FEDAC SANT ANDREU - DOMINIQUES

Escola Fedac Sant Andreu (Dominiques)
English Summer Fun by Kids&Us 2018

INSCRIPCIONS OBERTES ALUMNES FEDAC 

Casal d'estiu en anglès a l'escola FEDAC

T´imagines fent una immersió en anglès al costat de casa? Millora el teu nivell d'anglès d´una manera divertida i engrescadora i passant-t'ho d'allò més bé al nostre "English summer fun by Kids&Us".

LLOC: Escola Fedac Sant Andreu (C/ Ramon Batlle, 39-41) 

Tlf: 619 580 722 Daniel de Kids&Us / 93 311 87 50 Centre Kids&Us

EDAT: Per a nens i nenes de 3 a 12 anys

TORNS:

Cada setmana tindrà una temàtica diferent. El fet de treballar per setmanes permet triar lliurement les dates sense que això perjudiqui de cap manera a l´adaptació al grup i a les activitats programades. 

SAFARI (25 - 29 de juny)

Durant la setmana de Safari, coneixerem la sabana i tot el que hi podem trobar. Els més petits experimentaran els diferents animals i paisatges mentre que els més grans viuran l'experiència de ser perseguit per intrèpids fotògrafs i caçadors. Atents per sobreviure a la sabana més salvatge?

DINOSAURS (2 - 6 de juliol)
Els dinosaures arriben al casal! Serà una gran oportunitat per aprendre i veure tot el que tenim en comú amb ells mentre que els grans, en canvi, hauran d'evitar sobreviure a una setmana intensa plena de perills. Esperem que no acabin extingits!

CRAZY COOKS  (9 - 13 de juliol)
Tothom als fogons! Una setmana que ens permetrà experimentar amb els aliments i despertar la nostra creativitat alhora que tastar menjars ben saludables. Tot el que necessites per ser tot un xef!

VIKINGS (16 - 20 de juliol)
Navegarem amb un vaixell Viking que construirem entre tots i formarem el nostre propi clan. Crearem estratègies, protegirem el nostre cap i sobretot fomentarem l'esperit d'equip amb els més grans amb activitats de molt moviment i estratègia. Qui va dir que ser un Viking fos fàcil?

MEDIEVAL (23 - 27 de juliol)
Reviurem l'edat mitjana i tots els rols que hi van viure. Un dia serem reis i reines i un altre serem dracs. Aprendrem qui eren i el que feien però sempre amb to molt modern. Podran els nostres cavallers i cavalleres superar les justes medievals.... sobre rodes?

 

ACTIVITATS DEL SUMMER FUN

 

• STORYTIME: Els monitors explicaran un conte per setmana que ajudarà als nens a contextualitzar el vocabulari i expressions que van aprenent.
• SONG AND DANCE TIME: Amb l'ajuda de cançons, moviments i balls inspirats i creats a partir de la temàtica de la setmana farem representacions adaptades a cada grup d'edat.
• CRAFTS: Es realitzen activitats plàstiques relacionades amb la temàtica de la setmana per treballar les diferents capacitats artístiques i creatives dels petits.
• MONITORED GAMES: Els jocs i les activitats de psicomotricitat estan pensats per a cohesionar el grup, aprendre a compartir, esperar el torn...
• WATER GAMES: És estiu, i el que més ens agrada és remullar-nos. Al casal, ho podrem fer diàriament a les piscinetes i amb els jocs d´aigua que ens preparen els monitors. A més a més  els de primária aniran a la piscina de la Sagrera cada dimecres pel matí.
• LUNCH TIME: Aprofitarem el temps previ al menjar per introduir els nens el vocabulari i les expressions pròpies d'aquesta estona.
• STAFF PERFORMANCE: Cada setmana, l'equip de monitors prepara una petita representació relacionada amb la temàtica que estem treballant.
• MOVE YOUR BODY: Sessions dirigides en grup. Pots fer el circuit al so de la música?
• I ELS DIVENDRES... PARTY TIME! Al acabar la setmana temàtica, obrirem les portes del casal a les famílies per tal que tots junts puguem gaudir de tot allò que els petits han après. Els nens interpretaran els balls i les cançons ... en anglès!

. Excursió setmanal tots els grups.

. Piscina divendres infants a partir 1 er primèria.

. Sortides matinals infants a partir 1 er primària

. Sortida matinal 2.0, infants a partir 3 er primària.


FRANJES HORARIES I PREUS INFANTIL I PRIMÀRIA:
OPCIÓ A: Horari de 9h a 17h  -  153,- eur/setmana

OPCIÓ B: Horari de 9h a 15:30h (3 dies) i de 9h a 17h (2 dies: el dia de l'excursió i divendres) - 142,50,-eur/ setmana

OPCIÓ C: Horari de 9h a 13h, excepte 1 dia de 9.00h a 17.00h (el dia de l'excursió). Aquesta opció no inclou el menjar, i per tant els alumnes que la triïn el dia de l'excursió s'hauran de dur el seu propi àpat.  - 122,50,-eur/setmana

DESCOMPTES DE L'ACTIVITAT:
• 3% de descompte per alumnes que facin 4 o més setmanes
• 3% de descompte per famílies que inscriguin a 3 o més germans.

ACOLLIDA:
De 8h a 9h - 5 dies: 12€ per setmana
De 8.30h a 9h - 5 dies: 6€ per setmana

DATES I PROCÉS D'INSCRIPCIÓ:

Alumnes FEDAC - 12 al 15 d'abril 18

Alumnes KIDS&US  -  16 al 18 d'abril 18

Infants del barri - a partir el dia 19 d'abril.

Les inscripcions es faran online a través d'aquesta pàgina web www.englishsummerfun.com S'ha d'utilitzar els navegadors Google Chrome o Firefox, (no optimitzat per Explorer)


- Efectiu a l'escola Fedac
- Transferència al compte del Fedac

- Domiciliació (per alumnes de l'escola Fedac).

Kids&Us Sant Andreu / C/ Ignasi Iglesias 85 / Barcelona (08030)

Tel 619 580 722  / santandreu@kidsandus.cat/ www.englishsummerfun.com