GUISSONA

WELCOME TO SUMMER FUN 2021!


Aquest estiu no et quedis a casa i vine al nostre Summer, t'esperen unes instal•lacions esportives super xules, sortida matinal, piscina, tallers de Little Chef, Mad Scientist i moltes sorpreses més! I saps què...? Tot 100% en anglès!
English Summer Fun és un casal d'estiu per nens i nenes de 3 a 12 anys. L'objectiu principal és aconseguir que cada dia surtin feliços i contents, amb la sensació d'haver viscut unes experiències divertides i diferents, sense adonar-se que tot això ho han estat fent en anglès!


Cada setmana l'equip de Kids&Us acompanyarà els vostres fills/es arreu de diferents aventures, jugarem, anirem a la piscina dos cops per setmana, farem esport, sortides matinals, nit de vivac, olimpíades i moltes més coses, us esperem a tots!


REUNIÓ INFORMATIVA ONLINE


Summer Fun a Guissona 13 de maig a les 19h30 a través de la plataforma ZOOM.
Inscriu-te a la reunió aquí per rebre l'enllaç a la reunió.


Summer Fun al CEM Cervera 12 de maig a les 19h30 a través de la plataforma ZOOM.
Inscriu-te a la reunió aquí per rebre l'enllaç a la reunió.


Si vols els teus fills puguin assistir a tots dos casals només hauràs d'assistir a una de les dues reunions.
Uns dies abans de la reunió us enviarem l'enllaç per accedir-hi.

LLOC DE L'ACTIVITAT:
CEM Cervera: setmanes 5 i 12 de juliol
Escola FEDAC Guissona: setmanes 19 i 26 de juliol.

DATES I PROCÉS D'INSCRIPCIÓ


Període d'inscripcions obert a tothom: a partir del dissabte 24 d'abril a les 10 h.
Les inscripcions es faran de forma on-line a través d'aquesta web en la pestanya "Inscripcions". Recordeu les inscripcions són limitades.


Link inscripcions: https://www.kidsandussummerfun.com/inscripcions
A l'hora de fer la inscripció, feu servir el navegador Mozilla Firefox o Google Chorme:
http://www.mozilla.org/es-ES/


LA MILLOR INVERSIÓ DE FUTUR


T'imagines fent una immersió lingüística en anglès i ben a prop de casa? Aprèn anglès d'una manera divertida i engrescadora i passant-ho d'allò més bé al nostre Summer Fun by Kids&Us.
Al Summer Fun oferim activitats d'oci vivencials i enriquidores on la llengua vehicular és l'anglès. La nostra missió és aconseguir que els nens i nenes s'interessin per les activitats que desenvolupen i s'arribin a identificar plenament amb els personatges i històries que expliquem.


COM HO FEM?


El nostre equip està format per gent jove, dinàmica, alegre i motivada per la seva feina, amb experiència en la metodologia Kids&Us i amb una clara vocació per la docència. Aquests trets diferencials ens permeten garantir que tots els nens i nenes que venen als nostres casals rebin un tracte personalitzat i familiar que fa que hi participin activament i puguin millorar el seu nivell d'anglès d'una manera divertida i innovadora.


EDATS: Per nens i nenes de P3 fins a 12 anys.


HORARI i PREU DEL SUMMER FUN:
De 9h00 a 13h00*
Servei d'acollida a partir de les 8h30 i servei de recollida fins les 14h00 gratuït.
PREU: 95€/setmana


*5% de dte per germans i alumnes inscrits a 4 o + setmanes (DTES. ACUMULABLES).
*5% de dte per alumnes Kids&Us.
*Caldrà un mínim de 25 alumnes/setmana per poder realitzar l'activitat.


PLACES OFERTADES
50 alumnes/setmana.


STAFF

Professors/es qualificats amb gran domini de la llengua anglesa, formats per Kids&Us i amb títol de monitor/a de Lleure.
1 director de lleure.
1 responsable d'higiene.

GRUPS

Els grups es realitzaran per franges d'edat, 3-4, 5-6, 7-10 i 10-12 anys amb un màxim de 10 alumnes per grup. La ràtio marcada per la Generalitat és de 10 alumnes per grup. En cas d'haver d'aplicar altres mesures segons situació Covid-19, el centre garanteix adaptar-se segons normativa vigent.

TEMÀTIQUES I TORNS


Cada setmana ens submergirem en un món diferent a través de noves i originals històries creades específicament per millorar i agilitzar l'adquisició de l'idioma dels vostres fills i filles. D'aquesta manera, ells podran unir-se a l'aventura tantes setmanes com vulguin.

ARABIAN NIGHTS (del 5 al 9 de juliol) - Lloc activitat: CEM Cervera
Res ens fa somiar més que els contes! I per això, passarem una setmana de somni a la terra de les 1001 nits, amb les històries més màgiques del Summer Fun. Tenim tots els ingredients: desitjos, aventures i catifes màgiques, només hi faltes tu!
Activitat especial: Olimpíades


AROUND THE WORLD (del 12 al 16 de juliol) - Lloc activitat: CEM Cervera
Bitllets, càmera, passaport...No ens podem deixar res perquè aquesta setmana marxem de viatge! I sabeu on anirem? Lluny, molt lluny, anirem a ARREU DEL MÓN! Prepareu-vos per a una setmana on visitarem indrets increïbles que ens deixaran amb la boca ben oberta. Afanyeu-vos, que l'avió ja s'enlaira!
Activitat especial: Acampada temàtica


CIRCUS (del 19 al 23 de juliol) - Lloc activitat: FEDAC Guissona
Estimades famílies, benvingudes al circ! Aquesta setmana aprendrem a ser autèntics artistes de les acrobàcies, els malabars, però sobretot, de les rialles! Ens acompanyeu a conèixer un món ple de màgia, pallassos sapastres i trucs fantàstics? 3, 2, 1... Que comenci l'espectacle!
Activitat especial: Anem al circ!


TOYS (del 26 al 30 de juliol) - Lloc activitat: FEDAC Guissona
A tothom li agrada jugar amb les joguines, però què passa quan no hi som? En aquesta setmana descobriràs un món on les joguines tenen vida pròpia! Viu amb nosaltres una setmana plena de màgia, diversió i aventures. A més, podràs descobrir que fan les joguines quan estan soles.
Activitat especial: Acampada temàtica

ACTIVITATS


STORY TIME: els monitors explicaran un conte per setmana que ajudarà els nens a contextualitzar el vocabulari i expressions que van aprenent. Per altra banda, els nens tindran l'oportunitat de posar-se a la pell dels personatges fantàstics i viure les aventures en primera persona.

SONG&DANCE TIME: amb l'ajuda de cançons, moviments i balls inspirats i creats a partir de la temàtica de la setmana farem representacions adaptades a cada grup d'edat.

CRAFTS: es realitzen activitats plàstiques relacionades amb la temàtica de la setmana per treballar les diferents capacitats artístiques i creatives dels petits.

MONITORED GAMES: els jocs i les activitats de psicomotricitat estan pensades per a cohesionar el grup, aprendre a compartir, esperar el torn... Els nens aprendran de manera senzilla i vivencial ordres i estructures gramaticals bàsiques en anglès.

MESURES COVID-19: Kids&Us aplicarà totes les mesures de seguretat i higiene necessàries i recomanades per a aquest tipus d'activitats, dictaminades per les autoritats sanitàries competents en el marc de la prevenció de la COVID-19.

PER A MÉS INFORMACIÓ: Per més informació podeu contactar directament amb Kids&Us Igualada o Kids&Us Tàrrega, estarem encantats de resoldre tots els vostres dubtes.

Kids&Us Igualada
igualada@kidsandus.es
93.804.08.66


Kids&Us Tàrrega
tarrega@kidsandus.es
618.129.838 / 93.804.08.66
www.kidsandussummerfun.com