HIGHLANDS SCHOOL BARCELONA (KIDS&US ESPLUGUES)

JA SAPS QUÈ FARÀS AQUEST ESTIU?

Vine a l'English Summer Fun by Kids&Us 2019!


Casal d'estiu en anglès al Highlands School of Barcelona
Aquest estiu un cop més serà inoblidable! Vine a viure noves i originals aventures especialment pensades per a gaudir de valent!! Ens ho passarem molt bé jugant, cantant, ballant, fent manualitats i moltes més coses ...... i tot 100% anglès.


Cada setmana l'equip de Kids&Us acompanyarà els vostres fills i filles en les diferents aventures que els proposarem. La nostra missió és aconseguir que els nens i nenes s'interessin per les activitats que desenvolupen i visquin l'anglès de manera natural i sòlida sense ser conscients d'estar-ho fent. Oi que sembla màgic?

TEMÀTIQUES 2019

TREASURE HUNTERS (del 25 al 28 de juny)
Els exploradors es troben a la cerca del tresor i només tenen una setmana per aconseguir-lo. Aconseguireu unir-vos a ells i trobar els tresors que s'amaguen a L'English Summer Fun.

MONSTERS (de l'1 al 5 de juliol)
Prepara't per viure la setmana més monstruosa amb MONSTERS! Descobrirem els monstres que s'amaguen a l'English Summer Fun i els caçarem a tots per viure un munt d'aventures inoblidables amb tots ells. Vigila no et converteixis en un monstre també!

MOUNTAIN ADVENTURES (del 8 al 12 de juliol)
Al cim de la muntanya s'hi amaguen moltes sorpreses que desvetllarem en aquesta setmana! Una aventura de 5 dies descobrint els misteris de la muntanya i rutes insospitades. No et pots perdre aquesta aventura d'estiu amb nosaltres!

FARMYARD (del 15 al 19 de juliol)
Aquesta setmana ens convertirem en grangeres i grangers i viurem mil aventures amb els animals de la granja. No us ho podeu perdre, serà tota una animalada!

EDATS: PER NENS I NENES DE 5 (2013) A 12 ANYS.

Aquest any tenim noves temàtiques i excursions adaptades a totes les edats.

ACTIVITATS:

STORY TIME
Els monitors explicaran un conte per setmana que ajudarà els nens a contextualitzar el vocabulari i expressions que van aprenent.Per altra banda,els nens tindran l'oportunitat de posar-se a la pell dels personatges fantàstics i viure les aventures en primera persona.

SONG&DANCE TIME
Amb l'ajuda de cançons, moviments i balls inspirats i creats a partir de la temàtica de la setmana farem representacions adaptades a cada grup d'edat.

CRAFTS
Es realitzen activitats plàstiques relacionades amb la temàtica de la setmana per treballar les diferents capacitats artístiques i creatives dels petits.

MONITORED GAMES
Els jocs i les activitats de psicomotricitat estan pensades per a cohesionar el grup, apendre a compartir, esperar el torn... En aquest context, els nens aprendran de manera senzilla i vivencial ordres i estructures gramaticals bàsiques en anglès.

LUNCH TIME
Aprofitarem el temps previ al menjar per introduir els nens al vocabulari i les expressions pròpies d'aquesta estona.

EXCURSIONS
Cada setmana tota l'escola marxarà d'excursió i els més grans faran una sortida matinal.

I EL DIVENDRES, Friday's Party!

Per acabar la setmana temàtica, obrirem les portes del casal a les famílies per tal que tots junts poguem gaudir de tot allò que els petits han après.

INSCRIPCIONS

Per tal de formalitzar les inscripcions, heu d'anar a:

https://www.kidsandussummerfun.com/inscripcions

O enviar un e-mail a la següent adreça:

esplugues@kidsandus.es

A l'assumpte s'ha d'indicar el següent: SUMMER FUN i el nom del vostre fill o filla.

Una vegada enviat l'email conforme esteu interessats en inscriure als vostres fills i filles, rebreu un e-mail amb el full d'inscripció que s'ha de signar i complimentar amb tota la informació pertinent als vostres fills i filles.

PREUS

Setmana 1: Del 25 al 28 de juny (4 dies) 175€

Setmana 2: Del 1 al 5 de juliol (5 dies) 190€

Setmana 3: Del 8 al 12 de juliol (5 dies) 190€

Setmana 4: Del 15 al 19 de juliol (5 dies) 190€

Servei d'acollida: De 08h a 09h 15€ setmanals

FRANJES HORARIES

Horari de 9h a 17h (tots els dies)
Tindrem servei d'acollida tots els dies a partir de les 8h.


PRÒXIMAMENT...
Més informació sobre les excursions, les temàtiques...
Us hi esperem!


PER A MÉS INFORMACIÓ:
Kids&Us Esplugues (c/ Eduard Toldrà, 9. Esplugues de Llobregat)
esplugues@kidsandus.es
93 782 47 89 / 628 865 966