FEDAC SANT ANDREU - DOMINIQUES

JA SAPS QUÈ FARÀS AQUEST ESTIU?

Vine a l'English Summer Fun by Kids&Us 2019!

Casal d'estiu en anglès a l'escola FEDAC SANT ANDREU-DOMINIQUES

REUNIÓ INFORMATIVA: dimarts 9 d'abril a les 17:15h

Aquest estiu un cop més serà inoblidable! Vine a viure noves i originals aventures especialment pensades per a gaudir de valent!! Ens ho passarem molt bé jugant, cantant, ballant, fent manualitats i moltes més coses ...... i tot 100% anglès.

Cada setmana l'equip de Kids&Us acompanyarà els vostres fills i filles en les diferents aventures que els proposarem. La nostra missió és aconseguir que els nens i nenes s'interessin per les activitats que desenvolupen i viuen l'anglès de manera natural i sòlida sense ser conscients d'estar-ho fent. Oi que sembla màgic?

LLOC: Escola Fedac Sant Andreu (C/ Ramon Batlle, 39-41) 

EDAT: Per a nens i nenes de 3 a 12 anys

 

TEMÀTIQUES 2019

TREASURE HUNTERS (del 25 al 28 de juny)
Els exploradors es troben a la cerca del tresor i només tenen una setmana per aconseguir-lo. Aconseguireu unir-vos a ells i trobar els tresors que s'amaguen al Summer Fun?

MONSTERS (de l'1 al 5 de juliol)
Prepara't per viure la setmana més monstruosa amb MONSTERS! Descobrirem els monstres que s'amaguen al Summer Fun i els caçarem a tots per viure un munt d'aventures inoblidables amb tots ells. Vigila no et converteixes en un monstre també!

MOUNTAIN ADVENTURES (del 8 al 12 de juliol)
Al cim de la muntanya s'hi amaguen moltes sorpreses que desvetllarem en aquesta setmana de Summer Fun! Una aventura de 5 dies descobrint els misteris de la muntanya i rutes insospitades. No et pots perdre aquesta aventura d'estiu amb nosaltres!

FARMYARD (del 15 al 19 de juliol)
Aquesta setmana ens convertirem ens grangeres i grangers i viurem mil aventures amb els animals de la granja. No us ho podeu perdre, serà tota una animalada!

UNDER THE SEA (del 22 al 26 de juliol)
Les activitats més refrescants arriben al Summer Fun! Amb Under the sea descobrirem tots els secrets i personatges que s'amaguen al fons del mar i que ens faran remullar-nos sense parar.

 

ACTIVITATS DEL SUMMER FUN

STORYTIME: Els monitors explicaran un conte per setmana que ajudarà als nens a contextualitzar el vocabulari i expressions que van aprenent.

SONG AND DANCE TIME: Amb l'ajuda de cançons, moviments i balls inspirats i creats a partir de la temàtica de la setmana farem representacions adaptades a cada grup d'edat.

CRAFTS: Es realitzen activitats plàstiques relacionades amb la temàtica de la setmana per treballar les diferents capacitats artístiques i creatives dels petits.

MONITORED GAMES: Els jocs i les activitats de psicomotricitat estan pensats per a cohesionar el grup, aprendre a compartir, esperar el torn...

WATER GAMES: És estiu, i el que més ens agrada és remullar-nos. Al casal, ho podrem fer diàriament a les piscinetes i amb els jocs d´aigua que ens preparen els monitors. A més a més  els de primária aniran a la piscina de la Sagrera cada dimecres pel matí.

LUNCH TIME: Aprofitarem el temps previ al menjar per introduir els nens el vocabulari i les expressions pròpies d'aquesta estona.

STAFF PERFORMANCE: Cada setmana, l'equip de monitors prepara una petita representació relacionada amb la temàtica que estem treballant.

MOVE YOUR BODY: Sessions dirigides en grup. Pots fer el circuit al so de la música?

I ELS DIVENDRES... FRIDAY'S PARTY! Al acabar la setmana temàtica, obrirem les portes del casal a les famílies per tal que tots junts puguem gaudir de tot allò que els petits han après.. Excursió setmanal tots els grups.

I també:

. Piscina divendres infants a partir 1 er primèria.

. Sortides matinals infants a partir 1 er primària

. Sortida matinal 2.0, infants a partir 3 er primària.

 

DATES I PROCÉS D'INSCRIPCIÓ:

Alumnes FEDAC - del 10 al 24 d'abril

Alumnes KIDS&US  - 25 i 26 d'abril

Infants del barri - a partir del 27 d'abril

Les inscripcions es faran online a través d'aquesta pàgina web www.englishsummerfun.com S'ha d'utilitzar els navegadors Google Chrome o Firefox, (no optimitzat per Explorer)

 

Us hi esperem!PER A MÉS INFORMACIÓ:

Kids&Us Sant Andreu

C/ Ignasi Iglesias 85. Barcelona (08030)

Tel 933 11 87 50 / santandreu@kidsandus.cat/ www.kidsandussummerfun.com