GUISSONA

English Summer Fun by Kids&Us 2019

El millor estiu, està a Guissona i és en anglès!

T'imagines fent una immersió lingüística, al costat de casa? Fes que els teus fills millorin el seu nivell d'anglès d'una manera divertida i dinàmica, deixa que s'ho passin d'allò més bé al nostre "English Summer Fun by Kids&Us"!!


Del 25 de juny al 19 de juliol aprendrem anglès d'una manera fàcil i molt divertida. Totes les activitats estan pensades per franges d'edats, perque els nens i nenes participin activament posant en ús el seu anglès. Ens ho passarem d'allò més bé cantant, ballant, fent manualitats, practicant esports i jocs d'aigua, anant un cop a la piscina, entre moltes altres coses... i el més important: tot en anglès!
L'English Summer Fun està dividit per setmanes i temàtiques independents per així poder-vos oferir la màxima flexibilitat.

LLOC DE L'ACTIVITAT: FEDAC Mare de Déu del Roser. Av. Raval Bisbal, 42 Guissona.

EDAT: Nens i nenes de 3 a 12 anys.

REUNIÓ INFORMATIVA: Abans de començar l'English Summer Fun, es farà una reunió explicativa de les setmanes que hem planejat per tots vosaltres. El dilluns 27 de maig a les 19h00 a l'escola FEDAC.

INSCRIPCIONS
Les inscripcions s'obriran a partir del 22 d'abril fins al 31 de maig i es podra fer a través d'aquesta pàgina web: https://www.kidsandussummerfun.com/inscripcions


* Les places s'assignaran per rigorós ordre d'inscripció i caldrà un mínim de 25/alumnes setmana per realitzar l'activiat.


A l'hora de fer l'inscripció, feu servir el navegador Mozilla Firefox o Google Chorme:
Al fer la inscripció online, tingueu preparada la targeta sanitària de l'infant, ja que us demanaran incloure el número, i també un arxiu amb una foto de la cara de l'infant, que caldrà pujar a l'aplicació.


Si ho preferiu també podeu fer l'inscripció personalment al centre Kids&Us Igualda, al Carrer Sta. Caterina, 28 (Baixos) Plaça Cal Font. Si preferiu aquesta opció us recomanem que descarregueu primer el full d'Inscripció a través d'aquesta web, on posa FULL INSCRIPCIÓ, i el porteu emplenat directament al centre Kids&Us.

HORARIS. De 9h00 a 13h00*

Servei d'acollida a partir de les 8h45 i servei de recollida fins les 13h30


DATES I TEMÀTIQUES:

TREASURE HUNTERS (del 25 al 28 de juny)
Els exploradors es troben a la cerca del tresor i només tenen una setmana per aconseguir-lo. Aconseguireu unir-vos a ells i trobar els tresors que s'amaguen a L'English Summer Fun?

Sortida especial: gimcana del tresor perdut


MOUNTAIN ADVENTURES (de l'1 al 5 de juliol)

Al cim de la muntanya s'hi amaguen moltes sorpreses que desvetllarem en aquesta setmana! Una aventura de 5 dies descobrint els misteris de la muntanya i rutes insospitades. No et pots perdre aquesta aventura d'estiu amb nosaltres!

Sortida especial: gimcana sobre rodes


FARMYARD (del 8 al 12 de juliol)

Aquesta setmana ens convertirem ens grangeres i grangers i viurem mil aventures amb els animals de la granja. No us ho podeu perdre, serà tota una animalada!

Sortida especial: Olimpíades aquàtiques


MONSTERS (del 15 al 19 de juliol)

Prepara't per viure la setmana més monstruosa amb MONSTERS! Descobrirem els monstres que s'amaguen a l'English Summer Fun i els caçarem a tots per viure un munt d'aventures inoblidables amb tots ells. Vigila no et converteixes en un monstre també!

Sortida: Novetat! Acampada a l'escola i els més grans podran dormir amb tenda al pati!

A través d'aquestes temàtiques tant diferents aprendrem la importància de poder comunicar-nos en anglès per així descobrir altres mons totalment màgics. A més, aprendrem les seves costums, les seves tradicions i sobretot treballarem valors com el respecte, la col•laboració i l'amistat.

 

PREUS:

Setmana de 4 dies: 80€

Setmana de 5 dies: 95€

* 3% de dte per germans i alumnes inscrits a toets les setmanes.

MONITORS
Personal qualificat amb gran domini de la llengua anglesa i formats per Kids&Us. Els grups es dividiran per franges d'edats en grups màxims de 10 alumnes/grup.
Hi haurà un monitor per grup i un director de lleure que dirigirà i coordinarà el casal.

PLACES OFERTADES: 50/Setmana.


+ INFO
Per més informació podeu contactar directament amb Kids&Us Igualada, estarem encantats de resoldre tots els vostres dubtes.
Kids&Us Igualada (C/Sta. Caterina, 28 (Baixos) 08700 Igualada) Tel. 93 804 08 66 E-mail: igualada@kidsandus.es
www.englishsummerfun.es