Week 2 - EMERGENCY!

Ninoo ninoo! Que us fa mal el braç, la cama, el cap? no us preocupeu, aquí els doctors i doctores de Kids and Us venim corrents amb la nostra ambulància i us curem.

Aquesta setmana ha estat molt emocionant, amb l'ambulància i la doctora atenent al pobre Peter i a la Helen, que s'havien fet mal al saltar d'un banc, i no oblidem l'infermera que el va veure al principi. Per sort l'han pogut curar molt bé i ara ja torna a fer entremeliadures de les seves.

Els més petits varem aprendre com funcionava el cod humà, que mira que n'és de complicat, però gràcies al taller del museu Tecnològic de Terrassa, ara ja ho tenim tot molt més clar!

I els més grans varem veure diferents vehicles, perquè clar, els metges són importants, però si les ambulàncies i els helicopters no portessin a la gent que ho necessita a l'hospital, poca cosa es podria fer.

I entre remullades i revisions mèdiques hem passat la segona setmana de casal. De ben segur que tots els doctors i doctores s'ho han passat tan bé com nosaltres.

Als que repetiu la setmana que ve "have a nice weekend!" i als que ja no us veurem fins a l'any que ve "have a great summer!". Nosaltres ens quedarem per aquí descobrint que hi ha UNDER THE SEA.

 

I com cada setmana, aquí teniu les fotografies!!!!

Emergency

També us passem el link de l'enquesta de satisfacció. Agrairíem que contestéssiu tots, són només dos minutets i ens agrada saber la vostra opinió.

Enquesta opinió