Under the sea

Blop, blop. Bon dia pares, mares i familiars!!!! Aquesta setmana la temàtica ha anat que ni pintada amb el temps, perquè no hi ha res millor per combatre la calor que remullar-se molt i aprofitar per buscar tresors i descobrir que hi ha al fons del mar.

I així ho hem fet. Hem descobert quins són els animals que viuen al mar, quins tenen cames i quins tenen fins (les aletes dels peixos). També hem fet molts amics, com la tortuga, que será amiga nostra forever and ever. I no ens oblidem del Jack i l'Sparrow, amb qui varem anar a buscar el tresor de la Captain helen al fons marí.

Dijous va ser dia d'excursió, i res millor per la calor que una bona gincama d'aigua al Museu de les Aigües de Cronellà. Corrents amunt i avall per tal d'aconseguir aigua perquè la clepsidra no es buidés, que si no haviem de pagar penyora!

Ha estat una setmana molt divertida, però no és la última, que la setmana que ve tornem amb TOYS! 

Pels que ha estat la última setmana setmana que tingueu molt bon estiu! Have a nice summer! i els que torneu la setmana vinent See you next week!

I aquí teniu el link amb les fotografies

Under the sea

I com cada setmana pels que ja marxeuus passem el link de l'enquesta de satisfacció. Agrairíem que contestéssiu tots, són només dos minutets i ens agrada saber la vostra opinió.

Enquesta opinió