us esperem amb els braços i les portes de la mansió encada oberts. I als que no torneu doncs us desitgem molt bon estiu, have a great summer! I descanseu molt!

Com cada setmana us passem el link de les fotografies, la constrassenya us arribarà per mail, esperem que us agradin!
Toys songs

També us passem el link de l'enquesta de satisfacció. Agrairíem que contestéssiu tots, són només dos minutets i ens agrada saber la vostra opinió.
Enquesta opinió