Space and aliens!!!!

Hola terrícoles! Ens comuniquem amb vosaltres des de la nau estel·lar Kids and Us per informar-vos de que aquí a l'espai tot està controlat i que no heu de patir per possibles "space invaders" que si veieu algun alien segurament serem nosaltres amb les nostres fantàstiques disfresses.

Aquesta setmana hem descobert que hi ha a l'espai exterior, i tot i que molts no creuen en ells, nosaltres hem pogut conèixer un alienígena de veritat, i tot i que era un mica sapastre, era molt divertit, i ens va ensenyar paraules en el seu idioma.

També hem anat al Museu de Can Framis i allà ens hem convertit en tots uns artistes dibuixant els nostres propis éssers d'un altre planeta. 

Ha estat una setmana curta però intensa, i només de la primera! Així que cordeu-vos bé els cinturons perquè l'aventura continua, a veure que descobrirem la setmana que ve. Us esperem a EMERGENCY!!!!

 

Us passem el link de les fotografies, recordeu que la contrasenya se us enviarà per mail i que només serveix per les fotos d'aquesta setmana.

Fotografies space and Aliens

 

També us passem el link de l'enquesta de satisfacció. Agrairíem que contestéssiu tots, són només dos minutets i ens agrada saber la vostra opinió.

Enquesta opinió