GUISSONA

English Summer Fun by Kids&Us 2018
El millor estiu, està a Guissona i és en anglès!

T'imagines fent una immersió lingüística, al costat de casa? Fes que els teus fills millorin el seu nivell d'anglès d'una manera divertida i dinàmica, deixa que s'ho passin d'allò més bé al nostre "English Summer Fun by Kids&Us"!!


Del 25 de juny al 27 de juliol aprendrem anglès d'una manera fàcil i molt divertida. Totes les activitats estan pensades per franges d'edats, perque els nens i nenes participin activament posant en ús el seu anglès. Ens ho passarem d'allò més bé cantant, ballant, fent manualitats, practicant esports i jocs d'aigua, anant un cop a la piscina, entre moltes altres coses... i el més important: tot en anglès!
L'English Summer Fun està dividit per setmanes i temàtiques independents per així poder-vos oferir la màxima flexibilitat.

LLOC DE L'ACTIVITAT: FEDAC Mare de Déu del Roser. Av. Raval Bisbal, 42 Guissona.

EDAT: Nens i nenes de 3 a 12 anys.

REUNIÓ INFORMATIVA: Abans de començar l'English Summer Fun, es farà una reunió explicativa de les setmanes que hem planejat per tots vosaltres. Dia i hora estan pendents de confirmació.

INSCRIPCIONS
Les inscripcions s'obriran a partir de l'1 d'abril fins al 31 de maig i es podra fer a través d'aquesta pàgina web: https://www.kidsandussummerfun.com/inscripcions
* Les places s´assignaran per rigorós ordre d'inscripció i caldrà un mínim de 25/alumnes setmana per realitzar l'activiat.


A l'hora de fer l'inscripció, feu servir el navegador Mozilla Firefox o Google Chorme:
Al fer la inscripció online, tingueu preparada la targeta sanitària de l'infant, ja que us demanaran incloure el número, i també un arxiu amb una foto de la cara de l'infant, que caldrà pujar a l'aplicació.


Si ho preferiu també podeu fer l'inscripció personalment al centre Kids&Us Igualda, al Carrer Sta. Caterina, 28 (Baixos) Plaça Cal Font. Si preferiu aquesta opció us recomanem que descarregueu primer el full d'Inscripció a través d'aquesta web, on posa FULL INSCRIPCIÓ, i el porteu emplenat directament al centre Kids&Us.

HORARIS. De 9h00 a 13h00


DATES I TEMÀTIQUES:


Del 25 al 29 de juny: SAFARI

*Gimcana per Guissona relacionada amb la temàtica Safari.

Del 2 al 6 de Juliol: CRAZY COOKS

* Sortida sobre rodes

Del 9 al 13 de Juliol: DINOSAURS

*Olimpiades aquàtiques, la sortida serà allà mateix a Guissona i sense cost adicional.

Del 16 al 20 de Juliol: VIKINGS

*Aquesta setmana farem nit d'acampada, aventura vikinga a les fosques, no perdis la oportunitat de dormir a l'escola.

Del 23 al 27 de Juliol:MEDIEVAL (FINALMENT NO S'OFERIRÀ)

 

A través d'aquestes temàtiques tant diferents aprendrem la importància de poder comunicar-nos en anglès per així descobrir altres mons totalment màgics.A més, aprendrem les seves costums, les seves tradicions i sobretot treballarem valors com el respecte, la col•laboració i l'amistat.

 

PREUS: 95€/Setmana

* 3% de dte per germans i alumnes inscrits a 4 0 + setmanes.

MONITORS
Personal qualificat amb gran domini de la llengua anglesa i formats per Kids&Us. Els grups es dividiran per franges d'edats en grups màxims de 10 alumnes/grup.
Hi haurà un monitor per grup i un director de lleure que dirigirà i coordinarà el casal.

PLACES OFERTADES: 60/Setmana.


+ INFO
Per més informació podeu contactar directament amb Kids&Us Igualada, estarem encantats de resoldre tots els vostres dubtes.
Kids&Us Igualada (C/Sta. Caterina, 28 (Baixos) 08700 Igualada) Tel. 93 804 08 66 E-mail: igualada@kidsandus.es
www.englishsummerfun.es